QUOTE(style18 @ 2014 06 07, 17:06)
o kokias spalvas maišote mufe?
as nemaisiau

is pradziu uzsisakius buvau nr. 2 pabandziau bet buvo per tamsus, tada apsikeiciau i nr 3, tai siek tiek gal ir sviesokas, tai pamasciau kad jas abi sumaisius man butu pats tas

bet as pasilikau nr. 3
Papildyta:
QUOTE(eleonorra @ 2014 06 07, 18:19)
LoveIt, grazus krepsiukas
Kaip Jums Sleek rinkinys? Ar nera konturavimui skirta pudra pernelyg ryzo atspalvio? Apibudinkit ir highliteri + skaistalus.
Kaip Jums Essence seseliai? Ar laikosi, kaip dengiasi?
aciu

gan kuklus

cia kai paziuriu kai kuriu tai ohoho buna
Sleek patinka, ryzumo nepastebejau, pas mane light palete, taupiai naudojasi, padauginti manau neimanoma,po kelis kart tepu norint gauti efekta

Skaistalai skystoki sakyciau, atrodo spalva nereali,bet man ant veido kazko ju nesimato jis man gaunasi kaip higlaiteris, graziai svyti ir tiek betto rausvumo man nesimato. Higliteris puikus, graziai svyti, pigmentacija puiki
Essence seseliai puikus, pigmentacija stipri, kadangi pries tai dedu seseliu baze tai laikosi gerai
QUOTE(vilbur @ 2014 06 07, 19:44)
Mane domina kaip laikosi Catrice krempudra? Ar gerai maskuoja,veidas neblizga?
Pudra patinka, maskuoja gerai, veidas po keliu valandu pradeda blizgeti, bet mano oda riebi man po visu pudru gan greit islenda riebalas

Sakiau reiks nusipirkti Revlon riebiai odai pudra isbandyti jei ta nelaikys tai tada nznau kokia pudra man gali sulaikyti riebala. tos bazes visokios kazkiek padeda tuo klausimu bet kasdien naudoti as jun enoriu nes labai kemsasi poros ir taip man nuo visko