Sveikos

Atleiskit, kad taip isiverziau is karto su reikalais, bet tikrai reikia pagalbos...
Abejoju, ar pavyks I mano klausima atsakyti (arba man gauti rupima atsakyma), bet visgi GAL kaip nors...
Reikalas yra toks, auginu tuoj savo pirmaji gimtadieni svesianti vaikuti. Su vyru jau vis dazniau pasvarstom ir apie kita vaika. Beda ta, kad niekur nedirbu, o taip noretusi gauti kazkokiu pajamu t.y.iseiti I dekretines ir vpa. Darbintis ir vaika leisti I darzeli sirdis neleidzia, dar per mazas. Svarsciau kelis variantus:
1. Isidarbinti fiktyviai. Drauge yra sakiusi, kad nemazai imoniu ieski fiktyviu darbuotoju"pinigeliams praplauti". Tokiu atveju pati susimokeciau mokescius arba uz juos atidirbciau. Deja, neturiu draugu, kuriems priklausytu kokia imone, o skelbiu.lt irgi nesiskelbsi juk, kad ieskai fiktyvaus darbo. Tad lieka tik antra iseitis:
2. Pradeti savo veikla. Reikalavimai butu du: kad su ta veikla galeciau iseiti apmokamu pva bei kad butu kuo mazesni mokesciai. Galvoju pradeti kurti personalizuotas edukacines knygutes vaikams, priemones jau keliauja (jei ne veiklai, tai siaip hobiui liks). Gal kuri patartu kokia veikla geriausiai pradeti mano atveju??? Galiu iseiti ir ant "0", kad tik paskui, isejus vpa, kazka gauciau...
labai dekui visoms, kurios nureips mane