Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų deriniai

taip su siais batais. o kelnes ilgos ilgos.
man , asmeniskai baltas dzinsas retai atrodo gerai.

Patranka, o kas cia tie mados zmones? Butu idomu paskaityti... nebent tais laikais sake, kai derinti navy su juoda irgi buvo nuodeme smile.gif)))
Atsakyti
vilneles, platokos, ilgos ilgos kelnes su sportbaciais? Indians taip vaiksto, ir dar numindo hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2014 04 24, 15:09)
vilneles, platokos, ilgos ilgos kelnes su sportbaciais? Indians taip vaiksto, ir dar numindo hihihi.gif

kazkas prabilo apie nederanciu derinima biggrin.gif
beje turejau kazkada kelnes, nebeturiu, butu cia idealiai
Atsakyti
Sygyta,internetas visdgalis,sėdi ir skaitai ,jokios paslapties,aš negaliu įvardinti asmeniškai,nebendrauju....yra tam tikros taisyklės ir tiek,ar ne?!...taip,taisyklės ir yra tam,kad kartais jas laužyti,bet čia jau kita tema ir ne vietoje manau....
...skaitai sužinai...
...aš juk negimiau žinodama,juolabiau su sindromu tikasvienateisi smile.gif
Atsakyti
na jau tik nepradekita apie " ne laiku ir ne vietoje"... nejuokinkit taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2014 04 24, 12:12)
kazkas prabilo apie nederanciu derinima biggrin.gif
beje turejau kazkada kelnes, nebeturiu, butu cia idealiai

blush2.gif man kostiumines/ medziagines, ilgos ,placios kelnes su sportiniais batais nedera, labai net, na gal nebent, cropped kazkokios, bet ne ilgos. Nors reiktu pamatyti, gal, lb patiktu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 24 balandžio 2014 - 14:20
Man patiko liomi derinukas ax.gif net ir NB negadina biggrin.gif
Šita gi,tik delninukė,čia man ne,labiau tiktu terba.Ir skarelės tada nereikia,nes petnešos puikiai užpildo viršų.Tamsiaplaukė,ar man akyse tamsu? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Anila*: 24 balandžio 2014 - 14:29
Man patiko Liomi derinys. Net NB siuo atveju patinka, kadangi, kaip supratau, ji gyvena ne LT smile.gif
Jei kopijuociau toki derinuka, tai marskinius smarkiai prasisegciau ir po jais deciausi sviesia lengva maike, kad virsus atrodytu ne toks sunkus.
Del taisykliu - taigi cia ne oficiali apranga, kur reikia paisyti visu reikalavimu del penesu ir kilpeliu ir pan.
Atsakyti
...sygyta,būtent,kad kartais ne vieta ir nelaikas...čia kaip su pėdkelnėm,nes nei viena paryžietė be jų neišeina į gatvę mirksiukas.gif
...dėl manes ,tai jei žmogui komfortas,lai laksto nuogu pasturgaliu su bulvių maišu ant galvos 4u.gif
...pasakiau ką žinau,kaip išklausau kas sakoma ir labai jau nepatinka,kad vienas skaitomas durniumi,o ktas aukščiausiuoju jaučiasi mirksiukas.gif nors žolės plotai dar labai dideli iki to mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 04 24, 13:46)
4u.gif aš tik pasitikslinau, kurios čia tos iš P raidės biggrin.gif dabar jau viskas aišku smile.gif

Tai kurios cia tos is P raides? lotuliukas.gif Po turgu nevaikstau, nelabai zinau tu turginiu madu. rolleyes.gif Dabar jau sunerimau, su kuo vyra i gatve isleist, kad nebutu bais nemadingas g.gif laugh.gif
Ir siaip kokios vyriskos rankines nesiotinos, kai reikia tik butiniausius daiktus susidet, telefonus, pinigine, dokumentus, raktus?
Cia gal ir ne i tema blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretuxxx: 24 balandžio 2014 - 14:59
QUOTE(gretuxxx @ 2014 04 24, 15:58)
Tai kurios cia tos is P raides?  lotuliukas.gif Po turgu nevaikstau, nelabai zinau tu turginiu madu.  rolleyes.gif Dabar jau sunerimau, su kuo vyra i gatve isleist, kad nebutu bais nemadingas  g.gif  laugh.gif

turbut tokio tipo user posted image
Atsakyti
QUOTE(besteller @ 2014 04 24, 08:51)
Kalbant apie retro stiliu, tai ziuriu, kad musu tarpe (sikart specialiai nerasau Lietuvoj biggrin.gif ) visiskai nepopuliarus slip on sportbaciai g.gif

tokie vieni mano wishlist'e, laukiu kol atpigs ir griebsiu smile.gif

QUOTE(liomi @ 2014 04 24, 09:33)
tik as noriu animal print plaukuotu

va va, būtent tokių ir aš noriu biggrin.gif

QUOTE(sygyta @ 2014 04 24, 14:51)
liomi derinys geras, tik rankiniai ne. o siaip man graziau butu vilneles platokos kelnes ant kanto cia cool.gif

paantrinsiu sygytai, nes tą patį pagalvojau mirksiukas.gif
Berods liomi turi panašias kelnes, jeigu atmintis neapgauna g.gif
Atsakyti