 
                
                                    
                QUOTE(Sonatina @ 2006 07 24, 12:19)
Austrių padažo yra visose didžiosiose parduotuvėse egzotiškų patiekalų ir padažų skyreliuose  O šiaip vietoje jo galima naudoti Vusterio (Worcestershire)padažą
  O šiaip vietoje jo galima naudoti Vusterio (Worcestershire)padažą 
 O šiaip vietoje jo galima naudoti Vusterio (Worcestershire)padažą
  O šiaip vietoje jo galima naudoti Vusterio (Worcestershire)padažą 
Dekui uz info, siandien bandysiu gaminti "Kiniškus paplotėlius su mėsa "Rou bing"
QUOTE(Kozete @ 2006 07 24, 12:03)
Ačiū dar kartą už atsakymą, tik neradau lapelių, o dėsiu birią želatiną, tai kiekis turbūt išlieka tas pats? 8g?
Būtinai parašyk kaip gavosi citrininis tortas, nes aš jau nuo recepto pasirodymo vis gundausi jį pagaminti, bet labai abejones kelia 8 gr. želatinos
 . Man atrodo per mažai
 . Man atrodo per mažai    .
 .
                
                                    
                
                Sūrio ir čili pipirų suktinukai iš sluoksniuotos tešlos 
va šituos tai kas antrą dieną kepu ir dar ,,sagutes' - vis negalim atsivalgyt 
                
                                    
                
                
                
            va šituos tai kas antrą dieną kepu ir dar ,,sagutes' - vis negalim atsivalgyt
 
                
                                    
                QUOTE(Rimse @ 2006 07 24, 13:46)
Būtinai parašyk kaip gavosi citrininis tortas, nes aš jau nuo recepto pasirodymo vis gundausi jį pagaminti, bet labai abejones kelia  8 gr. želatinos   . Man atrodo per mažai
 . Man atrodo per mažai    .
 .
 . Man atrodo per mažai
 . Man atrodo per mažai    .
 .Gaminau vakar citrininį tortą, tiksliau tik pagal šį receptą, o turinį šiek tiek keičiau.
 Želatiną dėjau Dr.Oetker maždaug 10g, bet tikrai būtu užtekę 8g
  Želatiną dėjau Dr.Oetker maždaug 10g, bet tikrai būtu užtekę 8g   Sustingo gerai. Šiandien pjoviau kuo puikiausiai. Tik aš dariau viską su mėlymis, o ne su citrinomis.
 Sustingo gerai. Šiandien pjoviau kuo puikiausiai. Tik aš dariau viską su mėlymis, o ne su citrinomis.   
                
                                    
                
                Labai visi receptukai   ,dekui uz patarimus
 ,dekui uz patarimus  
 
norejau paklausti,kur dedi krevetes,tai perki indelese?ar kokias reikia?pvz i norvegiska sriubyte? 
                
                    
                        
                                    
                
                
                
             ,dekui uz patarimus
 ,dekui uz patarimus  
 norejau paklausti,kur dedi krevetes,tai perki indelese?ar kokias reikia?pvz i norvegiska sriubyte?
 
                
                    
                        
                                    
                
                dejau 1 persika ir vysniu, nes turejau. sausainius dejau selga sokoladini pakeli ir su kondensuotu pienu 1 pakeli. tinginys man primena tiramisu, irgi panasiai gaminasi tik ten dar dedasi zali kaiusiniai, ko pasekoje jis buna puresnis, bet sitas irgi labai super. o vat su dziovintais vaisiais tai as jo neisivaizduoju, feeee, nieko ner bjauriau uz razinas pyrage.
                
                                    
                
                
                
             
    










