Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų deriniai

QUOTE(liomi @ 2014 05 01, 09:51)
Chanel Sring 2014 Couture collection, Karlas Dievas, tikrai taip.

user posted image

man cia irgi laaabai grazu wub.gif ir patiko paskutinis Liomi derinys. O kam toks stilius nepatinka tai niekada ir nesupras, o ir nereikia biggrin.gif tongue.gif 4u.gif
ir dar Shievonnes patiko su kregzdutem wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2014 05 01, 08:38)
Papildyta:
Jus, man, primenate Moliugeli is Vedes ir turi vaiku - viska suplakat ir tada filosofuojat  biggrin.gif arba tikrai nesupratot, kada ir apie ka snekejom, minedami prabanga...ne apie batus biggrin.gif

NB pagal kaina vieni brangesniu  biggrin.gif nekalbu apie Jusu padeti, kalbu bendrai kad 50 - 70 £ uz sportinius, rinkoje, yra daug.

Dekoju visoms hi.gif

50-70 £ uz sportinius batus yra normali kaina uzsenyje. Vien Converse kuriuos turi kas antra panele kainuoja 40 - 70 £. Jau nekalbant apie sportinius batus skirtus sportuoti kurie gali kainuoti net iki 190 £. mirksiukas.gif

Atsakyti
Manau, kad čia nieko suprasti ir nereikia. Kaip ir įrodinėti. Čia ne matematika. Derinys arba patinka, arba ne. Ir nereikia purkštauti: dabar madinga tas ir anas. Ar būtina viską krauti ant savęs, kas madinga? Giriam už tai, kas gražu, patinka.
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 05 01, 10:50)
Manau, kad čia nieko suprasti ir nereikia. Kaip ir įrodinėti. Čia ne matematika. Derinys arba patinka, arba ne. Ir nereikia purkštauti: dabar madinga tas ir anas. Ar būtina viską krauti ant savęs, kas madinga? Giriam už tai, kas gražu, patinka.

drinks_cheers.gif Kritika reikia moketi priimti su sypsena o nebandyti irodineti kokie zmones neteisus ir neismaneliai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geeky: 01 gegužės 2014 - 10:59
AgnessBelle, tokia fėjiška atrodot, gerą energiją skleidžianti smile.gif gal prie paltuko prikibčiau, kažko kito norėtusi, bet visuma - wub.gif

Shievonne, na kaip visad tobulai išbaigta , labai labai gražu wub.gif plaukai čia tokie šviesūs atrodo, tik atidarius nuorodą, akimirką net sudvejojau ar čia tu biggrin.gif

liomi, man idėja tai patiko, bet man tie trys daiktai kartu nesižiūri : arba paltas ir new balance, arba paltas ir rankinė , visi trys ne biggrin.gif bet derinio tikrai nenurašau thumbup.gif ir labai grerai odinį paltą 'išnešat' wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Féline: 01 gegužės 2014 - 11:10
na tai didziosios stiliaus zinoves, neatsakot i mano klausima, ar tikrai Ugg nebenesiotini jau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2014 05 01, 09:51)

Balerinos ir suknyte - tai taip perspausta, net liudna ir dar rankine tokios pacios spalvos - tai kopiju kopija, kuria vilki jau 50 metu - jokio isradingumo, plain Jane

kalbant apie tą nuobodumą, išskirtinumą...
na man pavyzdžiui ši Chloe kolekcija labai istrigo į atmintį, nors viskas gana paprasta, jokio šoko faktoriaus biggrin.gif , todėl kartais tarp naujausių tendencijų, drąsaus derinimo tas parastas grynumas ir patraukia dėmesį smile.gif
Atsakyti
Carina, as ne zinove, bet nera nieko nenesiotino 4u.gif

Feline 4u.gif 4u.gif 4u.gif sviesiai rudos spalvytes, foto truputi skiriasi tie atspalviai, gal kazkiek issikraipo 4u.gif

Enura, malonu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shievonne: 01 gegužės 2014 - 11:27
Feline, visiskai sutinku, as manau, kad nera tokio rubo, kurio negali istempt. Balerinos yra visiska klasika, apsoliutumas elegancijos. Tik as kalbejau apie kitka.

Enura 4u.gif

Geeky, gerai pastebejote, reikia nuomone pateikti padoriai, be - tragedija, baisu, ziauru, baisu. tai tik drabuziai.

---

nu jau uztenka biggrin.gif nes as niekad nebaigsiu NB avet, per Jus biggrin.gif

Papildyta:
Carina, as uggsu zieminiu iki siol neturejusi, bet jie geri batai, neteisinga nusistatyti pries daikta.
Papildyta:
* absoliutumas
Atsakyti
Būtent,kad pabrėžiama,kaip PRABANGU,MADINGA,ANT BANGOS,NEPATOKO?!...nesuprqntat nieko,juk čia tas,o twn anas,kaip gali būti negražu lotuliukas.gif doh.gif
Kas įdomu,brangu ar ne,derinius rodom,o ne sumuojam derinio kainą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 05 01, 11:23)
Būtent,kad pabrėžiama,kaip PRABANGU,MADINGA,ANT BANGOS,NEPATOKO?!...nesuprqntat nieko,juk čia tas,o twn anas,kaip gali būti negražu lotuliukas.gif  doh.gif
Kas įdomu,brangu ar ne,derinius rodom,o ne sumuojam derinio kainą cool.gif

Juokingas man tas pabrezimas,kad tai prabangu,kad tai tas ,ar anas,toks vaizdas,kad del to mums tikrai patiks,jei tai bus Chanel,ar DG ir pan. biggrin.gif .
Atsakyti

AgnessBelle ideti derinukai- pasaka wub.gif biggrin.gif

liomi ideti Chanel- taip pat thumbup.gif
Atsakyti