Įkraunama...
Įkraunama...

kosmetinės turtai

QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 06 27, 17:01)
bet kvapas poslykstis - pora kartu pasitepiau ir iskeliavo lauk (net pagalvojus apie ji pradeda viskas kilt).

Man kaip tik skaniai kvepia biggrin.gif
Atsakyti
Turiu ir as kelis klausimelius 4u.gif
1. Kaip Aubrey kremas nuo saules (ta orandzine pakuote)? Turim mes spf45 toki, tai anadien siukslinej radau - galvoju nuo kriaules krasto nuslydo, o pasirodo specialiai vyras ismete. Sake labai baltuma palieka ir sunkiai skirstosi, bet pati dar nebandziau jo...
2. Kaip Dr. Bronner's muilas? Kur naudoji? Nes as tik rankoms ir makiazo sepeteliams, nesugalvoju kur dar panaudot.
3. Kaip Sally Hansen top coatas?
4. Kaip tas antras is desines Real Techniques sepetelis? Is rinkinio jis ar pavienis? Man reikia kokio didelio ir labai puraus sepetelio, tai mastau apie 'power brush' - idomu pas tave jis ar ne.

QUOTE(illuminated @ 2014 06 27, 16:42)
Kol kas per trumpai dar naudoju, kad kažką labai plataus pasakyt, bet šiaip patinka. Nenubalina odos, nėra labai sunku paskirstyt (ypač jei jau tepi ant paprasto kremo), užtenka nedaug, kvapas švelnus citrusinis, kainos ir kokybės/sudėties santykis geras. Veido nenudegiau, tai vadinas veikia biggrin.gif Nors ir stiprios saulės pas mus dabar nėra dar..  biggrin.gif

O kodel ta Andalou BB ant kremo tepi? Per mazai drekinimo? Nes esu kelias pakuotes sunaudojus, tai man pilnai pakako kiek jis pats drekino.
Atsakyti
QUOTE(*benigna* @ 2014 06 27, 17:58)
Illuminated, labai saunus krepsas thumbup.gif

*Kaip AO kremas nuo saules?
**Kaip patinka Dr Hauschkos aliejus veidui? Stovi ir pas mane miniukas jau n laiko, kazkaip pora kartu pabandziau, nelipo jis man tuo metu g.gif Reiks gal vel pabandyt pasitepliot...
***Dar del to Laveros metinio fluido - ar normaliai padrekina jis? Tiktu jautriai misriai odai?
**** kuri seseliu palete labiau patinka: UD Naked ar The Balm Nude tude? Kur ir uz kiek pirkot pastaraja?

Hauschkos aliejų gavau ir mėginau tuo metu, kai oda buvo baisiai bekvailiojanti, tai nesupratau niekaip ar kimšo būtent jis man, ar kažkas kitas, ar šiaip kas kito su oda buvo. Vėliau turbūt reiks dar kartą pamėgint ir žiūrėt vėl.. Bet šiaip tai kvapas man jo labai malonus biggrin.gif O ir gėrėsi lyg neblogai, nepalikdavo veido blizgančio.
Rašiau jau, kad Laveros fluidas beveik nedrėkina man. Jei oda neturi sausėjančių vietų, tai karštom vasaros dienom gerai, bet pas mane karts nuo karto "užbanguoja" odai - atsiranda pašerpetojimų ir t.t., tai su jais tas fluidas niekaip nesusitvarkytų. Gebhardt geresnis, bent jau iš mėginuko tiek spręst tegaliu biggrin.gif Šiaip mano oda gan jautri yra, bet porų kimšimo ar dar ko nepastebėjau, tai gal ir tiktų 4u.gif
Dėl palečių.. Abi man jos patinka, su abiem draugauju biggrin.gif Naked 2 pranašumas tas, kad turi matinę šviesią spalvą, theBalm Nude'tude šviesios spalvos - visos blizgios. Aš pvz. po antakiu blizgių tept labai nemėgstu, tai jei privalėčiau tik vieną iš tų dviejų turėt, imčiau gal Naked 2. Tačiau theBalm įpakavimas.. wub.gif Pirkau thebalm.com per tarpininkes praeitais metais, kuomet buvo 50% flash sale.

QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 06 27, 18:01)
Illuminated, labai fainas krepsiukas thumbup.gif Smagu toki naturalesni pamatyt, nes kiti nors ir idomus apziurejimo prasme, bet sau neprisitaikau priemoniu....
O mums su vyru jis super - vienas is geriausiu  thumbup.gif Bet butent tik 'fresh' kvapo rutulinis. Aubrey irgi abiems su vyru patiko, bet jam turbut labiau, nors dabar vyras Lafes bile kaip giria. Real Purity esu bandzius, tai viskas su juo gerai, bet kvapas poslykstis - pora kartu pasitepiau ir iskeliavo lauk (net pagalvojus apie ji pradeda viskas kilt).

Dar labai noreciau vel pabandyt Pristine Beauty dezodoranta - kaina nemaza, bet laabai skalsus ir kiek pamenu puikiai veike.

Ačiū 4u.gif Jėzus Marija, dabar jau dėl to Real Purity bijot pradedu biggrin.gif

QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 06 27, 18:15)
Turiu ir as kelis klausimelius 4u.gif
1. Kaip Aubrey kremas nuo saules (ta orandzine pakuote)? Turim mes spf45 toki, tai anadien siukslinej radau - galvoju nuo kriaules krasto nuslydo, o pasirodo specialiai vyras ismete. Sake labai baltuma palieka ir sunkiai skirstosi, bet pati dar nebandziau jo...
2. Kaip Dr. Bronner's muilas? Kur naudoji? Nes as tik rankoms ir makiazo sepeteliams, nesugalvoju kur dar panaudot.
3. Kaip Sally Hansen top coatas?
4. Kaip tas antras is desines Real Techniques sepetelis? Is rinkinio jis ar pavienis? Man reikia kokio didelio ir labai puraus sepetelio, tai mastau apie 'power brush' - idomu pas tave jis ar ne. 
O kodel ta Andalou BB ant kremo tepi? Per mazai drekinimo? Nes esu kelias pakuotes sunaudojus, tai man pilnai pakako kiek jis pats drekino.

1. Nelabai.. Nuo saulės apsaugo gerai (buvau vienam žmogui ant juoko užtepus kremu tik nedidelį apvalų plotą, tai kiek juoko buvo vėliau pamačius, jog visa nugara įdegus, o tas apskritimas - baltut baltutėlis lotuliukas.gif ), bet išties labai sunkiai skirstosi, daug reikia, kad išsitept gerai galėtumei. O ir patepus lieka ne kiek kad baltumas, bet tas toks pusiau riebumo jausmas, nemoku apibūdint, bet nelabai patinka. Sunaudot sunaudotinas, bet nekartočiau.
2. Patinka man Bronnerio muilai kūno prausimui, skystoki, bet malonūs, odos nesausina. Nebandžiau šepetėlių plaut su jais, reiktų pabandyt gal.. Su arbatmedžio muilu esu prausus veidą, šiaip normaliai visai, bet jokio labai ypatingo efekto nebuvo, tai tiesiog naudoju savo dabartinius prausiklius.
3. Porą sykių naudoju, bet bent kol kas, tai toks įspūdis, kad geras. Dabar jau 3 diena esu nusilakavusi L'Oreal Color Riche laku (ir ant viršaus šituo top coat'u), tai sunku patikėt, bet nė kiek nenusilaupę.. Dar nėr gyvenime taip buvę su L'Orealiais, būna, kad ryte nusilakuoji, vakare - jau atsilupę.. Tai nežinau, ką "kaltint" - ar lakas patobulėjęs, ar top coat'as gerai darbuojasi biggrin.gif O šiaip, nėra tirštas jis, nagų lako "nesutraukia", gan greit džiūna..
4. Tas RT šepetėlis ir yra "Powder brush", atskirai parduodamas jis. Labai patinka man wub.gif Didelis, minkštas labai ir purus. Pats tas biriai pudrai makiažo užtvirtinimui ar net su mineraline naudoti, jei noriu labai greit per veidą perbėgt ir tingiu/negaliu žaisti su kitais šepetėliais. Už tokią kainą tai tikrai apsimoka pabandyt, jei dingtų man jis, tai į kitus net nesidairyčiau ir imčiau šį vėl biggrin.gif
5. Mano oda dabar šiek tiek sausesnė nei įprastai - turiu pašerpetojimų ant skruostų, tai kartais gaunasi taip, kad patepu tą BB ant įprasto kremo, nes ryte nusiprausiu veidą, paprastu kremu patepu (nes į lauką niekur dar neinu, o ir dažyt nesidažau dar), o dienos eigoje, kai jau reikia išeit kur, su toniku šiek tiek "atšviežinu" veidą, nuvalau dieninį riebalą ir tada patepu BB kremu. Šiaip specialiai stengiuosi "nesluoksniuot" kremų, jei vieno didesnį kiekį patepus, turbūt užtektų ir pačio BB kremo.
Atsakyti
[quote=illuminated,2014 06 27, 18:51]
Ačiū 4u.gif Aš pilnai pereiti ant natūralios turbūt nesugebėčiau, bet tai ir nėra mano siekiamybė.
Laveros yra ir LT pirkti, savo didžiojoje Eurovaistinėje dažniausiai perku, jei perku LT. O šiaip, yra ir vokiškų internetinių parduotuvių, kuriose pigiau. Gebhardt tas pats galioja, o jei LT perkant, tai Sveikuose Produktuose. Desert Essence iherb'e perku.

Gal labai skambiai issireiskiau. dekoratyvine kosmetika mane tenkina (isskyrus pudras). turejau omenyje daugiau veido, kuno, plauku prieziura. 4u.gif
jo, mane labiau domina internetines parduotuves, nes ne LT gyvenu. aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
illuminated, patiko krepšelis, mielas 4u.gif kažkaip nesitikėjau išvysti tiek natūralios kosmetikos priemonių, bet matyt kažką praleidau naujuose pirkiniuose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2014 06 27, 19:34)
Gal labai skambiai issireiskiau. dekoratyvine kosmetika mane tenkina (isskyrus pudras). turejau omenyje daugiau veido, kuno, plauku prieziura. 4u.gif
jo, mane labiau domina internetines parduotuves, nes ne LT gyvenu. aciu uz atsakyma  4u.gif

Supratau. Tai tuomet tiek Martina Gebhardt, Lavera galit rasti violey.com, bio-naturel.de ir t.t. 4u.gif

QUOTE(Gisana @ 2014 06 27, 20:38)
illuminated, patiko krepšelis, mielas  4u.gif kažkaip nesitikėjau išvysti tiek natūralios kosmetikos priemonių, bet matyt kažką praleidau naujuose pirkiniuose biggrin.gif

4u.gif Ai, tai kad ne viską ir spėju sutalpint į tą temą biggrin.gif
Atsakyti
Labai domina kaip patinka "The Balm Sexy Mama" pudra ir "Well Rested" maskuoklis? Naudoji vieną ar maskuokliui užtvirtinti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2014 06 27, 19:45)
4. Tas RT šepetėlis ir yra "Powder brush", atskirai parduodamas jis.

Aciu uz atsiliepimus 4u.gif O ypac uz sepetelio aprasyma thumbup.gif Reiskia akys neapgavo manes, kad cia tas pats - galvojau pradzioj gal rinkinukas, bet paguglinus geltonais kotais kiek kitoks rinkinukas, tai pradzioj susimeciau. As noriu tept kazka is glow pudru, t.y. meteoritiskam efektui, lengvai visam veidui. Turiu patinkanti Everyday Minerals, bet neberandu jo prekyboj (turbut nebegamina), tai antra kita ziuriu. Bet kaip supratau paieskos mano baigtos 4u.gif
Atsakyti
Labai gražus krepšiukas, visada smagu natūralesnį man pamatyti drinks_cheers.gif Reiks ir savo po atostogų įkelt biggrin.gif Klausimų neturiu, visus dominamus jau atsakė 4u.gif
Atsakyti
kaip "Long Winter Farm" aliejiniai kvepaliukai? Gerai laikosi? Kur perkate? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 06 28, 01:53)
Aciu uz atsiliepimus 4u.gif O ypac uz sepetelio aprasyma thumbup.gif Reiskia akys neapgavo manes, kad cia tas pats - galvojau pradzioj gal rinkinukas, bet paguglinus geltonais kotais kiek kitoks rinkinukas, tai pradzioj susimeciau. As noriu tept kazka is glow pudru, t.y. meteoritiskam efektui, lengvai visam veidui. Turiu patinkanti Everyday Minerals, bet neberandu jo prekyboj (turbut nebegamina), tai antra kita ziuriu. Bet kaip supratau paieskos mano baigtos 4u.gif

Tai tam, manau, turėtų tikrai tikti, nes su juo kažkaip sunkoka būtų padaugint produkto ant veido, bent man taip atrodo. Tikiuosi patiks šepetėlis 4u.gif

Beje, pagooglinau apie Pristine Beauty.. Jau vos virtualią koją įkėlus į puslapį supratau, kad man patiktų biggrin.gif Bet kas, kas susiję su retro, vintage - iškart man tiesiai į širdį biggrin.gif Bet $22 už dezodorantą... nepigiai, nepigiai.

QUOTE(bu_bu @ 2014 06 28, 09:19)
Labai gražus krepšiukas, visada smagu natūralesnį man pamatyti  drinks_cheers.gif  Reiks ir savo po atostogų įkelt biggrin.gif Klausimų neturiu, visus dominamus jau atsakė  4u.gif

4u.gif Įkelkit būtinai, kai galėsit.

QUOTE(Quietly @ 2014 06 28, 12:37)
kaip "Long Winter Farm" aliejiniai kvepaliukai? Gerai laikosi? Kur perkate? smile.gif

Patinka man jie, turiu atsiliepimą apie juos blog'e. Laikosi gan normaliai, gal kitaip kiek nei įprasti kvepalai, bet jie tokie subtilūs labiau, jais neprisikvėpinsi kaip įprastiniais, kad net debesis iš paskos sektų. Bet man labai patinka. Perku juos čia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo illuminated: 28 birželio 2014 - 13:02
Labai gražus krepšiukas wub.gif
Atsakyti