QUOTE(NORIKA @ 2015 01 19, 17:36)
Kaip patinka LauraMercier pudra ir maskuoklis?
Kaip Jums MAC maskuoklis ProLongvear?
Ką gero pasakyt galit apie LaPrairie maskuoklį
LauraMercier pudra yra kol kas mėgstamiausia iš visų kurias teko bandyti. Lengvai sklaidosi, nesausina odos, maskuoja vidutiniškai, natūraliai atrodo ant veido, jei reikia intensyvesnio maskavimo galima sluoksniuoti, taip pat ant veido išsilaiko labai ilgai.
Mac maskuoklis nepakeičiamas man, puikiai atlieka savo darbą ir užmaskuoja viską ką reikia, tik dienai man jis kiek per sunkus, bet vakarui pats tas. Vieninteliai jo minusai, kad truputį pasausina paakius, bei turi labai nepatogų dozatorių, dėl ko kiekvieną kartą susinaudoja labai daug priemonės. Bet tikrai kartosiu dar ne vieną kartą.
Apie ši maskuoklį teko skaityti labai gerų atsiliepimų prieš jį nusiperkant, bet manęs jis nė kiek nesužavėjo. Kažkiek paskaistina paakius, bet dienos bėgyje jis dingsta nuo veido, net jei ir užtvirtini biria pudra. Taip pat labai subėga į raukšles. Nevertas jis man savo kainos.
Papildyta:
Turiu klausimą: kaip Jums
Maybelline color tattoo akių šešėliai?
Vis planuoju pirkti, bet kažkaip vis nukeliu kitam kartui
Gaila tik, kad spalvų pasirinkimas mažokas.
Ačiū už atsakymą
[/quote]
Spalvos gražios, pigmentuotos, lengvai dengiasi. Tačiau jau po kelių valandų man jie dingsta, subėga į raukšlę, net ir naudojant akių šešėlių pagrindą. Dėl to jų daugiau nepirkčiau
Papildyta:
QUOTE(Panelė Rožė @ 2015 01 19, 18:33)
Papasakokit plačiau apie First Aid Beauty veido priežiūros priemones
First Aid Beauty pirkau rinkinuką, kurį sudarė kremas, prausiklis ir jau mano sunaudotos Facial Radiance Pads, kurios nepaliko jokio įspūdžio, nepajaučiau jokio jų poveikio. Iš šio rinkinuko manau bus kartojamas tik kremas. Anksčiau visada žiemą veidas būdavo labai išsausėjęs, bet šio kremo dėka veidas ne toks sausas, gerai sudrėkintas. Kartais pasitepu šiuo kremu ir kitas sausas kūno vietas, puikiai sudrėkina. Prausiklis irgi neblogas, patinka švarios odos pojūtis po jo, bet man jo kvapas

Nors ir turėtų būti bekvapis, bet jaučiasi toks plastiko kvapas,dėl kurio retai naudoju šį prausiklį.
Papildyta:
QUOTE(illuminated @ 2015 01 19, 18:57)
vaiworykste, domina atsiliepimai apie visas turimas theBalm priemones
The Balm kompaktinė čia jau buvo antra kurią sunaudojau, bet daugiau turbūt jos nekartosiu. Patiko, jog ne tik gerai užtvirtina makiažą, bet ir suteikia kažkiek maskavimo, visai neblogai išsilaiko ant veido. Bet pastebėjau, jog šiek tiek pasausina odą

Skaistalai tikriausiai vieni labiausiai pigmentuotų iš visų turimų. Su jais reikia labai atsargiai, nes labai lengva padaugint. Bet nuo veido nedingsta visą dieną. Akių šešėlių paletė nuostabi

Čia vieninteliai šešėliai dėl kurių galiu būti rami, jog išsilaikys nuo ryto iki vakaro. Labai lengvai sklaidosi, spalvos labai pigmentuotos. Vienintelis minusas, jog labai byra. Na ir akių šešėlių pagrindas. Nieko ypatingo man jis. Ar su juo ar be jo šešėliai išsilaiko lygiai taip pat