
QUOTE(Sonatina @ 2006 07 24, 12:19)
Austrių padažo yra visose didžiosiose parduotuvėse egzotiškų patiekalų ir padažų skyreliuose
O šiaip vietoje jo galima naudoti Vusterio (Worcestershire)padažą 


Dekui uz info, siandien bandysiu gaminti "Kiniškus paplotėlius su mėsa "Rou bing"
QUOTE(Kozete @ 2006 07 24, 12:03)
Ačiū dar kartą už atsakymą, tik neradau lapelių, o dėsiu birią želatiną, tai kiekis turbūt išlieka tas pats? 8g?
Būtinai parašyk kaip gavosi citrininis tortas, nes aš jau nuo recepto pasirodymo vis gundausi jį pagaminti, bet labai abejones kelia 8 gr. želatinos


Sūrio ir čili pipirų suktinukai iš sluoksniuotos tešlos
va šituos tai kas antrą dieną kepu ir dar ,,sagutes' - vis negalim atsivalgyt
va šituos tai kas antrą dieną kepu ir dar ,,sagutes' - vis negalim atsivalgyt

QUOTE(Rimse @ 2006 07 24, 13:46)
Būtinai parašyk kaip gavosi citrininis tortas, nes aš jau nuo recepto pasirodymo vis gundausi jį pagaminti, bet labai abejones kelia 8 gr. želatinos
. Man atrodo per mažai
.


Gaminau vakar citrininį tortą, tiksliau tik pagal šį receptą, o turinį šiek tiek keičiau.



Labai visi receptukai
,dekui uz patarimus
norejau paklausti,kur dedi krevetes,tai perki indelese?ar kokias reikia?pvz i norvegiska sriubyte?


norejau paklausti,kur dedi krevetes,tai perki indelese?ar kokias reikia?pvz i norvegiska sriubyte?

dejau 1 persika ir vysniu, nes turejau. sausainius dejau selga sokoladini pakeli ir su kondensuotu pienu 1 pakeli. tinginys man primena tiramisu, irgi panasiai gaminasi tik ten dar dedasi zali kaiusiniai, ko pasekoje jis buna puresnis, bet sitas irgi labai super. o vat su dziovintais vaisiais tai as jo neisivaizduoju, feeee, nieko ner bjauriau uz razinas pyrage.