Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų deriniai

QUOTE(sygyta @ 2014 05 01, 10:25)
liomi pasake, jog rankine prabangi... as paklausiau elementaraus klausymo- o kas yra prabanga? nes siais laikais vienam nusipirkti chanel yra prabanga, o kitam MK...
o gavosi taip, kad visos varo ant liomi neva jos kedai prabangus.... na common

Reiktų liomi kokiai savaitei tuos NB nukišti giliau į spintą ir viskas pasimirštų. Ir nuotraukas geresnės kokybės kelti, kad po to nereikėtų aiškinti kaip iš tikrųjų puikiai atrodo/atrodė.
Atsakyti
Mergaites, man atrodo, buvo uzsiminta apie rankines, o ne kedu prabanguma smile.gif

Man asmeniskai NB nelabai del bato nosytes. Ji man per buka siek tiek, ziurint is virsaus, aisku cia skonio reikalas, batuku tikrai nenurasau smile.gif Agness pavyzdziai labai patiko wub.gif
Del kainos, tai jie ne is brangiu, panasus Nike modeliai kainuoja apie £95.

Rodau pora patikusiu Nike...neseniai matavausi tai ir foto padariau bigsmile.gif

http://public.fotki....-jpg.html#media
Atsakyti
Tylene, jus nereali, kaip su jumis sneka ir susisneka? vakar apie NB neuzsiminta net, o Jus bandot suprast apie ka nekalbeta, as nezinau ar pavyks suprasti, tuomet Jums biggrin.gif

cituoju

QUOTE(praleidusprogapatylet @ 2014 04 30, 16:40)
Liomi – žavingai, rankinė yra dieviška (tikintieji turėtų suprasti). Visas ansamblis darniai groja. Nepriekaištingai vilkėti tokio ilgio ir modelio odinį paltą reikia išlavinto skonio, dėl kurio trūkumo daugelis Jūsų derinio nesuprato.

Damn, kaip susikalbete, mistika man biggrin.gif
Atsakyti
Liomi, manau visos žino tas mados tendencijas, bet yra viena maža smulkmenėlė-neužtenka žinoti ką ir kaip galima nešioti, dar reikia MOKĖTI suderinti wink.gif vat Agnessbelle tą moka puikiai, ir jai nereikia aiškinti, kad "tas ar anas nešiojami kartu, jūs visos kvailos nesuprantat" ir pan.
Papildyta:
Shievonne, antrieji tobuli bigsmile.gif
Atsakyti
Mergina pati pirmoji įšoko į kedus šitoje temoje, kūrybingai ir drąsiai juos derina. Net neabejoju, kad po metų pas mus juos nešios daugelis, kaip ir konversus, ir tai nebeatrodys kažkokia nesąmonė.
Turbūt prie to odinio palto reikėjo apsiauti aukštakulnius ilgaaulius batus su visokiais blizgučiais ir smailom nosim mirksiukas.gif Gal tada būtų mažiau diskusijų smile.gif
Atsakyti
Liomi nusistebejo,kaip galejo nepatikti rankine,juk ji pranangi rolleyes.gif ,va,nuo ko viskas prasidejo biggrin.gif ,o tada pasipyle komentarai,kad skoniai kai kuriu neislavinti,jei nepatiko derinys.
Papildyta:
QUOTE(Mosso @ 2014 05 01, 10:15)
Mergina pati pirmoji įšoko į kedus šitoje temoje, kūrybingai ir drąsiai juos derina. Net neabejoju, kad po metų pas mus juos nešios daugelis, kaip ir konversus, ir tai nebeatrodys kažkokia nesąmonė.
Turbūt prie to odinio palto reikėjo apsiauti aukštakulnius ilgaaulius batus su visokiais blizgučiais ir smailom nosim  mirksiukas.gif  Gal tada būtų mažiau diskusijų  smile.gif

Nereikia krastutinumu.
Atsakyti
QUOTE(Mosso @ 2014 05 01, 10:15)
Turbūt prie to odinio palto reikėjo apsiauti aukštakulnius ilgaaulius batus su visokiais blizgučiais ir smailom nosim  mirksiukas.gif  Gal tada būtų mažiau diskusijų  smile.gif

Mažai šitą temą skaitai, jei manai, kad ilgaauliai aukštakulniai su smailom nosim ir blizgučiais sukeltų mažiau diskusijų biggrin.gif
Atsakyti
Mosso, reziumavote viska. Cia tikrai nieko ypatingo derinys, man keista, kad stebina kazka paltas ir kedai ar suknele ir kedai, bet nestebina balerinos, dzinsai ir marskineliai.

O aviu as juos tycia (turiu kokiu 25 poras batu, vien tinkamu aveti siam sezonui), esu labai competitive.

issipletem. perdaug laiko as skiriu siam visam reikalui SM, tikrai, bet Jus zavios, kaip atsispirt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(liomi @ 2014 04 30, 15:42)
biggrin.gif sakiau, aciu Jums friends.gif

Sitas odinis trench coat vienas tobulumu mano spintos ir ta rankine prabangi, bet as suprantu, merginos, kad nepatiko  4u.gif  aciu xx

QUOTE(*Salt* @ 2014 05 01, 08:20)
Liomi nusistebejo,kaip galejo nepatikti rankine,juk ji pranangi rolleyes.gif ,va,nuo ko viskas prasidejo biggrin.gif ,o tada pasipyle komentarai,kad skoniai kai kuriu neislavinti,jei nepatiko derinys.

laugh.gif laugh.gif

As Jus myliu, visas, nemeluoju, nu paziurekite ar Jus ne zavios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2014 05 01, 10:29)
Mosso, reziumavote viska. Cia tikrai nieko ypatingo derinys, man keista, kad stebina kazka paltas ir kedai ar suknele ir kedai, bet nestebina balerinos, dzinsai ir marskineliai.

O aviu as juos tycia (turiu kokiu 25 poras batu, vien tinkamu aveti siam sezonui), esu labai competitive.

issipletem. perdaug laiko as skiriu siam visam reikalui SM, tikrai, bet Jus zavios, kaip atsispirt  biggrin.gif
Papildyta:
laugh.gif laugh.gif

As Jus myliu, visas, nemeluoju, nu paziurekite ar Jus ne zavios  biggrin.gif

Liomi, nestebina mus, o nepatinka, negražus tavasis derinys;). Bet ir vėl gal foto kokybė kalta. g.gif
Atsakyti
Sporbaciai skirti sportui o ne prabangai.
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2014 05 01, 11:29)

kuria prasme competitive? nes interpretuoti galima oi kaip smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2014 05 01, 10:29)

As Jus myliu, visas, nemeluoju, nu paziurekite ar Jus ne zavios  biggrin.gif

Na,ir?Juk tu pabrezei,juk ta rankine prabangi,tai viska ir pasako,net jei ir po to parasei,kad ,neva,supranti,kad nepatiko.
Atsakyti