QUOTE(rentabili @ 2014 06 27, 12:08)
Illuminated
Kaip lavera metinis fluidas,turiu ir as ji,sakyciau nezymiai kemsa poras,kas patinka,kad labai greitai nuramina sudirgimus
Obuoliu acta naudojate skalavimui,ar nesausina?
Šiaip toks pusė velnio produktas man jis, porų kimšimo nepastebėjau, bet retai gan jį naudoju, tik labai karštomis dienomis, kada nesinori jokio kremo/aliejaus ant veido.
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2014 06 27, 13:07)
Illuminated, grazu
Norejau paklausti kaip Uoga Uoga mineraline pudra?
Esu apie pudrą rašiusi ilgesnius atsiliepimus uogų temoje ir
čia. Šiaip patinka man ji, kartotinas produktas
QUOTE(rasabakiene @ 2014 06 27, 13:37)
Grazus krepselis illuminated.
Turiu keleta klausimu Jums:
1. Kaip patinka Been Naturals veido sveitiklis? Pravalo oda?
2. Kaip patinka khadi aliejus veidui?
3. Kaip patinka Out of Africa muilas?
4. Kuo patiko Martina Gebhardt salaviju losjonas veidui?
Aciu.
Ačiū
1. Šiaip sunku dar apsispręst man dėl jo, iš vienos pusės lyg ir patinka, nes gali "stiprumą" reguliuotis - daugiau įsipilt ar mažiau. Bet labai terliotis daug reikia, o kol kas ypatingo kažkokio efekto nepastebėjau, bet pavalyt tai pavalo odą. Norėčiau Acure Brightening scrub pabandyt, tada jau galėčiau palygint ir apsispręst, kuris labiau patink.
2. Kurį laiką nenaudoju jo, bet kai naudojau - patiko labai. Labai nebrangus (galima didelį butelį nusipirkt, bet jau veidui tokį nepatogu būtų naudot, nebent kūnui), sudėtis gera, maloniai kvepia ir į odą labai geriasi greit, nekemša porų. Pirkčiau dar kart, juolab, kad tik porą litų teatsiėjo..
3. Muilas kaip muilas.

Patiko gal labiau nei Nubian Heritage juodasis, gal daugiau dėl to, kad neturi šiurkščių šveičiančių dalelių, bet iš esmės gan panašūs jie, gal šis mažiau kiek grauždavo ir traukdavo veidą, kūnui efektas tai iš esmės tas pats.
4. Losijonas patinka labai man bent kol kas

Porų nekemša, labai lengvas ir greit geriasi, tačiau oda vis tiek yra padrėkinta, ne taip kaip pvz. Laveros fluidas, kuris irgi greit susigeria, tačiau odos nedrėkina visai. Oda riebaluojasi lėčiau, kvapas malonus (tos pačios linijos kremo mėginėlio kvapas nepatiko, o šis patiko, lengvesnis toks, nors ir panašus į aną).
QUOTE(Signature @ 2014 06 27, 14:29)
Kaip andalou BB kremas? Laaabai fainas krepsiukas
Kol kas per trumpai dar naudoju, kad kažką labai plataus pasakyt, bet šiaip patinka. Nenubalina odos, nėra labai sunku paskirstyt (ypač jei jau tepi ant paprasto kremo), užtenka nedaug, kvapas švelnus citrusinis, kainos ir kokybės/sudėties santykis geras. Veido nenudegiau, tai vadinas veikia

Nors ir stiprios saulės pas mus dabar nėra dar..