Įkraunama...
Įkraunama...

kosmetinės turtai

QUOTE(sauleleee_ @ 2014 05 17, 23:20)

Gražus ir tvarkingas krepšelis 4u.gif
Klausimų neturiu ax.gif
Atsakyti
Grazus , minimalistinis krepsiukas 4u.gif
Kaip Jums Loreal Elseve plaukams? Gal su kokiais kitais galite palyginti?
Kaip patinka Yves Rocher priemones? Kokios ten turimos?
Kaip patinka Loreal paakiu maskuoklis? Koks spalvos nr?

Atsakyti
Gaivinam tema biggrin.gif
Rodausi pirma karta blush2.gif
Oda misri, T zona riebi, kankina besikemsancios poros doh.gif
Veido prieziura 4u.gif
user posted image
Veido kaukes, sveitikliai ir pan.
user posted image
Kuno
user posted image
Plauku 4u.gif
user posted image
Tuoj bus tesinys 4u.gif
Papildyta:
Dekoratyvke 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Keletas kvepalu ir pazastukai 4u.gif
user posted image
Ir ranku ir nagu reikmenys biggrin.gif siaip daznai ilgalaikiu geliniu lakuojuosi, bet tarpuose ir paprastais lakiukais megstu pasiteplioti biggrin.gif
user posted image
LYG IR VISKAS 4u.gif
Atsakyti
LoveIt
Matau nemazai kaukiu is freeman kuo patinka,,papasakokit apie kiekviena.
Kaip patinka NUDE sampunas,kiek zinau jis prie naturalesniu,be sls.
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2014 06 06, 21:45)
LoveIt
Matau nemazai kaukiu is freeman kuo patinka,,papasakokit apie kiekviena.
Kaip patinka NUDE sampunas,kiek zinau jis prie naturalesniu,be sls.

Mano mylimiausia GELTONA ananasine wub.gif ji su AHA rugstimis, po jos veidas tikrai pasvelneja, paskaisteja, nu man ji SUPER wub.gif
ZALIA molio kauke, naudojau tik karta, nznau nieko ipatingo nepasirode, man isvis tos molio kaukes nepravalo poru, tik kad sutraukia oda ir tiek biggrin.gif
MELYNA su negyvosios juros mineralais, raso kad irgi turetu pravalyti poras, naudojau tik karta tai sunkudar ka pasakyti g.gif ji sudziusta ant veido kaip molio, bet kas patiko pamenu kad nesutrauke veido odos nenusausino kaip molio.
GOLDEN kauke su vit C irgi naudojau dar tik karta, bet patiko, paskaistina padrekina oda.
JUODA kauke-sveitiklis patiko, idomi tokia keistas pojutis, lyg ir pasiildo veida, bet neuzkaitina nebijokit biggrin.gif Siaip patiko, nusveicia negyvas lasteles...
o RAUDONAS body cukraus sveitiklis irgi nerealus, gerai nusveicia, bet jau kvapas tai dieviskas wub.gif net jei nenaudoju buna maudausi vonioj, vis tiek pauostau, aromaterepija man buna lotuliukas.gif

NUDE ten kondiske, bet turejau ir sampuna, sunaudojau apie puse ir atidaviau, nes man atsirado berods pleiskanu ir greitai riebaluodavosi plaukai. Jo jis is tu naturalesniu smile.gif O kondiske pasilikau, neblogas visai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LoveIt: 06 birželio 2014 - 21:07
Kokie atsiliepimai apie Essence CC kremą?
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2014 06 07, 08:49)
Kokie atsiliepimai apie Essence CC kremą?

man patiko, puikiai maskuoja, sunkesne tokia sakyciau, bet man riebiaodei gan greit nuplaukia, bet vaizdas ja pastepus patinka 4u.gif
Atsakyti
LOveIT, gražu smile.gif
kaip jums uriage ir bioderma kremai?
ir kuris maskuoklis geriausias? noriu mufe nusipirkti, ar patinka jis?
o kaip essense servetėlės?
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2014 06 07, 10:45)
LOveIT, gražu smile.gif
kaip jums uriage ir bioderma kremai?
ir kuris maskuoklis geriausias? noriu mufe nusipirkti, ar patinka jis?
o kaip essense servetėlės?

Uriage su AHA patinka, 3 butelaiti naudoju smile.gif Biodermos nieko ipatingo, MAT konsistencija susigerimas patinka, bet matiskumo man nelaiko schmoll.gif Sensibio Light naudoju tik issimaudzius nes buna sutraukta oda, tai siaip labai gerai atgaivina sudrekina, puikiai susigeria toks vandeningas pasidaro, bet kai naudojau kasdien mane lyg berti nuo jo pradejo arba sutapimas g.gif
Turiu dar Biodermos AKN megineli bet kad oda pagarzetu irgi nepastebejau biggrin.gif
MASKUOKLIAI - paveniams spuogeliams tobulas artdeco, paakiams labai man patinka Eveline (pats desiniausias), Rimmel ai kasdienai gal ir neblogai bet maziausiai isvisu gal patinka. O MUFE siaip geras ir paakiams ir spuogeliams pamaskuoti, tik su spalva sunkiai man su juo, turejau 2, vienas per tamsus siek tiek kitas per sviesus, geriausias variantas man butu juos abu maisyti smile.gif bet pacia kokybe patenkinta esu,l. taupiai naudojasi, uzteks ilgam manau smile.gif
O Essence serv. geros, serveteles kaip serveteles savo f-ja atlieka, turejus Catrice ir Artdeco dar, is esmes tas pats tik kaina skiriasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LoveIt: 07 birželio 2014 - 10:16
jau radau atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caridian: 07 birželio 2014 - 10:21
Kaip Revlon ColorStay mineralinė? Vieną naudojate? Kaip maskavimas/laikymasis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LoveIt @ 2014 06 07, 11:13)

O Essence serv. geros, serveteles kaip serveteles savo f-ja atlieka, turejus Catrice ir Artdeco dar, is esmes tas pats tik kaina skiriasi smile.gif

o kokias spalvas maišote mufe?
Atsakyti