Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų deriniai

Guodzik- pirmame būtų gražiau kelnės iki čiurnų. Bet ir šitos tikrai nestorina- neklausykit. 4u.gif

Shievonne- labai graži, tokia lengva ir permatoma. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mosso: 29 balandžio 2014 - 19:01
Shievonne, komplimentai tau 4u.gif labai graziai atrodai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Geeky @ 2014 04 29, 16:24)
Shievonne  wub.gif Tavo derinukas kaip visada idealus!  4u.gif As tikiuosi kad kadanors gausiu isvysti tavo bloga su daug daug tavo derinuku  wub.gif  biggrin.gif

Aciu wub.gif kazkada buvo kilus mintis sukurti blog'a, bet po to persigalvojau, kazin ar atsirastu daug susidomejusiu ax.gif o ir laiko daug atimtu 4u.gif

Dekoju visoms madistems uz puikius ivertinimus 4u.gif × 100

Salt, man taip pat daznai grazu ant kitu, bet pati taip nesirengciau 4u.gif

Atsakyti
guodzik derinukas man nlb... truputi reiketu ideti prieskoniuko wink.gif ir as , kaip visada, raginu balta apatini keisti i nude smile.gif
galilea derinuko nebematau
shievonne, grazu grazu grazu ! plaukuciams taip pat komplimentai
Atsakyti
Aš vis pasižiūriu kaip nešiojate delninukes. Man jos niekaip. Nepatogus, nesmagus daiktas, niekas netelpa.
Atsakyti
Taip ir man jos nepatogios.Grazu tik pas kitas.
Atsakyti
Mano paprastas smile.gif ne visiems patinkantis, bet.. Laukiu kritikos biggrin.gif.

user posted image

Nuotraukas keliu per mobilų, tai nelabai galiu sumažinti blush2.gif

i 
Įkeliamų nuotraukų dydis turi neviršyti 640x480 taškų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d'esprit: 30 balandžio 2014 - 12:21
AgnessBelle, dailiai! Tik rankine man nepatinka, ir batus gal keisciau, o visa kita wub.gif
Atsakyti
Sygyta, dekoju 4u.gif

Man delnines patinka smile.gif svarbiausia, kad tilptu telefonas, raktai, pinigine ar bent banko kortele ir pudra 4u.gif

Agness, kaip mielai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shievonne: 29 balandžio 2014 - 22:17
QUOTE(AgnessBelle @ 2014 04 29, 22:39)
Mano paprastas smile.gif

gražiausias aksesuaras - pilvukas wub.gif
Atsakyti
Agness grazu man ir batai ir rankine rolleyes.gif Va tik paltukas nelabai patinka ir skara ant galvos mirksiukas.gif Pilvukas kaip arbuziukas wub.gif ir mano toks buvo bigsmile.gif
Atsakyti
Šivon,kaip viskas gražu-plaukai,sijonas, bateliai, kojos, bendra nuotaika!pavasaris wub.gif

Agnes, labai žavus, tik batai ir rankinė nea, pakeitus būtų super!
Atsakyti