Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų deriniai

QUOTE(guodzik @ 2014 04 29, 10:06)

pirmas dailu, tik rankine man ne, ir iskirpciu tokiu giliu nelabai pati megstu, bet jei jum patinka tai pirmyn smile.gif

QUOTE(Galilea @ 2014 04 29, 11:57)
guodzik Antras irgi nera blogas, bet as nelabai kaip rubo suprantu tokiu super mini megstukeliu  unsure.gif Bet Jus pati beabejo labai zavi  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Galilea @ 2014 04 29, 12:19)

ne mano skonio tai sunku komentuot smile.gif asmeniskai nei atskirai, nei kartu rubai ir tame tarpe rankine nepatiko smile.gif
Atsakyti
Guodzik, pirmas toks jau suvirskintas, juoda balta, taciau nieko blogo jame nera. uzsistovejes laike derinys 4u.gif

Antras - bolero, palaidine ... 4u.gif

Galilea, labai nelengva derinti kaukoles arba personazus.... gal, jei butu tamsus platejantys dzinsai, vyrisko tipo rankine, svarkas - tiktu ir pats Mcqueen butu proud. Turi buti viena cheesy detale ir kitos lb rimtos, arba nebutinai viena, bet pasverta gramas i grama. Paslaptym dalinuosi 4u.gif
Atsakyti
Kaip zadejau Liomi, i draugija "kurmiams" ir pelems, manasis su kregzdutem, coliukiskas (as, zinoma, ne apie save, apie apranga, nors sijonai zemiau keliu trumpina mano ir taip neilgas kojas... biggrin.gif ) 4u.gif
Per tel man kokybe labai nekokia rodos... ax.gif

Va cia:

My Webpage

My Webpage
Atsakyti
Shievonne - grazus derinukas, viskas suderinta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shievonne @ 2014 04 29, 14:55)

Shievonne, labai labai! toks pavasariskas, lengvas, gaivus wub.gif
Atsakyti
Shievonne, kaip grazu... wub.gif 10 balu vaizdas thumbup.gif Is kur sijonas?
Atsakyti
Aciu damutes wub.gif

Sijonas is SH 4u.gif
Atsakyti
Shievonne, tikras pavasaris ! tokia lengva, plevesuojanti ! batelių spalva kokia wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Shievonne tokia lengva gaivuma smile.gif o batai batukai wub.gif is kur? be kulniuko ar su? smile.gif
Atsakyti
Shievonne-tokia plazdanti, tokia lengva! Kazkodel galvoj ta daina pamacius tave suskambo: 'kai pilka kregzdute padangem nardo, jai lb pavydziu zydru taku...' nuostabiai! wub.gif
Atsakyti
Shievonne - su gamta ir Tu pražydai. Super!!
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2014 04 29, 08:06)
Vakarykstis. Aksesuarai perliukai ir laikrodis

Man viskas liuks smile.gif paprasta ir žavu smile.gif

QUOTE(Galilea @ 2014 04 29, 10:19)
Ikeliu trumpam savo sios dienos (ejau po sh pasiraust tai labai probungiai ten negalima atrodyt nes yra pardaveju kurie kainas sprendzia pagal pirkejo isvaizda laugh.gif) nemanau kad kam patiks dzempas su kaukole plius gyvatine tase, bet as visai smagiai jauciuos  cool.gif

Man po sh pasikuist visai cool smile.gif gal tik tašę keisčiau wink.gif

QUOTE(Shievonne @ 2014 04 29, 13:55)
Kaip zadejau Liomi, i draugija "kurmiams" ir pelems, manasis su kregzdutem, coliukiskas (as, zinoma, ne apie save, apie apranga, nors sijonai zemiau keliu trumpina mano ir taip neilgas kojas... biggrin.gif4u.gif
Per tel man kokybe labai nekokia rodos...

Tobulumas paprastime!!!!!! wub.gif gaiviai vasariškai!
Atsakyti