Įkraunama...
Įkraunama...

kosmetinės turtai

QUOTE(E.K.O. @ 2014 06 26, 00:47)
Pati ir vis svarstau, gal isigyti UV lempa su pradedanciosios rinkinuku. Ar galetume pakomentuoti kokybe, na kiek ilgai viskas issilaiko ant nagu? Ar sios priemones nesilpnina nagu, kaip visokie priauginimai ir pan? Kaip nuvalote nagus po siu laku? Aciu.

Visa ta info yra atskiroj temoj "Ilgalaikis gelinis lakavimas", pirmam psl pasiskaičius bus viskas žymiai aiškiau smile.gif
Atsakyti
Prisiruošiau dar kartą įkelti savo krepšelį biggrin.gif Pirmąjį kartą kėliau prieš kiek daugiau nei metus, jau dabar įdomu ir pačiai pamatyti, kaip pasikeitė viskas.. Gal kam irgi įdomu bus ax.gif

Veido priežiūros priemonės
Acure ir Dr. Hauschka prausikliai, rožių vanduo, Uoga Uoga tonikas, Gasulo molis ir Been Naturals veido šveitiklis
user posted image

Lavera mėtų fluidas, Andalou BB kremas su SPF30, VIVI pelynų kremas, Uoga Uoga paakių kremas ir "Mėnulio rasa" valymo pienelis
user posted image

Khadi aliejus veidui ir kūnui, Acure arganų aliejus, Dr Hauschka riebios odos aliejaus miniukas, arbatmedžio aliejus ir Martina Gebhardt šalavijų losijono mėginėlis (būčiau nefotografavus, bet labai patiko, pirkčiau pilną buteliuką)
user posted image

Plaukų priežiūros priemonės
Uoga Uoga ir Desert Essence šampūnai, JMO detangleris/kondicionierius, jojobos aliejus, natūralus obuolių actas biggrin.gif, Weleda rozmarinų tonikas, Lavera mangų kaukė
user posted image

Kūno priežiūros priemonės
Out of Africa ir Nubian Heritage muilai, Dr Bronners arbatmedžio ir migdolų skysti muilai, Lafe's dezodorantas, Nubian Heritage ir Desert Essence kūno pieneliai, Badger Company balzamas rankoms, dušo plytelė, Aubrey kūno kremas su SPF30, Banka Agafji kūno šveitiklis, Lavera rankų kremas
user posted image

Nagų lakai
A England
user posted image

China Glaze ir du priklydę L'Oreal'iai
user posted image

Orly ir Opi
user posted image

Belekokie pt. 1 biggrin.gif
user posted image

pt. 2
user posted image

Daugiau nuotraukų neleidžia įkelti, tai tęsiu sekančioje žinutėje 4u.gif
Papildyta:
user posted image

Dekoratyvinė kosmetika
EM pudros, Uoga Uoga pudra, BareMinerals Well Rested maskuoklis, The Body Shop Bronzeris, theBalm Frat Boy skaistalai ir Sexy Mama užtvirtinamoji pudra, Urban Decay maskuoklis
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

MAC Paint Pot'as, Maybelline kreminiai šešėliai, Lumene ir Eyeko blakstienų tušai, Catrice skystas pravedimas ir Jordana pieštukai, Catrice antakių pieštukas, Urban Decay kreminiai pieštukai, Jordana, Too Faced ir Urban Decay akių šešėlių pagrindai
user posted image

Uoga Uoga ir Urban Decay blizgiai, Catrice lūpų lakas ir balzamas su spalva, Revlon ir Maybelline, Nyx Butter Gloss, Hurraw, Uoga Uoga ir Crazy Rumors balzamai
user posted image

Šepetėliai (po fotografavimo keliaus maudytis biggrin.gif)
user posted image
user posted image

Kvepalai
Lancome, YSL, Long Winter Farm aliejiniai kvapaliukai (šiuo metu dar pora atkeliauja), Giorgio Armani lašelis verysad.gif, DKNY Be Delicious Fresh Blossom obuoliukas, kurio kamštelis palūžo, Elizabeth Arden
user posted image

Šiaip aliejai ir priklydęs lūpų putlintojas (pamiršau Nutivos kokosų aliejų nufotkint biggrin.gif)
http://i58.tinypic.com/2qtvejr.png

karsta.gif
Atsakyti
Illuminated
Kaip lavera metinis fluidas,turiu ir as ji,sakyciau nezymiai kemsa poras,kas patinka,kad labai greitai nuramina sudirgimus
Obuoliu acta naudojate skalavimui,ar nesausina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rentabili: 27 birželio 2014 - 12:11
Illuminated, grazu 4u.gif

Norejau paklausti kaip Uoga Uoga mineraline pudra? ax.gif
Atsakyti
Grazus krepselis illuminated. wub.gif wub.gif wub.gif
Turiu keleta klausimu Jums:
1. Kaip patinka Been Naturals veido sveitiklis? Pravalo oda?
2. Kaip patinka khadi aliejus veidui?
3. Kaip patinka Out of Africa muilas?
4. Kuo patiko Martina Gebhardt salaviju losjonas veidui?
Aciu. 4u.gif
Atsakyti
Kaip andalou BB kremas? Laaabai fainas krepsiukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2014 06 27, 12:08)
Illuminated
Kaip lavera metinis fluidas,turiu ir as ji,sakyciau nezymiai kemsa poras,kas patinka,kad labai greitai nuramina sudirgimus
Obuoliu acta naudojate skalavimui,ar nesausina?

Šiaip toks pusė velnio produktas man jis, porų kimšimo nepastebėjau, bet retai gan jį naudoju, tik labai karštomis dienomis, kada nesinori jokio kremo/aliejaus ant veido. rolleyes.gif

QUOTE(*skorpioniuke* @ 2014 06 27, 13:07)
Illuminated, grazu  4u.gif

Norejau paklausti kaip Uoga Uoga mineraline pudra?  ax.gif

Esu apie pudrą rašiusi ilgesnius atsiliepimus uogų temoje ir čia. Šiaip patinka man ji, kartotinas produktas thumbup.gif

QUOTE(rasabakiene @ 2014 06 27, 13:37)
Grazus krepselis illuminated.  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Turiu keleta klausimu Jums:
1. Kaip patinka Been Naturals veido sveitiklis? Pravalo oda?
2. Kaip patinka khadi aliejus veidui?
3. Kaip patinka Out of Africa muilas?
4. Kuo patiko Martina Gebhardt salaviju losjonas veidui?
Aciu.  4u.gif

Ačiū wub.gif
1. Šiaip sunku dar apsispręst man dėl jo, iš vienos pusės lyg ir patinka, nes gali "stiprumą" reguliuotis - daugiau įsipilt ar mažiau. Bet labai terliotis daug reikia, o kol kas ypatingo kažkokio efekto nepastebėjau, bet pavalyt tai pavalo odą. Norėčiau Acure Brightening scrub pabandyt, tada jau galėčiau palygint ir apsispręst, kuris labiau patink.
2. Kurį laiką nenaudoju jo, bet kai naudojau - patiko labai. Labai nebrangus (galima didelį butelį nusipirkt, bet jau veidui tokį nepatogu būtų naudot, nebent kūnui), sudėtis gera, maloniai kvepia ir į odą labai geriasi greit, nekemša porų. Pirkčiau dar kart, juolab, kad tik porą litų teatsiėjo..
3. Muilas kaip muilas. biggrin.gif Patiko gal labiau nei Nubian Heritage juodasis, gal daugiau dėl to, kad neturi šiurkščių šveičiančių dalelių, bet iš esmės gan panašūs jie, gal šis mažiau kiek grauždavo ir traukdavo veidą, kūnui efektas tai iš esmės tas pats.
4. Losijonas patinka labai man bent kol kas wub.gif Porų nekemša, labai lengvas ir greit geriasi, tačiau oda vis tiek yra padrėkinta, ne taip kaip pvz. Laveros fluidas, kuris irgi greit susigeria, tačiau odos nedrėkina visai. Oda riebaluojasi lėčiau, kvapas malonus (tos pačios linijos kremo mėginėlio kvapas nepatiko, o šis patiko, lengvesnis toks, nors ir panašus į aną).

QUOTE(Signature @ 2014 06 27, 14:29)
Kaip andalou BB kremas? Laaabai fainas krepsiukas smile.gif

Kol kas per trumpai dar naudoju, kad kažką labai plataus pasakyt, bet šiaip patinka. Nenubalina odos, nėra labai sunku paskirstyt (ypač jei jau tepi ant paprasto kremo), užtenka nedaug, kvapas švelnus citrusinis, kainos ir kokybės/sudėties santykis geras. Veido nenudegiau, tai vadinas veikia biggrin.gif Nors ir stiprios saulės pas mus dabar nėra dar.. biggrin.gif
Atsakyti
Labai mielas akiai kosmetikos krepšelis, mano siekiamybė pereiti ant naturalių kosmetikos priemonių. kol kas esu tarpiniame variante. 4u.gif
Kur perkate LAVERA, DESERT ESSENCE, MARTINA GEBHARDT kosmetiką? 4u.gif
Atsakyti
Illuminated, gražus krepšelis smile.gif
Kaip Lafes dezodorantas?
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2014 06 27, 16:54)
Labai mielas akiai kosmetikos krepšelis, mano siekiamybė pereiti ant naturalių kosmetikos priemonių. kol kas esu tarpiniame variante.  4u.gif
Kur perkate LAVERA, DESERT ESSENCE, MARTINA GEBHARDT kosmetiką? 4u.gif

Ačiū 4u.gif Aš pilnai pereiti ant natūralios turbūt nesugebėčiau, bet tai ir nėra mano siekiamybė.
Laveros yra ir LT pirkti, savo didžiojoje Eurovaistinėje dažniausiai perku, jei perku LT. O šiaip, yra ir vokiškų internetinių parduotuvių, kuriose pigiau. Gebhardt tas pats galioja, o jei LT perkant, tai Sveikuose Produktuose. Desert Essence iherb'e perku.

QUOTE(*Martina* @ 2014 06 27, 17:42)
Illuminated, gražus krepšelis  smile.gif
Kaip Lafes dezodorantas?

4u.gif
Nepatinka. Pigus, bet ir prastas labai. Nesu gausiai prakaituojanti, bet naudojant šitą dezodorantą, toks jausmas, kad net paskatina tą drėgnumą ar kaip čia suprast biggrin.gif Kvapą šiek tiek apslopina, bet Aubrey dezodorantas man labiau patikdavo, ne tik kad kvapą panaikindavo, bet ir mažiau pačio šlapumo būdavo. Dabar bandysiu išgirtą Real Purity dezodorantą, tikiuos geras bus biggrin.gif
Atsakyti
Illuminated, labai saunus krepsas thumbup.gif

*Kaip AO kremas nuo saules?
**Kaip patinka Dr Hauschkos aliejus veidui? Stovi ir pas mane miniukas jau n laiko, kazkaip pora kartu pabandziau, nelipo jis man tuo metu g.gif Reiks gal vel pabandyt pasitepliot...
***Dar del to Laveros metinio fluido - ar normaliai padrekina jis? Tiktu jautriai misriai odai?
**** kuri seseliu palete labiau patinka: UD Naked ar The Balm Nude tude? Kur ir uz kiek pirkot pastaraja?
Atsakyti
Illuminated, labai fainas krepsiukas thumbup.gif Smagu toki naturalesni pamatyt, nes kiti nors ir idomus apziurejimo prasme, bet sau neprisitaikau priemoniu....

QUOTE(illuminated @ 2014 06 27, 18:51)
Nepatinka. Pigus, bet ir prastas labai. Nesu gausiai prakaituojanti, bet naudojant šitą dezodorantą, toks jausmas, kad net paskatina tą drėgnumą ar kaip čia suprast  biggrin.gif Kvapą šiek tiek apslopina, bet Aubrey dezodorantas man labiau patikdavo, ne tik kad kvapą panaikindavo, bet ir mažiau pačio šlapumo būdavo. Dabar bandysiu išgirtą Real Purity dezodorantą, tikiuos geras bus  biggrin.gif

O mums su vyru jis super - vienas is geriausiu thumbup.gif Bet butent tik 'fresh' kvapo rutulinis. Aubrey irgi abiems su vyru patiko, bet jam turbut labiau, nors dabar vyras Lafes bile kaip giria. Real Purity esu bandzius, tai viskas su juo gerai, bet kvapas poslykstis - pora kartu pasitepiau ir iskeliavo lauk (net pagalvojus apie ji pradeda viskas kilt).

Dar labai noreciau vel pabandyt Pristine Beauty dezodoranta - kaina nemaza, bet laabai skalsus ir kiek pamenu puikiai veike.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 27 birželio 2014 - 18:02