QUOTE(Sonatina @ 2006 06 07, 20:59)
Šiandien pamėginau padaryti nekeptą tortą

CITRININIS TORTAS
P. S. jeigu naudosite ne želatinos lapelius, ją išbrinkinkite 75 ml pieno (tuomet jogurto dėkite tik 125 ml). Citrinos sulčių nekaitinkite, o įmaišykite į varškės masę po to, kai supilsite želatiną. Aš iškart ant viršaus išdėliojau vaisius ir užpyliau želatina, skirta tortams puošti


CITRININIS TORTAS
P. S. jeigu naudosite ne želatinos lapelius, ją išbrinkinkite 75 ml pieno (tuomet jogurto dėkite tik 125 ml). Citrinos sulčių nekaitinkite, o įmaišykite į varškės masę po to, kai supilsite želatiną. Aš iškart ant viršaus išdėliojau vaisius ir užpyliau želatina, skirta tortams puošti

As taip pat vakar vakare/nakti

Tai tik sivakar suzinosiu kaip gavosi,nes sunelio gimtadienis,tai ta proga ir ragausim

Naudojau zelatina isbrinkyta piene,bet dejau apie 10g. (pabijojau,kad nesustings,kaip ir daugelis del to pergyvena

Man dabar iskilo toks klausimas,gal yra koks budas,kad supjaustyti bananai nepajuoduotu,nes papuosus noretusi,kad tortas truputi ilgiau pastovetu,o jie greit juoduoja

Ir dar,kokius sausainius naudojot siam tortui (nors jau po laiko,bet ateityje)?