Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų deriniai

Antras laukinis - labai wub.gif palto detales ir batai - thumbup.gif, bet palaidine nzn, ziurint koks realus vaizdas ar siulai, ar zvyneliai g.gif tokia rizikinga kiek, dirzas cia tiktu, apjungtu viska.
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2014 05 12, 20:41)

Patarkuosiu uz bliuskute, nelabi ji man smile.gif
bet paltukai abu dailus, antrasis su kokiais rastais, puikus, bet va prie tos bliuskes nelabai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 05 12, 21:17)
As batukus giriu, grazi forma ir rastas.

pritariu linamoq gražiausiai tai batukai leopardas wub.gif na ir antra foto su baltu lietpaltku, sekantis lietpaltukas iš vis nepatiko, palaidinė vakarui manau ir blizgutis tinka, tik nesusikiškite jūs jos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 13 gegužės 2014 - 22:12
unsure.gif ner gyvu?
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2014 05 14, 19:32)
unsure.gif ner gyvu?

Prakrutink savais bigsmile.gif
Atsakyti
Mes turim laiko, palauksim biggrin.gif

As, tik, mastau, gal, skalbiasi moterys, dziausto hihihi.gif

Atsakyti

Labas vakaras smile.gif Rodausi:

user posted image

Cia batukai (jie lengvai kreminiai)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2014 05 14, 19:32)
unsure.gif ner gyvu?

Isejom i tema, kam virs 35+ ax.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(norvegija @ 2014 05 15, 00:44)
Labas vakaras smile.gif Rodausi:

mazai matosi foto, jei cia deriniu tema, ax.gif tai man asmeniskai visai nieko galima taip eiti, tikrai nekreips niekas demesio, bet man cia per daug spalvu, kiekvienas daiktas pats sau,
lietpaltukas raudonas, palaidine morkine, ,, dzinsai dar su savo spalva biggrin.gif ir rankine juoda labai grazi
cia keisciau butinai palaidine nes ji cia su niekuo man nesusisaukia, reiktu sviesesne palaidine drinks_cheers.gif tada liuks prie sviesiu dzinsiuku ir inkariuku thumbup.gif
arba dar kitas variantas: virsus tinkamas, keiciam inkariukus baltus, nes jie vieni per balti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2014 05 15, 08:21)
Isejom i tema, kam virs 35+  ax.gif  tongue.gif

bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2014 05 15, 08:21)

biggrin.gif

aaaaaa.....

-----

Norvegija, dekui, kad pasirodete! Paltas grazuolis, su conversais - puikiai, tik tas geltonas megztukas perilgas ir ji pakeitus kitu - butu dar geriau.
Atsakyti
Dekoju Inga ir liomi smile.gif

Reiks kazka daryt su ta palaidine... smile.gif gal keist I balta/juoda dryzuota ?

va tokia:

user posted image
Atsakyti