atsiprasau, vakar neleido manesi SM.
tesiu savo apzvalga:
kunui
vonios reikmenys:
http://www.part.lt/i...8b93f9ee735.jpg
kelioninis krepsiukas:
rankines turinys:
QUOTE(style18 @ 2014 04 26, 20:22)
kaip jums inglot kreminė pudra ir oda maskuoklis?
Abu tobuli!
Inglot- is vis tobuliausia kremine pudra kuria naudoju. Slapva idealiai atitinka manaja, pamaskuoja ir nesimato ant veido. Ko negaliu pasakyt apie kitas pudras.
o ODA maskuoklis - irgi labai geras, kai nereikia didesnio maskavimo. Ypac vasara- pasitepi ir eini -jokio aprkovimo veidui. Atrodo lyg visai butum be makiazo
Papildyta:
QUOTE(anafi @ 2014 04 26, 20:23)
koks jusu veido tipas jaicy? ir kas ten is uogos uogos salia sepeteliu, pudra? ar patinka? ir kaip ODA kremukas?
QUOTE(guodzik @ 2014 04 26, 23:25)
Koks ten oda kremas?
As turiu maskuojama krema, naudoju kazkaip tik vasara

kuo skiriasi nuo to BB kremo?
ir beje ten uoga uoga mineraline? kaip? esate kokias kitas bandziusi? nekemsa poru idomu
Odos kremas nr 1- jautriai odai, su glikolio rugstim 7%.
Mano oda - normali-vietom riebi. Kadangi dideliu problemu neturiu, tai uztenka ir pirmo numeriuko.
Panaudojus ilga laika Pore refiner ir oda priemones- isausinau oda. Tad kosmetologe rekomendavo Odos krema naudoti kartu-du i savaite. O daugiau drekinti.
Odos BB kremas riebiai odai- tad kiek sunkiau tepasi, greitai isigeria. Bet spalva ir poveikiu man nieko nesiskiria nuo tonalinio kremuko. Jautriai odai gal is viso butu identiskas tonaliniam. Nors sudetys ju tai kitokia
Jo, ten Uoga Uoga mineraline. Pirmoji mano bandyta mineraline, tad nieko paskayti negaliu. Siaip neblogai. Bet skystos pudros man patinka labiau. poru nekemsa kiek pastebejau.
Papildyta:
QUOTE(*Mieloji* @ 2014 04 27, 01:42)
Kaip patinka Bioderma Matricium? Kokiu tikslu naudojat?
Naudoju po odos valymu-dermoabraziju.
Gavau dov anu. Bet poveikio kazkokio nejauciu. Siaip tikiu, kad pamaitinu oda 'vitaminais' po proceduru. Cia gal rezultatasakivaizdus vyresnem moterim
Papildyta:
Plaukams:
Papildyta:
ir kvepalai