Įkraunama...
Įkraunama...

kosmetinės turtai

QUOTE(LoveIt @ 2014 06 08, 10:54)
idomus variantas  g.gif bet ne per daug jau spakliaus gaunasi? ta prasme isvaizda normali buna ar jau matosi kad spakliuko primakaluota neprastai  g.gif ? ir as megstu deti krema matizuojanti koki o tokiu atveju man biri ar kompaktine pudra kazkaip nekimba doh.gif o koki jus krema pries tai naudojate?

Man asmeniškai kaip tik geriau gula pudra ant veido ir jos reikia mažiau, nes maskavimas pagerėja. O birios ir prieš ir po tik minimaliai perbėgti veidą. Aš naudoju paprastą drėkinantį, palaukiu kol susigers ir va šis ritualas smile.gif

QUOTE(dominica @ 2014 06 08, 12:12)
cia to vizazisto is youtube metodas? viena karta pabandziau, ziauriai keista buvo  g.gif nesikemsa poros?

Tiesą sakant pati netyčia atradau, nes dienom, kai nesidažydavau, bet reikdavo į parduotuvę, perbėgdavau per veidą Inglot biria pudra, ji minimaliai pamaskuojanti man tokia ir vieną kartą reikėjo greitai pasidažyti, nespėjau nusivalyti tos birios ir susluoksniavau. Rezultatas buvo tikrai geresnis nei paprastai dažantis, o va po metų ir Goss'ą pamačiau rodantį šį dalyką. smile.gif Nekemša daugiau, jei produktai atsirinkti tinkami.

QUOTE(Prietarai @ 2014 06 08, 13:06)
turbūt kalbama apieGoss  g.gif man atrodo, kad skirtumo neturėtų būti, jei pudra kemša tepk ją kaip nori ji kimš, jei jau nekeša tai ir nekemša, nesvarbu kelintu sluoksniu tepsi  biggrin.gif

Būtent jis gerai parodo esmę smile.gif Ir sutinku dėl kimšimo drinks_cheers.gif
Papildyta:
Tarp kitko, dažantis šiuo būdu dabar naudoju silpniau maskuojančias krempudras, net BB kremas vidutiniškai maskuoja, kuris maskuodavo silpnai, taip kad sakyčiau dar geriau, realiai natūraliau atrodo, nei stipresnio maskavimo krempudros. g.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2014 06 08, 11:53)
Grazus krepsiukas  smile.gif kelintas pas jus Mufe konturavimo paletes nr? Ar patinka? Kaip Essence seseliai antakiams? As jau baigiu sunaudot.. labai patinka, manau pirksiu dar. Pigus, o kokybe tikrai gera, bent jau man.

aciu 4u.gif MUFE nr. 2 patinka, tik sviesiadali kazkaip mazai naudoju. O tamsioji super.
Essence antakiams puikus seseliai, bet is seseliniu variantu antakiams kitu as nebandzius tai neturiu su kuo palyginti smile.gif

QUOTE(dominica @ 2014 06 08, 12:12)
LoveIt  4u.gif
maciau pagyret freeman ananasine kauke smile.gif ar ja laikot tiek laiko, kiek parasyta, ar daugiau?
ten gal naturaliu seriu sepetys? ar patinka?
kaip aloe vera kondicionierius plaukams? mano plaukams buvo tragedija, sunaudojau megztiniams skalbti biggrin.gif
ar galit palygint sleek ir MUFE konturavimo paletes?
kaip eveline tusai? kuris labiausiai patinka?
kuris is ranku kremu labiausiai patinka?

Kauke laikau istikruju neilgai, kokias 5-10 min, maudantis vonioje. Net paziurejau kiek reikia laikyti kas parasyta, raso 10 min. Nu tai as ilgiau tikrai nelaikau.
Ten sepetys Baltic Hair firmos, skirtas priaugintiems berods tresams (nors as tokiu neturiu), puikus sepetys, daug mano draugiu nusipirko pabande manaji smile.gif
Aloe vera kondiske naudojau dar tik karta tai sunku ka pasakyti, bet kazko blogo nepastebejau gal tik kvapas toks siaip sau, ne tai kad smirda bet ir nekvepia biggrin.gif
Abi konturavimo paletes patinka, MUFE pigmentacija stipresne ir spalva siek tiek tamsesne su ja reikia jau nepersistengti, bet konturuoja super. Sleek pigmentacija silpnesne, puikus rinkinukas manau butu pradedancioms, nes su ja kazkaip nepasidaugina svelniai viskas dengiasi, jei norisi ryskiau pakartoju kelis kart, sleek naudoju kasdien, MUFE kai kur einu rimciau jau biggrin.gif
Eveline ten tik 2 tusai, rozinis ir sidabrinis, melynas maxfactor, o kits rozinis GR. eveline tusai abu sausoki pasirode, bet abieju sepeteliai labai faini, ypac sidabrinio, tai dbr dazausi taip, sidabrinio sepeteli kisu i rozini GR nes jis slapokas ir efektas gaunasi man labai geras lotuliukas.gif o apie MF melyna neklauset, bet man jis geriausias is visu manuju smile.gif
Is ranku kremu 1-oj vietoj Vichy, 2-oj Essence, 3-oj Neutrogena, pirmieji abu patinka, o Neutrogena isvis nepatinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LoveIt: 08 birželio 2014 - 19:24
LoveIt, ačiū, kad pasirodėt 4u.gif

Kaip Borjois dušo želė? Ir Kaip Catrice antakių pieštukas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(She_Wolf @ 2014 06 09, 09:38)
LoveIt, ačiū, kad pasirodėt  4u.gif

Kaip Borjois dušo želė? Ir Kaip Catrice antakių pieštukas?  ax.gif

tai nera uz ka blush2.gif
Duske labai skaniai kvepia, vanile smile.gif bet ten rasomas mousse putu efektas ar neefektas bet tipo pavirsta putomis tai jokiu putu man ten nebuna, duske kaip duske, bet patinka wub.gif
Catrice piestukas, patinka, nera labai minkstas bet tuo ir patinka, nes turiu kitu firmu ir minkstu tai kazkaip greitai minksti nuplaukia man, bet mano oda riebi gal todel nuplaukia, o sis catrice patinka 4u.gif
Atsakyti
LoveIt, o ten is nagu laku, gal Avon gelini efekta turintis nagu lakas? kaip jis jums, gal labai ilgai laiko? 4u.gif
Atsakyti
Loveit o kur pirkote freeman kaukes ?
Atsakyti
Labukas 4u.gif Keliu ir as savo krepsa ax.gif jau karta ikelus buvau praeitais metais ax.gif Mano veido oda riebi, vietomis kartais sauseja ax.gif plauku oda riebi bet linkusi pasipleiskanoti jei kelis kartus per menesi nepanaudoju nizoral sampuno doh.gif

Veido prieziura
user posted image

Plauku prieziura
user posted imageuser posted image

Kuno prieziura
user posted image
user posted image

Keli uzmirstukai nepapuole i kitus kadrus
user posted image

Papildyta:

Dekoratyvine ( jos pas mane ne per daugiausia, daugiausiai demesio skiriu akims, kadangi tik jas dazniausiai dazau - lupdaziu nesu megeja, nors keleta isigijau nesenai bandysiu pratintis biggrin.gif

Veido
user posted image

Akys
user posted image
user posted image
user posted image

Lupos (bei sleek palete veidui ir mac akiu piestukas pasiklyde papuole cia taip pat)
user posted image

Ir kvepalynas wub.gif esu kvepalu manijake, man gali jokiu pudru tusu ir tt nebut, bet be kvepalu niekaip blush2.gif
user posted image
user posted image
ir J.Stakeviciaus kvepaliukai pasiklyde, pamaciau tik po kadru biggrin.gif
user posted image

Kas del nagu laku, tai tokia pati silpnybe kaip ir su kvepalais, nelysiu jau as geriau i tuos stalcius biggrin.gif jei kuria domina naudoju Harmony Gelish, IBD, CND gelinius lakus, tad paprastu net ir neturiu ax.gif
Atsakyti
Mane labai domina geliniai lakai, jei galit - pasiaukokit forumo labui ir pafotkinkit drinks_cheers.gif Manau ne man vienai bus įdomu ax.gif

Krepšiukas labai gražus, bet jau kvepalynas.... wub.gif
Kaip jums Clinique priemonės veidui, patinka? Kaip tas muiliukas, vis svarstau sūnui nupirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2014 06 16, 15:01)
Mane labai domina geliniai lakai, jei galit - pasiaukokit forumo labui ir pafotkinkit  drinks_cheers.gif Manau ne man vienai bus įdomu  ax.gif

Krepšiukas labai gražus, bet jau kvepalynas.... wub.gif
Kaip jums Clinique priemonės veidui, patinka? Kaip tas muiliukas, vis svarstau sūnui nupirkt  biggrin.gif

Na tuomet vakare teks issitraukt stalciuka savo ir pafotkinti tiksliau sugalvot kaip perteikt spalvas kadangi daugelis laku neparodo spalvos ant buteliuku doh.gif

Clinique priemones man labai labai patinka wub.gif veida svariai plauna ir seip mano veido odai ypac ju 3 step labai patinka, muiliukas lygiai toks pat kaip ir prausiklis tik jis daug skalsesnis, tai as kazkaip muiliuka renkuosi vien del to nes man gaila taip daznai pirkti skysta muila ju blush2.gif
Atsakyti
Visgi ikeliu dabar nagu lakus taip kad kadangi paskuj jau nebeprisiruosiu ir isleksiu atostogaut bei pasimirs blush2.gif

Cia bazes visos, topai ir tt ax.gif
user posted image

Harmony Gelish spalvytes fotkinau greit tai labai nepykit ax.gif
user posted imageuser posted image

IBD spalvytes
user posted image

Papildyta:
Cia ivairiu firmu spalvytes
user posted image

Keli kinietukai pirkti pabandymui
user posted image

Keiciantis spalva (tamsesnis kai rankos saltos, sviesesnis kai silta )
user posted image
user posted image

Trumpai apie viska - kai tik pradejau lakuotis geliniais lakiukais tai tik HG bandziau nes buvau prisiskaicius kad uz juos geresniu nera ax.gif man lakai labiau visgi IBD patinka siuo metu nei HG, tikriausiai del spalvyciu gausos didesnes ax.gif nors HG ir nepeikiu - perku kurios patinka tarp siu dvieju firmu. Bazes su topu HG nekeisciau i nieka - jos man labiausiai patinka smile.gif kas del kinietisku - man bluesky ganetinai brangus palyginus kai jie kainuoja apie £6-£7, as tada geriau renkuosi IBD uz £8-£9.

Megiamiausia spalvyte siuo metu man yra geltona IBD rocco wub.gif
Atsakyti
Tresnia, grazus krepsiukas 4u.gif Papasakokit apie nizoral sampunus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2014 06 16, 17:32)
Tresnia, grazus krepsiukas 4u.gif  Papasakokit apie nizoral sampunus smile.gif

Jie gydomieji galvos odai, nuo visokiu pleiskanojimu ir tt 4u.gif man raudonas labiau patiko bet kazkaip uzsisakiau dabar geltona nepastebejus ax.gif kaip ir skirtumo tarp ju nera bet man vistiek raudonas geresnis atrodo. Nors jie nelinke putot visai, tai man bent jau neskalsiai labai naudojasi nes as megeja kad putotu tai tenka daug pridet kad pagaliau butu galima normaliai plautis galva ax.gif Juos reikia palaikyt apie 5 min kaskart plaunant. Apie geltona nesigilinau kazkaip, bet raudono kiek skaiciau instrukcijas tai reikejo kas 2-3 dienas plaut 2 savaites, ir tada viena karta per dvi savaites isplauti kad negryztu galvos odos problemos 4u.gif Seip man labai patiko ir tiko kadangi as kenciu labai nuo pleiskanu - mano galvos oda begalo riebaluojasi bei pleiskanoja doh.gif
Atsakyti