Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų deriniai

QUOTE(liomi @ 2014 04 24, 12:05)
* jos nusiema, jauti? bet as nenoriu nuimti tycia, specialiai  thumbup.gif
**  thumbup.gif P.S. kokia spalva tiktu prie siu petnesu - raudonazaliageltonakvadratukine?  thumbup.gif 
*** sagos i kuria puse ?  thumbup.gif
**** o koks kontestas, turi buti kitas baltas dzinsas salia? laugh.gif  prisiminiau anektodata apie garintu dzinsu derini thumbup.gif
***** negirk, jam nepatiks pagiros Jusu thumbup.gif

Tai nelabai supratai,ar nenori suprasti lotuliukas.gif ,kad PETNEŠOS NESEGAMOS ant kelnių kurios turi diržui skirtas kilpeles....ir nieko tokio,daugiau nesidėsi,visi klysta mirksiukas.gif
Nematau nusikaltimo,dėl manes,tai kar ir kilpąs susegti gali biggrin.gif
...petnešos neturi pjautis su kelnėmis ir tiek...
Ir ką bepasakysi tau lotuliukas.gif doh.gif
...primenu,tema vieša,ką noriu giriu,ko noriu negiriu,kaip sakoma,slow down 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nesakyk man nieko, taip bus geriausia, tau.

Micefee 4u.gif
Atsakyti
Liomi, apacia labai grazi, lengva. Virsu labai apsunkina skara ir petnesos, nors jos ir labai dera tarpusavyje, siulyciau kazko atsisakyti del bendro vaizdo... Tada derinukas butu thumbup.gif
Atsakyti
Liomi - nu nezynau... pasiziuriu lyg ir patinka, atidziau ziuriu lyg ir nebe.... Man atrodytu geriau nuemus patnesas ir uzdejus dirza kaip visi normalus zmones nesioja biggrin.gif bet tu gi nenormalus zmogus laugh.gif Laikrodis ziauriai, nerealiai grazus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaka @ 2014 04 24, 14:35)
Liomi, apacia labai grazi, lengva. Virsu labai apsunkina skara ir petnesos, nors jos ir labai dera tarpusavyje, siulyciau kazko atsisakyti del bendro vaizdo... Tada derinukas butu  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Suprasti kaip grasinimą ar TU manai KAD GALI SAU TIEK LEISTI,kam pasisakyti,kam ne,viešoj erdvėj?! blink.gif g.gif
Atsakyti
liomi patiko, tik jau ne tą rankinė-clutch prie derinio, no no no schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(BlueMoggy @ 2014 04 24, 10:37)
As juk rankiniu nenesioju.  ax.gif tel kiseniuje, kortele (viena) kiseniuje, raktai kiseniuje  biggrin.gif
Imanoma  biggrin.gif

jetau, man tai paranoja, kad viską pamesiu biggrin.gif man viskas turi būti rankinėje , kuri BŪTINAI su užtrauktuku dar turi būt biggrin.gif

QUOTE(Carinaa25 @ 2014 04 24, 11:03)

taigi su sitomis viskas gerai, as apie tas anas is P raides kalbejau  blush2.gif 

4u.gif aš tik pasitikslinau, kurios čia tos iš P raidės biggrin.gif dabar jau viskas aišku smile.gif

Man tai faina Liomi, gražiai viskas čia žiūrisi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dekoju, merginos hi.gif 4u.gif

Man irgi ne persunkus virsus, visai. As uzsluoksniuociau negyvai - liemene, dar viena kaklaskare, svarkas, skrybele, bet tai labiau vakarui butu blush2.gif
Atsakyti
Patranka, ar tikrai petnesos tik skirtos prie kelniu, kuriose nera aseliu dirzui?? tikrai tikrai?

liomi derinys geras, tik rankiniai ne. o siaip man graziau butu vilneles platokos kelnes ant kanto cia cool.gif
Atsakyti
Gali išsivaizduoti?!...nebent aprangos/mados ir dar žmonių iš tos sferos sako ne tiesą biggrin.gif ,dada netikrai smile.gif
Atsakyti
ir su siais batai, Sygyta? na as taip nea, bet manau tu visa apacia turi omeny 4u.gif

Tarkim, su platejanciais tamsiais dzinsais ir klumpem atrodytu kiek kaubojiskai, bet viena kita detale pridejus ar nuemus, pvz pasirengus batus t-shirt ir prasegus marskiniu krutine, bei nerisant skaros, uzsimesti pinta rankine - vuolia - 1970's bet butu nuspejama, as noriu nenormaliai, va NB, petnesos ir kaklaskare - kodel ne? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 24 balandžio 2014 - 14:04