QUOTE(tikpasilik @ 2014 06 25, 12:59)
Gražus krepšelis
mane domina kokios firmos tie stori lūpų pieštukai ir kokios spalvytės? Kaip patinka?
(9 foto 7 ir 8 priemonė iš kairės)
Kaip patinka IBI nagų lakai?
Kam naudojate U-prep priemonę?
Ar patinka ir verta savo kainos Credo pėdų dildė?
Sveiki, ten Catrice Pure shine color lip balm (nr. 040 my cherry berry ir nr. 050, pavadinimo neiziuriu, jau nusitrynes). Labai patinka, man jie tikrai niekuom neprastesni uz analogiskus Clinique. Nera lipnumo pojucio, labai geras jausmas pasitepus, kaip balzamo. Laikosi aisku ne taip, kaip lupu dazai, po valgio reikia perdazyti.
IBI matiniai nagu lakai man nepatinka, blogai dengiasi, sluoksniais. Reikia dazyti po 3 kartus, kad suvienodint. O blizgus ir perlamutriniai patinka, dengiasi gerai. Bet geriausi man Flomar. Pagal kaina/kokybe. Kokybe nagu lake man - kad nera formaldehido ir pan., lengvai dengiasi ir ilgai laiko.
U-prep naudoju nagui dehidratuoti pries lakavima, tiksliau pries baze. Rekomendavo Cascadoje man ji, nes norejau kad ilgiau issilaikytu lakas. Siaip kiek zinau sita priemone naudojama gelinio lakavimo metu. Man ji geriau pasalina visus riebalus nuo nago nei paprastas lako nuemejas. Ir lakas tikrai geriau laikosi. Naudoju, nors manau, kad nagui tai nera sveika.
Credo man visos priemones patinka kurias turiu - keramikine dilde, 4in1 slifuokliukai, nagu odeliu kirpejas, si keramikine pedoms. Ji gerai plaunasi, gerai sveicia, ilgaamze manau bus. Esu patenkinta ja.
Papildyta:
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2014 06 25, 15:47)
Jauciu kazka busiu sumaisius

ten turbut maskuoklis yra
ten seseliu baze. Antra karta nepirkciau ir kitam nerekomenduociau.