Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų deriniai

Mosso, as net neuzsiminiau apie nerinius. O kalba buvo apie BOHO STYLE drabuzius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 08 gegužės 2014 - 16:01
QUOTE(liomi @ 2014 05 08, 16:58)
Mosso, as net neuzsiminiau apie nerinius. O kalba buvo apie BOHO STYLE drabuzius.

Vienas postas vijo kitą, istorijos logika tokia:
nėriniai yra karališka privilegija/ bet juk jų yra ir boho style rūbuose/ boho yra bohema/ ax.gif
Nėriniai nėriniams nelygūs. Vieni pramoninai, kurių vertė nėra tokia jau didelė, kiti- rankų darbo ir neturintys kainos.

Bet aš neketinu gilintis, tik pajuokavau apie bohemą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2014 05 07, 23:06)
spalvos vienodos  thumbup.gif  bendra kalba snekam

Liomi, susidvigubinai,kad geriau visos "fashion" kalba isgirstu?...
bigsmile.gif biggrin.gif
Praleidusprogapatylet... na tikrai dvyne palikai gimdymo namuose... doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Mano atostoginis smile.gif

user posted image
Atsakyti
Oj Vaidulka, jusu stiliaus pojutis tikrai nuostabus! Lb lb grazu! tik man basuciu kitokiu noretusi mirksiukas.gif o visa kita, tai wow wub.gif ir tie balandziai kaip puikiai "isipaiso" nuotraukoje cool.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvixxe @ 2014 05 10, 16:18)
Oj Vaidulka, jusu stiliaus pojutis tikrai nuostabus! Lb lb grazu! tik man basuciu kitokiu noretusi mirksiukas.gif o visa kita, tai wow wub.gif ir tie balandziai kaip puikiai "isipaiso" nuotraukoje  cool.gif

Aciu Zuvixxe 4u.gif netiketos atostogos buvo tai teko prigriebt senas basutes, bet siandien uzsipirkau nauju, net visas dvi poras smile.gif
Atsakyti
Vai2lka, mielas derinukas, ypac basutes man cia labai patinka, ploksciapades, dailios ir delnine thumbup.gif balandziai wub.gif
Atsakyti
Vai2lka puikiai thumbup.gif .Labai patiko Liomi ,rankine tokia miela,mazute 4u.gif .Patrankos viskas be priekaistu suderinta !
Atsakyti
Aciu Liomi, Golka 4u.gif
Atsakyti
Nu patarkuokit mane uz blizgancia bliuskute ( bet ryte kitos islygintos neradau blush2.gif ), uz leopardinius batelius ( ale bais brangiai mokejau kokio tai transo apimta, tai reikia gi bent nors karta uzsideti, kad vyrui pasakyciau " jau as juos nunesiojau, reikia nauju!!! " ax.gif ), nu ir du variantai laukinio, rankinukas vis tas pats, todel nerodau, nes vistiek visom nepatinka verysad.gif
Kelnes man ilgokos ir didokos per liemeni, bet kitaip slaunu su uodega neibrukau lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stichija: 12 gegužės 2014 - 19:46
Stichija, blizgutis nepatiko, paltukai man labi faini abu thumbup.gif
Atsakyti
As batukus giriu, grazi forma ir rastas.
Atsakyti