QUOTE(LoveIt @ 2014 06 08, 10:54)
idomus variantas
bet ne per daug jau spakliaus gaunasi? ta prasme isvaizda normali buna ar jau matosi kad spakliuko primakaluota neprastai
? ir as megstu deti krema matizuojanti koki o tokiu atveju man biri ar kompaktine pudra kazkaip nekimba
o koki jus krema pries tai naudojate?

Man asmeniškai kaip tik geriau gula pudra ant veido ir jos reikia mažiau, nes maskavimas pagerėja. O birios ir prieš ir po tik minimaliai perbėgti veidą. Aš naudoju paprastą drėkinantį, palaukiu kol susigers ir va šis ritualas

QUOTE(dominica @ 2014 06 08, 12:12)
cia to vizazisto is youtube metodas? viena karta pabandziau, ziauriai keista buvo
nesikemsa poros?

Tiesą sakant pati netyčia atradau, nes dienom, kai nesidažydavau, bet reikdavo į parduotuvę, perbėgdavau per veidą Inglot biria pudra, ji minimaliai pamaskuojanti man tokia ir vieną kartą reikėjo greitai pasidažyti, nespėjau nusivalyti tos birios ir susluoksniavau. Rezultatas buvo tikrai geresnis nei paprastai dažantis, o va po metų ir Goss'ą pamačiau rodantį šį dalyką.

QUOTE(Prietarai @ 2014 06 08, 13:06)
turbūt kalbama apieGoss
man atrodo, kad skirtumo neturėtų būti, jei pudra kemša tepk ją kaip nori ji kimš, jei jau nekeša tai ir nekemša, nesvarbu kelintu sluoksniu tepsi 

Būtent jis gerai parodo esmę

Papildyta:
Tarp kitko, dažantis šiuo būdu dabar naudoju silpniau maskuojančias krempudras, net BB kremas vidutiniškai maskuoja, kuris maskuodavo silpnai, taip kad sakyčiau dar geriau, realiai natūraliau atrodo, nei stipresnio maskavimo krempudros.