Įkraunama...
Įkraunama...

kosmetinės turtai

LoveIt, grazus krepsiukas smile.gif
Kaip Jums Sleek rinkinys? Ar nera konturavimui skirta pudra pernelyg ryzo atspalvio? Apibudinkit ir highliteri + skaistalus.
Kaip Jums Essence seseliai? Ar laikosi, kaip dengiasi?
Atsakyti
Mane domina kaip laikosi Catrice krempudra? Ar gerai maskuoja,veidas neblizga?
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2014 06 07, 17:06)
o kokias spalvas maišote mufe?

as nemaisiau smile.gif is pradziu uzsisakius buvau nr. 2 pabandziau bet buvo per tamsus, tada apsikeiciau i nr 3, tai siek tiek gal ir sviesokas, tai pamasciau kad jas abi sumaisius man butu pats tas biggrin.gif bet as pasilikau nr. 3
Papildyta:
QUOTE(eleonorra @ 2014 06 07, 18:19)
LoveIt, grazus krepsiukas  smile.gif
Kaip Jums Sleek rinkinys? Ar nera konturavimui skirta pudra pernelyg ryzo atspalvio? Apibudinkit ir highliteri + skaistalus.
Kaip Jums Essence seseliai? Ar laikosi, kaip dengiasi?

aciu 4u.gif gan kuklus biggrin.gif cia kai paziuriu kai kuriu tai ohoho buna wub.gif
Sleek patinka, ryzumo nepastebejau, pas mane light palete, taupiai naudojasi, padauginti manau neimanoma,po kelis kart tepu norint gauti efekta smile.gif Skaistalai skystoki sakyciau, atrodo spalva nereali,bet man ant veido kazko ju nesimato jis man gaunasi kaip higlaiteris, graziai svyti ir tiek betto rausvumo man nesimato. Higliteris puikus, graziai svyti, pigmentacija puiki 4u.gif
Essence seseliai puikus, pigmentacija stipri, kadangi pries tai dedu seseliu baze tai laikosi gerai 4u.gif

QUOTE(vilbur @ 2014 06 07, 19:44)
Mane domina kaip laikosi Catrice krempudra? Ar gerai maskuoja,veidas neblizga?

Pudra patinka, maskuoja gerai, veidas po keliu valandu pradeda blizgeti, bet mano oda riebi man po visu pudru gan greit islenda riebalas doh.gif Sakiau reiks nusipirkti Revlon riebiai odai pudra isbandyti jei ta nelaikys tai tada nznau kokia pudra man gali sulaikyti riebala. tos bazes visokios kazkiek padeda tuo klausimu bet kasdien naudoti as jun enoriu nes labai kemsasi poros ir taip man nuo visko doh.gif
Atsakyti
koks ten tepalas pirmoj foto iš kairės?
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2014 06 07, 16:35)
Kaip Revlon ColorStay mineralinė? Vieną naudojate? Kaip maskavimas/laikymasis? smile.gif

viena nekazka sakyciau, kadangi mano oda pati nera labai grazi tai viena man ji per skysta, prastai maskuoja, bet as ja uztvirtinu krempudrą tada ji man nuostabi, oda kaip silkine gaunasi wub.gif
Papildyta:
QUOTE(style18 @ 2014 06 07, 21:29)
koks ten tepalas pirmoj foto iš kairės?

DUAC kremas nuo spuogu su benzoil peroxidu ir kazkokiu hormonu. Anksciau n metu naudojau emulsija Acne BP5 man ji buvo SUPER, budavo prisidirbu veida prisispaudau ir tt veidas buna baisus, raudonas, nu zodziu pridirbu graziai doh.gif istepdavau visa veida nu arba ten kur spaudinedavau ir nueidavau miegoti, atsikeldavau , jokiu raudonumu lyg niekur nieko spuogeliu nelike nu man buvo n metu atradimas wub.gif naudojau gal 10 metu, bet iseme ji is prekybos vaistines doh.gif ieskojau alternatyvos, nupirkau si DUAC, isbandineju, bet matau kad ankstesnioji emulsija man tikrai geriau buvo verysad.gif DAr turiu ta Acne.org su 2,5 prc BP bet neveikia man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LoveIt @ 2014 06 07, 21:38)
viena nekazka sakyciau, kadangi mano oda pati nera labai grazi tai viena man ji per skysta, prastai maskuoja, bet as ja uztvirtinu krempudrą tada ji man nuostabi, oda kaip silkine gaunasi wub.gif

Ir laiko matiškumą? Nes bandžiau kažkada kitos firmos kompaktinę mineralinę ant krempudros, tai jau po valandos vaizdelis kraupus buvo, nes susiriebalavo ir atšoko pudra nuo veido lotuliukas.gif Tai dabar bijau mineralines ant krempudrų tept.
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2014 06 07, 23:00)
Ir laiko matiškumą? Nes bandžiau kažkada kitos firmos kompaktinę mineralinę ant krempudros, tai jau po valandos vaizdelis kraupus buvo, nes susiriebalavo ir atšoko pudra nuo veido  lotuliukas.gif  Tai dabar bijau mineralines ant krempudrų tept.

man niekas nelaiko matiskumo doh.gif tepu pries tai ir kremus Mat ir pudras Mat ir ant virsaus tvirtinu pudrom bet vis tiek po keliu valandu jau lenda riebalas...
IS mano patirties ka galiu pasakyti... Ant krempudru dedant lengva tokia kaip permatoma mineralke pvz kaip Revlon, ar kita lengva kokia biria pudra viskas tvarkoj buna, bet pvz dedant BareMinerals ant krempudros jau negraziai gaunasi, ta pati Bare Minerals pudra jau per sunki, man jos uztenka vienos pvz kasdienai, arba ARTDECO biri pudra irgi uztenka vienos nes ir taip gerai maskuoja ir jau uzdedant ant krempudros jau ir vaizdas nieko gero nu matosi labai jau spaklius tada, man taip nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LoveIt: 08 birželio 2014 - 07:38
Pabandykit kurią dieną PRIEŠ krempudrą visą veidą padengti biria pudra, tada krempudra ir vėl biria pudra. Man pasiteisino šitas metodas, matiškumas išlieka ilgiau, pudra gražiau dengia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2014 06 08, 10:21)
Pabandykit kurią dieną PRIEŠ krempudrą visą veidą padengti biria pudra, tada krempudra ir vėl biria pudra. Man pasiteisino šitas metodas, matiškumas išlieka ilgiau, pudra gražiau dengia. smile.gif

idomus variantas g.gif bet ne per daug jau spakliaus gaunasi? ta prasme isvaizda normali buna ar jau matosi kad spakliuko primakaluota neprastai g.gif ? ir as megstu deti krema matizuojanti koki o tokiu atveju man biri ar kompaktine pudra kazkaip nekimba doh.gif o koki jus krema pries tai naudojate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LoveIt: 08 birželio 2014 - 09:55
Grazus krepsiukas smile.gif kelintas pas jus Mufe konturavimo paletes nr? Ar patinka? Kaip Essence seseliai antakiams? As jau baigiu sunaudot.. labai patinka, manau pirksiu dar. Pigus, o kokybe tikrai gera, bent jau man.
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2014 06 08, 09:21)

cia to vizazisto is youtube metodas? viena karta pabandziau, ziauriai keista buvo g.gif nesikemsa poros?

LoveIt 4u.gif
maciau pagyret freeman ananasine kauke smile.gif ar ja laikot tiek laiko, kiek parasyta, ar daugiau?
ten gal naturaliu seriu sepetys? ar patinka?
kaip aloe vera kondicionierius plaukams? mano plaukams buvo tragedija, sunaudojau megztiniams skalbti biggrin.gif
ar galit palygint sleek ir MUFE konturavimo paletes?
kaip eveline tusai? kuris labiausiai patinka?
kuris is ranku kremu labiausiai patinka?
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2014 06 08, 12:12)
cia to vizazisto is youtube metodas? viena karta pabandziau, ziauriai keista buvo  g.gif nesikemsa poros?

turbūt kalbama apieGoss g.gif man atrodo, kad skirtumo neturėtų būti, jei pudra kemša tepk ją kaip nori ji kimš, jei jau nekeša tai ir nekemša, nesvarbu kelintu sluoksniu tepsi biggrin.gif
Atsakyti