QUOTE(*benigna* @ 2014 06 27, 17:58)
Illuminated, labai saunus krepsas
*Kaip AO kremas nuo saules?
**Kaip patinka Dr Hauschkos aliejus veidui? Stovi ir pas mane miniukas jau n laiko, kazkaip pora kartu pabandziau, nelipo jis man tuo metu

Reiks gal vel pabandyt pasitepliot...
***Dar del to Laveros metinio fluido - ar normaliai padrekina jis? Tiktu jautriai misriai odai?
**** kuri seseliu palete labiau patinka: UD Naked ar The Balm Nude tude? Kur ir uz kiek pirkot pastaraja?
Hauschkos aliejų gavau ir mėginau tuo metu, kai oda buvo baisiai bekvailiojanti, tai nesupratau niekaip ar kimšo būtent jis man, ar kažkas kitas, ar šiaip kas kito su oda buvo. Vėliau turbūt reiks dar kartą pamėgint ir žiūrėt vėl.. Bet šiaip tai kvapas man jo labai malonus

O ir gėrėsi lyg neblogai, nepalikdavo veido blizgančio.
Rašiau jau, kad Laveros fluidas beveik nedrėkina man. Jei oda neturi sausėjančių vietų, tai karštom vasaros dienom gerai, bet pas mane karts nuo karto "užbanguoja" odai - atsiranda pašerpetojimų ir t.t., tai su jais tas fluidas niekaip nesusitvarkytų. Gebhardt geresnis, bent jau iš mėginuko tiek spręst tegaliu

Šiaip mano oda gan jautri yra, bet porų kimšimo ar dar ko nepastebėjau, tai gal ir tiktų
Dėl palečių.. Abi man jos patinka, su abiem draugauju

Naked 2 pranašumas tas, kad turi matinę šviesią spalvą, theBalm Nude'tude šviesios spalvos - visos blizgios. Aš pvz. po antakiu blizgių tept labai nemėgstu, tai jei privalėčiau tik vieną iš tų dviejų turėt, imčiau gal Naked 2. Tačiau theBalm įpakavimas..

Pirkau thebalm.com per tarpininkes praeitais metais, kuomet buvo 50% flash sale.
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 06 27, 18:01)
Illuminated, labai fainas krepsiukas

Smagu toki naturalesni pamatyt, nes kiti nors ir idomus apziurejimo prasme, bet sau neprisitaikau priemoniu....
O mums su vyru jis super - vienas is geriausiu

Bet butent tik 'fresh' kvapo rutulinis. Aubrey irgi abiems su vyru patiko, bet jam turbut labiau, nors dabar vyras Lafes bile kaip giria. Real Purity esu bandzius, tai viskas su juo gerai, bet kvapas poslykstis - pora kartu pasitepiau ir iskeliavo lauk (net pagalvojus apie ji pradeda viskas kilt).
Dar labai noreciau vel pabandyt Pristine Beauty dezodoranta - kaina nemaza, bet laabai skalsus ir kiek pamenu puikiai veike.
Ačiū

Jėzus Marija, dabar jau dėl to Real Purity bijot pradedu
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 06 27, 18:15)
Turiu ir as kelis klausimelius
1. Kaip Aubrey kremas nuo saules (ta orandzine pakuote)? Turim mes spf45 toki, tai anadien siukslinej radau - galvoju nuo kriaules krasto nuslydo, o pasirodo specialiai vyras ismete. Sake labai baltuma palieka ir sunkiai skirstosi, bet pati dar nebandziau jo...
2. Kaip Dr. Bronner's muilas? Kur naudoji? Nes as tik rankoms ir makiazo sepeteliams, nesugalvoju kur dar panaudot.
3. Kaip Sally Hansen top coatas?
4. Kaip tas antras is desines Real Techniques sepetelis? Is rinkinio jis ar pavienis? Man reikia kokio didelio ir labai puraus sepetelio, tai mastau apie 'power brush' - idomu pas tave jis ar ne.
O kodel ta Andalou BB ant kremo tepi? Per mazai drekinimo? Nes esu kelias pakuotes sunaudojus, tai man pilnai pakako kiek jis pats drekino.
1. Nelabai.. Nuo saulės apsaugo gerai (buvau vienam žmogui ant juoko užtepus kremu tik nedidelį apvalų plotą, tai kiek juoko buvo vėliau pamačius, jog visa nugara įdegus, o tas apskritimas - baltut baltutėlis

), bet išties labai sunkiai skirstosi, daug reikia, kad išsitept gerai galėtumei. O ir patepus lieka ne kiek kad baltumas, bet tas toks pusiau riebumo jausmas, nemoku apibūdint, bet nelabai patinka. Sunaudot sunaudotinas, bet nekartočiau.
2. Patinka man Bronnerio muilai kūno prausimui, skystoki, bet malonūs, odos nesausina. Nebandžiau šepetėlių plaut su jais, reiktų pabandyt gal.. Su arbatmedžio muilu esu prausus veidą, šiaip normaliai visai, bet jokio labai ypatingo efekto nebuvo, tai tiesiog naudoju savo dabartinius prausiklius.
3. Porą sykių naudoju, bet bent kol kas, tai toks įspūdis, kad geras. Dabar jau 3 diena esu nusilakavusi L'Oreal Color Riche laku (ir ant viršaus šituo top coat'u), tai sunku patikėt, bet nė kiek nenusilaupę.. Dar nėr gyvenime taip buvę su L'Orealiais, būna, kad ryte nusilakuoji, vakare - jau atsilupę.. Tai nežinau, ką "kaltint" - ar lakas patobulėjęs, ar top coat'as gerai darbuojasi

O šiaip, nėra tirštas jis, nagų lako "nesutraukia", gan greit džiūna..
4. Tas RT šepetėlis ir yra "Powder brush", atskirai parduodamas jis. Labai patinka man

Didelis, minkštas labai ir purus. Pats tas biriai pudrai makiažo užtvirtinimui ar net su mineraline naudoti, jei noriu labai greit per veidą perbėgt ir tingiu/negaliu žaisti su kitais šepetėliais. Už tokią kainą tai tikrai apsimoka pabandyt, jei dingtų man jis, tai į kitus net nesidairyčiau ir imčiau šį vėl
5. Mano oda dabar šiek tiek sausesnė nei įprastai - turiu pašerpetojimų ant skruostų, tai kartais gaunasi taip, kad patepu tą BB ant įprasto kremo, nes ryte nusiprausiu veidą, paprastu kremu patepu (nes į lauką niekur dar neinu, o ir dažyt nesidažau dar), o dienos eigoje, kai jau reikia išeit kur, su toniku šiek tiek "atšviežinu" veidą, nuvalau dieninį riebalą ir tada patepu BB kremu. Šiaip specialiai stengiuosi "nesluoksniuot" kremų, jei vieno didesnį kiekį patepus, turbūt užtektų ir pačio BB kremo.