Įkraunama...
Įkraunama...

kosmetinės turtai

Grazus krepselis 4u.gif
Kuris labiau blenderis patinka (makiazo kempinele)?
Atsakyti
Ar Anastasia antakiu priemone verta savo kainos? 4u.gif
Atsakyti
Ir as noreciau pasiteirauti, kaip Too faced tusas better than sex?
Atsakyti
Fainas krepsiukas, tvarkingas, saikingas smile.gif

Mane irgi domina TooFaced tuso, bronzerio atsiliepimai 4u.gif

Del Maybeliine color tatoo turiu tokia pat beda drinks_cheers.gif Nors man kreminiai seseliai labai retai subega, bet siais nesu suzaveta, nekartociau, gaila, nes spalvos tikrai grazios.
Atsakyti
QUOTE(LoveIt @ 2015 01 20, 00:13)
Grazus krepselis 4u.gif
Kuris labiau blenderis patinka (makiazo kempinele)?

Visgi rinkčiausi Beautyblender smile.gif Man jis patogesnis, jį lengviau išplauti ir produkto mažiau sugeria. Bet ir Real Techniques labai nebloga kempinėle, pradžioj pamatyti ar iš vis patinka naudoti kempinėlę tikrai galima šią išbandyt 4u.gif
Papildyta:
[quote=klementyna,2015 01 20, 01:01]
Ar Anastasia antakiu priemone verta savo kainos? 4u.gif

Pradžioj nelabai mokėjau ja naudotis, atrodė vis per ryškūs man tie antakiai, bet dabar nepakeičiamas man čia daiktas. Jo reikia labai nedaug ir išgaunamas puikus efektas. Tikrai vertas savo kainos ir manau naudosiu šią priemonę dar labai ilgai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jovita23 @ 2015 01 20, 09:19)
Ir as noreciau pasiteirauti, kaip Too faced tusas better than sex?

Šį tušą teko naudoti dar tik pora kartų, tai galutinės nuomonės ar jis man patinka ar ne dar nesusidariau. Jo šepetėlis labai nemažas, tai dar reikia prie jo priprasti. Bet po poros kartų pastebėjau, jog jis tikrai pailgina blakstienas, suteikia joms apimties. Mano blakstienos labai tiesios. Tai man svarbiausia, jog jas išlaikytų užriestas, bet bent jau per pirmuosius kartus šis tušas to nepadarė. Gal dar pasikeis mano nuomonė apie jį, kai ilgiau panaudosiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*Mila* @ 2015 01 20, 11:42)
Fainas krepsiukas, tvarkingas, saikingas smile.gif

Mane irgi domina TooFaced tuso, bronzerio atsiliepimai 4u.gif

Del Maybeliine color tatoo turiu tokia pat beda drinks_cheers.gif Nors man kreminiai seseliai labai retai subega, bet siais nesu suzaveta, nekartociau, gaila, nes spalvos tikrai grazios.

Ačiū 4u.gif

Apie tušą jau atsakiau, na o bronzantas TooFaced mano mėgstamiausias iš visų turimų. Veidui suteikia labai natūralų įdegio efektą, lengva su juo dirbti, išlieka visą dieną, o dar prie to ir labai skaniai kvepia wub.gif

O kokius kreminius šešėlius esat bandžiusi, kurie nesubėga? smile.gif
Atsakyti
Pagyros krepseliui 4u.gif
Kuris atspalvis pas Jus Hourglass pudros?
Atsakyti
QUOTE(vaiworykste @ 2015 01 20, 11:43)
Visgi rinkčiausi Beautyblender smile.gif  Man jis patogesnis, jį lengviau išplauti ir produkto mažiau sugeria. Bet ir Real Techniques labai nebloga kempinėle, pradžioj pamatyti ar iš vis patinka naudoti kempinėlę tikrai galima šią išbandyt 4u.gif
Papildyta:
Šį tušą teko naudoti dar tik pora kartų, tai galutinės nuomonės ar jis man patinka ar ne dar nesusidariau. Jo šepetėlis labai nemažas, tai dar reikia prie jo priprasti. Bet po poros kartų pastebėjau, jog jis tikrai pailgina blakstienas, suteikia joms apimties. Mano blakstienos labai tiesios. Tai man svarbiausia, jog jas išlaikytų užriestas, bet bent jau per pirmuosius kartus šis tušas to nepadarė. Gal dar pasikeis mano nuomonė apie jį, kai ilgiau panaudosiu  4u.gif
Papildyta:
Ačiū 4u.gif  

Apie tušą jau atsakiau, na o bronzantas TooFaced mano mėgstamiausias iš visų turimų. Veidui suteikia labai natūralų įdegio efektą, lengva su juo dirbti, išlieka visą dieną, o dar prie to ir labai skaniai kvepia  wub.gif

O kokius kreminius šešėlius esat bandžiusi, kurie nesubėga? smile.gif

ELF smuge pot, niekad nemaniau, kad toks pigus produktas mano kosmetineje konkuruos su loreal, maybeline.
http://www.eyeslipsf...adow/smudge_pot
turiu ju kol kas 4 spalvas ir visos puikiai pasiteisino.
Jie kremines konsistencijos, lengvai tepasi, labai pigmentuoti ir issilaiko visa diena.
Tamsius atspalvius naudoju ir kaip gel liner'i, sukuria labai dailu prryskintos bliakstienu linijos efekta, ir ne per daug rysku, skirtingai nuo juodo pravedimo. Taip pat patinka naudoti kaip seseliu baze, labai graziai isryskina spalva, issilaiko, kaip minejau, puikiai. O ir siaip labai tinka, kai skubi, veluoji, uztenka 'uzmest' ant voko viena spalva, paryskint blakstienas ir jau gali lekt pro duris smile.gif
Butinai kartosiu smile.gif
Turiu Ain't that sweet, Popin Party, Brownie Points, Cruisin Chic.
Laukiu parkeliaujant Back to basics, o norimu sarase liks Ocean Bound ir Gotta glow, vienas pravedimams, kitas kaip baze.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mila*: 20 sausio 2015 - 12:02
QUOTE(*Mila* @ 2015 01 20, 10:42)

Man šitie kreminiai Maybelline šėšėliai irgi vieni prasčiausių, turėjau kelias spalvas, bet kelis kartus panaudojus atsikračiau iškart biggrin.gif Labai nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2015 01 20, 12:50)
Pagyros krepseliui 4u.gif
Kuris atspalvis pas Jus Hourglass pudros?

Ačiū smile.gif Spalva Diffused Light
Atsakyti
Labai geras krepšelis. Tik patys geriausi produktai!!!!! 4u.gif thumbup.gif Mane domina nuomonė apie BM Mineral Veil, berods, tokia pudra yra pas. Svarstau įsigyti, bet nežinau, ar labai vertas savo kainos. g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos, šiame forume esu jau ilgai, per tą laiką išbandžiau nemažai kosmetikos priemonių, krepšelis labai keitėsi, bet dar niekada čia nesirodžiau.
Vienu metu jis buvo papildytas brangesnėmis priemonėmis (nors dabar visai sunku patikėt pažiūrėjus turbūt biggrin.gif) vėliau perėjau prie natūralių, dabar sakyčiau ta stadija, kai žinau kas tinka, kur galiu pataupyti ir ką iš tiesų gerai toleruoja oda smile.gif Daugiausia eksperimentų vis dar vyksta su plaukų priemonėmis, nes šie vis dar atkūrimo stadijoje... Buvo labai išsausėję..

Tai tiek, o štai mano studentiškas krepšelis smile.gif

Veidui NR. 1
user posted image

NR. 2

user posted image

Kūnui, rankoms
user posted image

Kūnui: saulės produktai, savaiminis įdegis
user posted image

Plaukai NR. 1 Šampūnai
user posted image

NR. 2 Balzamai, kaukės

user posted image

NR. 3 Purškikliai, blizgikliai + viena pamiršta plaukų kaukė ir kosmetinis žibalas.

user posted image

NR. 4 Plaukų aliejai ir šilkas

user posted image

NR. 5 Formavimo priemonės

user posted image

Papildyta:
Dekoratyvinė:

Sausos pudros, bronzantai, skaistalai

user posted imageuser posted image

Kreminės pudros

user posted image

Maskuokliai ir tarp jų įdėti pamiršti:
* Clean&Clear gelis (geriausias draugas jau daug metų, pagelbėja kai koks nevidonas nevietoj išdygsta tongue.gif )
ir
*jau n- toji vasarą daugiau naudojama LOreal True Match Minerals pudra

user posted image

Šepetėliai

user posted image

Akims. Keletą blizgių šešėlių pamiršau įdėti, bet jie retai naudojami smile.gif

user posted image

Lūpoms

user posted image

Nagams

user posted image

Kvepalus naudoju aliejinius, parvežtus iš Azijos, tad nėra ką rodyti tų mažučių buteliukų smile.gif

Ačiū, kad žiūrėjot 4u.gif
Atsakyti
vaiworykšte, kaip it's a 10 plaukų kondicionierius? ax.gif

Abiejų krepšeliai puikūs ax.gif
Atsakyti