QUOTE(LoveIt @ 2015 01 20, 00:13)
Grazus krepselis
Kuris labiau blenderis patinka (makiazo kempinele)?
Visgi rinkčiausi Beautyblender

Man jis patogesnis, jį lengviau išplauti ir produkto mažiau sugeria. Bet ir Real Techniques labai nebloga kempinėle, pradžioj pamatyti ar iš vis patinka naudoti kempinėlę tikrai galima šią išbandyt
Papildyta:
[quote=klementyna,2015 01 20, 01:01]
Ar Anastasia antakiu priemone verta savo kainos?
Pradžioj nelabai mokėjau ja naudotis, atrodė vis per ryškūs man tie antakiai, bet dabar nepakeičiamas man čia daiktas. Jo reikia labai nedaug ir išgaunamas puikus efektas. Tikrai vertas savo kainos ir manau naudosiu šią priemonę dar labai ilgai
Papildyta:
QUOTE(Jovita23 @ 2015 01 20, 09:19)
Ir as noreciau pasiteirauti, kaip Too faced tusas better than sex?
Šį tušą teko naudoti dar tik pora kartų, tai galutinės nuomonės ar jis man patinka ar ne dar nesusidariau. Jo šepetėlis labai nemažas, tai dar reikia prie jo priprasti. Bet po poros kartų pastebėjau, jog jis tikrai pailgina blakstienas, suteikia joms apimties. Mano blakstienos labai tiesios. Tai man svarbiausia, jog jas išlaikytų užriestas, bet bent jau per pirmuosius kartus šis tušas to nepadarė. Gal dar pasikeis mano nuomonė apie jį, kai ilgiau panaudosiu
Papildyta:
QUOTE(*Mila* @ 2015 01 20, 11:42)
Fainas krepsiukas, tvarkingas, saikingas
Mane irgi domina TooFaced tuso, bronzerio atsiliepimai
Del Maybeliine color tatoo turiu tokia pat beda

Nors man kreminiai seseliai labai retai subega, bet siais nesu suzaveta, nekartociau, gaila, nes spalvos tikrai grazios.
Ačiū
Apie tušą jau atsakiau, na o bronzantas TooFaced mano mėgstamiausias iš visų turimų. Veidui suteikia labai natūralų įdegio efektą, lengva su juo dirbti, išlieka visą dieną, o dar prie to ir labai skaniai kvepia
O kokius kreminius šešėlius esat bandžiusi, kurie nesubėga?