Įkraunama...
Įkraunama...

kosmetinės turtai

Prie plaukams skrtų priemonių yra "Green pharmacy". Kas ten toks? Kaip patinka?
Taip pat kaip šampūnas? Kur jį perkate? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(greeny1231 @ 2014 06 23, 18:34)
Kaip Clinique drekinamasis gelis? Ar gerai drekina?  smile.gif

Drekina gerai, puikus makiazo pagrindas, oda tampa, svelni, lygi. Sudetyje yra silikonas dimethiconas, is cia visas naudojimo malonumas. Ne sveikintinas ingredientas, bet mano odai jis patinka smile.gif poru nekemsa. Vietoj kremo kartais visam veidui panaudoju ir Clinique All about eyes, labai patinka.
Papildyta:
QUOTE(Quietly @ 2014 06 23, 18:44)
Prie plaukams skrtų priemonių yra "Green pharmacy". Kas ten toks? Kaip patinka?
Taip pat kaip šampūnas? Kur jį perkate?  smile.gif

Cia mano plauku stebuklas smile.gif Tik jo deka galiu galva plauti ne kiekviena, o kas antra diena. Sampunas skirtas riebiai galvos odai ir sausiems plauku galams. Esu isbandziusi didziaja dauguma rinkoje esanciu produktu skirtu butent riebiai skalpo odai ir sis man tikras atradimas. Kokybe virsija kaina. Perku Eurokos.
Atsakyti
QUOTE(Olimpiete @ 2014 06 23, 18:52)
Cia mano plauku stebuklas smile.gif Tik jo deka galiu galva plauti ne kiekviena, o kas antra diena. Sampunas skirtas riebiai galvos odai ir sausiems plauku galams. Esu isbandziusi didziaja dauguma rinkoje esanciu produktu skirtu butent riebiai skalpo odai ir sis man tikras atradimas. Kokybe virsija kaina. Perku Eurokos.

bigsmile.gif Ačiū, būtinai išbandysiu! 4u.gif
Atsakyti
Olimpiete, puikus krepšas 4u.gif

Kas ten per nagų lakai švelnių atspalvių?
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2014 06 24, 12:38)
Olimpiete, puikus krepšas  4u.gif

Kas ten per nagų lakai švelnių atspalvių?

Tai Trind nagu prieziuros priemones - odeliu balzamas, keratinas nagams, gydomasis sluoksnis su keratinu, gydomasis lakas su spalva, bespalvis Trind - top coat. Mano nagai ploni, besisluoksniuojantys, o po gelinio lakavimo proceduru tapo tiesiog siaubingi. Sias priemones pirkau pazeistam nagu atstatyti ir kad pagaliau baigtusi tas sluoksniavimasis. Naudojant kasdien rezultatas tikrai matosi. Gamintojas prognozuoja pradini rezultata po poros sav. naudojimo, man teigiamas pojutis pasimate greiciau, gal kad labai kruopsciai as jas naudoju. Kaina priemoniu nemaza, bet man pasiteisino. Permokejusi jauciuosi tik uz beacetoni nagu lako valikli. 29 lt. uz priemone kuri nera kazkuom tikrai geresne uz kitas analogiskas beacetones. O si dar ir prisotinta kvepalu, kurie man asmeniskai nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(Olimpiete @ 2014 06 24, 20:00)

Gražus krepšelis 4u.gif
mane domina kokios firmos tie stori lūpų pieštukai ir kokios spalvytės? Kaip patinka? (9 foto 7 ir 8 priemonė iš kairės)
Kaip patinka IBI nagų lakai?
Kam naudojate U-prep priemonę? g.gif
Ar patinka ir verta savo kainos Credo pėdų dildė?
Atsakyti
QUOTE(Olimpiete @ 2014 06 23, 17:05)
Atnesu savo krepsiuka. Kadangi foto daug, tai keliu nuorodele:
Nuoroda

Norejau paklausti kaip NYX HD blakstienu tusas jums? Ar gerai tankina, ar nelipina blakstienu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2014 06 25, 14:59)
Norejau paklausti kaip NYX HD blakstienu tusas jums? Ar gerai tankina, ar nelipina blakstienu? ax.gif

Jauciu kazka busiu sumaisius doh.gif ten turbut maskuoklis yra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tikpasilik @ 2014 06 25, 12:59)
Gražus krepšelis  4u.gif
mane domina kokios firmos tie stori lūpų pieštukai ir kokios spalvytės? Kaip patinka? (9 foto 7 ir 8 priemonė iš kairės)
Kaip patinka IBI nagų lakai?
Kam naudojate U-prep priemonę?  g.gif
Ar patinka ir verta savo kainos Credo pėdų dildė?

Sveiki, ten Catrice Pure shine color lip balm (nr. 040 my cherry berry ir nr. 050, pavadinimo neiziuriu, jau nusitrynes). Labai patinka, man jie tikrai niekuom neprastesni uz analogiskus Clinique. Nera lipnumo pojucio, labai geras jausmas pasitepus, kaip balzamo. Laikosi aisku ne taip, kaip lupu dazai, po valgio reikia perdazyti.
IBI matiniai nagu lakai man nepatinka, blogai dengiasi, sluoksniais. Reikia dazyti po 3 kartus, kad suvienodint. O blizgus ir perlamutriniai patinka, dengiasi gerai. Bet geriausi man Flomar. Pagal kaina/kokybe. Kokybe nagu lake man - kad nera formaldehido ir pan., lengvai dengiasi ir ilgai laiko.
U-prep naudoju nagui dehidratuoti pries lakavima, tiksliau pries baze. Rekomendavo Cascadoje man ji, nes norejau kad ilgiau issilaikytu lakas. Siaip kiek zinau sita priemone naudojama gelinio lakavimo metu. Man ji geriau pasalina visus riebalus nuo nago nei paprastas lako nuemejas. Ir lakas tikrai geriau laikosi. Naudoju, nors manau, kad nagui tai nera sveika.
Credo man visos priemones patinka kurias turiu - keramikine dilde, 4in1 slifuokliukai, nagu odeliu kirpejas, si keramikine pedoms. Ji gerai plaunasi, gerai sveicia, ilgaamze manau bus. Esu patenkinta ja.

Papildyta:
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2014 06 25, 15:47)
Jauciu kazka busiu sumaisius  doh.gif  ten turbut maskuoklis yra  blush2.gif

ten seseliu baze. Antra karta nepirkciau ir kitam nerekomenduociau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olimpiete: 25 birželio 2014 - 20:33
QUOTE(Tresnia @ 2014 06 16, 16:26)
Visgi ikeliu dabar nagu lakus taip kad kadangi paskuj jau nebeprisiruosiu ir isleksiu atostogaut bei pasimirs  blush2.gif

Cia bazes visos, topai ir tt ax.gif
user posted image

Megiamiausia spalvyte siuo metu man yra geltona IBD rocco  wub.gif

Pati ir vis svarstau, gal isigyti UV lempa su pradedanciosios rinkinuku. Ar galetume pakomentuoti kokybe, na kiek ilgai viskas issilaiko ant nagu? Ar sios priemones nesilpnina nagu, kaip visokie priauginimai ir pan? Kaip nuvalote nagus po siu laku? Aciu.
Atsakyti
KAip patinka Uoga Uoga mineralke? kaip maskuoja?
Atsakyti
QUOTE(E.K.O. @ 2014 06 26, 01:47)
Pati ir vis svarstau, gal isigyti UV lempa su pradedanciosios rinkinuku. Ar galetume pakomentuoti kokybe, na kiek ilgai viskas issilaiko ant nagu? Ar sios priemones nesilpnina nagu, kaip visokie priauginimai ir pan? Kaip nuvalote nagus po siu laku? Aciu.

As pradzioje pirkausi HG mini rinkinuka tai viskas buvo, teliko spalvytes nusipirkt ir aisku uv lempa. Nu mano nagai tai seip nieko gero jau biggrin.gif nes as po akriliniu persokau iskart ant siu - kitaip neina nes luzta iki krauju, tai pertraukos nesu darius jau 1 metus (visada su jais) man laiko normaliai 2 savaites bet dazniausiai nusibosta po savaites ir persilakuoju 4u.gif nuvalymui naudoju paprasta acetona, jokiu hg ir tt neperku nes brangu - man lygiai taip pat ir pigiausiais boots acetonas nuvalo 4u.gif

Kurios paie Clinique BB kremuka klause NEREALUS tik vienas zodis is manes, maskuoja graziai, nekemsa poru, lengvas zodziu jokiu pudru nebenoriu sia vasara, ir tikrai bus dar n kartu perkamas wub.gif wub.gif
Atsakyti