Labai gražus krepšiukas, kaip patinka plaukų žibalas ir Eucerin lūpų balzamas?
QUOTE(*Mila* @ 2015 01 20, 12:59)
ELF smuge pot, niekad nemaniau, kad toks pigus produktas mano kosmetineje konkuruos su loreal, maybeline.
http://www.eyeslipsf...adow/smudge_pot
turiu ju kol kas 4 spalvas ir visos puikiai pasiteisino.
Jie kremines konsistencijos, lengvai tepasi, labai pigmentuoti ir issilaiko visa diena.
Tamsius atspalvius naudoju ir kaip gel liner'i, sukuria labai dailu prryskintos bliakstienu linijos efekta, ir ne per daug rysku, skirtingai nuo juodo pravedimo. Taip pat patinka naudoti kaip seseliu baze, labai graziai isryskina spalva, issilaiko, kaip minejau, puikiai. O ir siaip labai tinka, kai skubi, veluoji, uztenka 'uzmest' ant voko viena spalva, paryskint blakstienas ir jau gali lekt pro duris
Butinai kartosiu
Turiu Ain't that sweet, Popin Party, Brownie Points, Cruisin Chic.
Laukiu parkeliaujant Back to basics, o norimu sarase liks Ocean Bound ir Gotta glow, vienas pravedimams, kitas kaip baze.
http://www.eyeslipsf...adow/smudge_pot
turiu ju kol kas 4 spalvas ir visos puikiai pasiteisino.
Jie kremines konsistencijos, lengvai tepasi, labai pigmentuoti ir issilaiko visa diena.
Tamsius atspalvius naudoju ir kaip gel liner'i, sukuria labai dailu prryskintos bliakstienu linijos efekta, ir ne per daug rysku, skirtingai nuo juodo pravedimo. Taip pat patinka naudoti kaip seseliu baze, labai graziai isryskina spalva, issilaiko, kaip minejau, puikiai. O ir siaip labai tinka, kai skubi, veluoji, uztenka 'uzmest' ant voko viena spalva, paryskint blakstienas ir jau gali lekt pro duris
Butinai kartosiu
Turiu Ain't that sweet, Popin Party, Brownie Points, Cruisin Chic.
Laukiu parkeliaujant Back to basics, o norimu sarase liks Ocean Bound ir Gotta glow, vienas pravedimams, kitas kaip baze.
Ačiū už rekomendacijas, reikės būtinai išmėginti
Papildyta:
QUOTE(guvilė @ 2015 01 20, 14:07)
Labai geras krepšelis. Tik patys geriausi produktai!!!!!
Mane domina nuomonė apie BM Mineral Veil, berods, tokia pudra yra pas. Svarstau įsigyti, bet nežinau, ar labai vertas savo kainos.

Ačiū labai
Papildyta:
QUOTE(She_Wolf @ 2015 01 20, 20:11)
It's a 10 palengvina plaukų šukavimą, gerai apsaugo nuo karščio, padrėkina mano sausus plaukus, jie tampa švelnesni. Anksčiau plaukai pastoviai elektrindavosi,o po šios priemonės pamiršau jau kas tai yra. Puikus daiktas mano plaukams
Vaivorykste, o kokia Jusu nuomone apie LA Girl Pro conceal maskuokli? 
Estela, kaip Jums Rival de loop hydro spray?
Vaiworykste, Estela - saunus krepsiukai
Vaiworykste, kaip jums patinka Hoola? Palyginkite su Too Faced bronzeriu (koks jo pavadinimas?)
Kurie skaistalai megstamiausi? Kaip patinka Millani skaistalai, kaip laikosi?
Kaip jums Mac seseliai palyginus su kitais, pvz UD? Kokios turimos spalvos?
Estela kaip jums patinka Planeta organica plauku kauke?
Vaiworykste, kaip jums patinka Hoola? Palyginkite su Too Faced bronzeriu (koks jo pavadinimas?)
QUOTE(ygle @ 2015 01 21, 23:35)
Vaiworykste, Estela - saunus krepsiukai
Jei reikėtų rinktis iš šių dviejų bronzantų tikrai pasirinkčiau Too Faced (jo pavadinimas chocolate soleil matte bronzer). Jis man labiau patinka, nes ant veido atrodo natūraliau, ilgiau išsilaiko ir dar kvepia skaniai
Mėgstamiausi tikriausiai clarins skaistalai, nors ir benefit labai patinka ir dažnai naudojami(suteikia labai gražų švytėjimo efektą, su šiais skaistalais nebereikia jokių kitų švytėjimą suteikiančių priemonių). O clarins patinka dėl to, jog labai graži spalva, labai pagyvina mano veidą, skaistalai gerai pigmentuoti ir puikiai išsilaiko
Nors Mac turiu dar tik tris spalvas, bet jie jau tapo vieni iš mano mėgstamiausių turimų šešėlių. Lengvai sklaidosi, gerai pigmentuoti, visai nebyra, išsilaiko palyginus tikrai neblogai. Kol kas turimos spalvos: nylon, all that glitters, satin taupe. Laukiu jau parkeliaujant dar penkių spalvyčių. Su UD šešėliais man jie yra nesulyginami. UD šešėliai mane nuvylė, tikėjausi iš jų daugiau. Trūksta man juose pigmentacijos, kai kuriose spalvose ir išsilaiko jie man nesubėgę labai trumpai
Papildyta:
QUOTE(*Mila* @ 2015 01 21, 12:26)
Vaivorykste, o kokia Jusu nuomone apie LA Girl Pro conceal maskuokli? 
Patinka labai man šis maskuoklis, ne veltui lyginamas su MAC Pro longwear. Puikiai maskuoja, išsilaiko labai neblogai, nesausina. Tik linkęs šiek tiek subėgti į raukšles, bet kaip už tokią kainą labai geras maskuoklis
Papildyta:
QUOTE(Gudre @ 2015 01 21, 10:56)
Gražus krepšiukas
Užsinorėjau atnaujinti savąjį
Domina kaip Intragen cosmetic trichology priemonė, jaučiat kokį poveikį? Kur pirkta?
Domina kaip Intragen cosmetic trichology priemonė, jaučiat kokį poveikį? Kur pirkta?
Ačiū
QUOTE(Raselepagegiai @ 2015 01 20, 19:54)
Žibalą naudoju dabar jau nereguliariai, nuo slinkimo padėjo. Ištrinu šaknis 10 - iai min, kartais perlieju visus plaukus su žibalu, duoda blizgesio
Eucerin balzamo daugiau nepirksiu, drėkina mažai, toks labai sausas, Himalaya patinka kur kas labiau, riebesnis.
QUOTE(*Mila* @ 2015 01 21, 11:26)
Patinka labai , vežiausi kelis kartus į keliones jį, labai gerai ramina odą, gal kad alijošius sudėtyje, pastebėjau man su juo visos priemonės labai tinka
QUOTE(ygle @ 2015 01 21, 22:35)
Nebloga, bet nedaro slidžių plaukų, tačiau pamaitina, plaukai būna sunkesni po jos.
Antrą kartą turbūt nepirksiu, nes nepadeda besiveliantiems plaukams. Tiesa, patamsina plaukų spalvą, kaukė turi rusvą- auksinį atspalvį.
Sunaudosiu maišant su alyvuogių aliejum ir ieškosiu rimtesnės kaukės.
Estela, ar patinka Zoya goes pretty sviestas? Ar lengvai tepasi, kaip kvepia?
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 01 22, 10:01)
QUOTE(Estela_ @ 2015 01 20, 19:49)
kaip patinka:
* Natura Siberica putos veidui?
* Physiogel kremas? nekemša porų?
* Pharmaceris pudra? kaip maskuoja? nesijaučia kaukės efekto?
* Gosh pudra?
Putos labai patinka, švariai prausia, padeda išvengti užsikimšusių porų, kas pas mane kartais pasitaiko T srityje, tačiau labai sausą odą gali sausinti. Kartotinos, čia jau 2 a naudojama pakuotė.
Kremo pakuotė jau 3- ia. Tiesa, čia dar senasis įpakavimas, nes vienu metu per akciją nusipirkau 2 iškart
Pudra esu patenkinta, naudoju jau 2 mėn. Visų pirma, ką man labai sunku atsitaikyti pudrose- atspalvis, šios pudros ideali spalva, esu labai šviesios odos, tai šviesiausia spalva kaip tik
Konsistencija - skystoka, maskuoja labai gerai, oda jaučiasi komfortiškai, labai tinka sausiaodėms, man net per daug to drėkinimo/ drėgnumo, tad šią pudrą neseniai pradėjau maišyti su MaxFactor vien tam, kad matiškesnį vaizdą išgaučiau ir dar dėl to kad Pharmaceris pudra linkusi dingti nuo veido, ji ne iš tų kur prikimba pie odos, tad patrynus truputį ir pasivalo.. Tad būtina fiksuoti su biria, arba, aš maišau su MF ir gaunu matiškesnę, geriau išliekančią pudrą. Sumaišius rezultatas man gaunasi tobulas
Kaukės ant veido nesijaučia tikrai, galima tepti labai nedaug,nes maskuoja tikrai gerai ,nebent jūs esate mėgėja labai lengvų pudrų, tačiau aš mėgstu labiau stipriau dengiančias vien dėl to kad oda labai šviesi,paraudimai, nelygumai iškart šviečia
Gosh pudra naujas pirkinys vėlgi pirkau apsidžiaugus,kad labai šviesus atspalvis ir iš akies turėjo tikti
QUOTE(*Mieloji* @ 2015 01 22, 12:38)
Estela, ar patinka Zoya goes pretty sviestas? Ar lengvai tepasi, kaip kvepia?
Labai patinka, naudoju nakčiai, pamaitina, atstato drėgmę, sulygina odos spalvą. Kvapas tai kaip sviestmedžių sviesto , natūralus
Šiaip jis labai kietas, tad reikia tarp pirštų sušildyti, kad užtepti, bet man betepant ant veido ir sušyla
Estela, kokie MF pudrų atspalviai? Kaip patinka? Maskavimas?
Aš irgi lb šviesi, man aktualu

Nustebau pamačius gosh naujuose pirkiniuose, nes ji sausai odai nelabai
Aš irgi lb šviesi, man aktualu
Nustebau pamačius gosh naujuose pirkiniuose, nes ji sausai odai nelabai