Įkraunama...
Įkraunama...

kosmetinės turtai

QUOTE(Estela_ @ 2015 01 26, 21:02)
Kur perkat Biodroga?  smile.gif

Kaune, Savanoriu pr 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(first @ 2015 01 26, 20:33)
Kaune, Savanoriu pr  4u.gif

Gal galit dar plačiau papasakot apie jį, ar maskuoja bent vidutiniškai, kokią spalvytę jūs naudojat ir kaip jis ant odos atrodo/ išlieka?

4u.gif

Atsakyti
FIRST, papasakokite apie antakių dažus, kurie labiau patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(first @ 2015 01 26, 20:57)
"Fitoval" sampunas, anksciau eidavo plaukai kuokstais, sis tikrai stipriai pamazino slinkima  ax.gif
"Duac" gelis, jau nebesuskaiciuoju kelinta tutele
"Biodroga" kremas su spalva, lengvas, bet pakankamai maskuojantis  rolleyes.gif

O Duac nuolat naudojat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2015 01 26, 21:48)
Gal galit dar plačiau papasakot apie jį, ar maskuoja bent vidutiniškai, kokią spalvytę jūs naudojat ir kaip jis ant odos atrodo/ išlieka?
4u.gif

Aš tikraaaai turiu ką maskuoti, tačiau mane šio kremo maskavimas tenkina. Žinoma nėra taip, kad veidas atrodo lygut lygutėlis, bet kasdienai pilnai pakanka ax.gif Kaip tik šiandien buvau juo pasidažius, visą dieną pravaikščiojau nieko nekoregavus, tai vakare po sporto grįžus namo,jau buvo apsitrynęs nuo veiduko 4u.gif Turiu atspalvį 01 SAND TOUCH. Pastebiu, kad sau su juo ganėtinai atrodau išblyškus... g.gif O šiaip tai tikrai rekomenduoju, man ir kosmetologė patarė, kad problematiškai odai tai labai geras.. ir svarbiausia nėra itin brangus biggrin.gif

QUOTE(victory25 @ 2015 01 26, 23:38)
FIRST, papasakokite apie antakių dažus, kurie labiau patinka  smile.gif

"Only looks" tai nesąmonių nesąmonė schmoll.gif tik dabar pagalvojau, kodėl dar jie pas mane yra biggrin.gif visiškai nieko nenudažo, visiškai...
"Refectocil" labai geri, graži spalvytė, gerai laikosi, bet ir kaina truputėlį didesnė ax.gif

QUOTE(tikpasilik @ 2015 01 27, 14:36)
O Duac nuolat naudojat?  g.gif

Kai išauga spuogelis biggrin.gif ačiū dievui, kuo toliau, tuo mažiau tenka jį paimti į rankas. Bet šiaip jei išauga, tai iš vakaro pasitepu, ryte jau spuogo kaip nebūta cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo first: 27 sausio 2015 - 22:35
o kur perkat Duac? ar jis nereceptinis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chocolate.rose @ 2015 01 28, 18:37)
o kur perkat Duac? ar jis nereceptinis? 4u.gif

Receptinis, bet kurioj vaistinėj perku, visad kai nueinu pas šeimos daktarę paprašau receptuko
Atsakyti
Keliu savo krepšiuką. Ne pirmą kartą, ir ne paskutinį gal biggrin.gif Rodau tik šiuo metu naudojamas priemones. Tik nagų lakų ir kvepalų pilnos kolekcijos. ax.gif

Priemonės kūnui
user posted image

Priemonės plaukams
user posted image

Priemonės veidui
user posted image

Dekoratyvinė akims
user posted image

Dekoratyvinė veidui
user posted image
kokie purvini veidrodžiai blush2.gif

Lūpos
user posted image

Nagų lakai ruduo/žiema
user posted image

Nagų lakai pavasaris/vasara
user posted image

Nagų lakai visiems sezonams+kitos priemonės
user posted image

Kvepalai
user posted image

Viskas karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(She_Wolf @ 2015 01 31, 13:24)

biggrin.gif Jo jo, žinom tą jausmą kai reik viską į vieną vietą sukelt biggrin.gif
Man patiko kašikiukas 4u.gif

Kaip jums Collistar kūnui, kuo patinka, kuo ne?
Kaip aliejus plaukams kairiausias, etiketę žinau, bet pavadinimo neprisimenu biggrin.gif
Domina veidui uoga uoga kas ten toks, Taip pat Kiel's ir oilatum, koks jo poveikis odai?
Atsakyti
Kieno ten ta paletė viršutinė kairėj? Labai dailios spalvos.
Kaip patinka NYX blizgiai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(She_Wolf @ 2015 01 31, 14:24)
<...>
Viskas  karsta.gif

4u.gif

Kas ten iš collistar tamsus, didelis? patinka? ax.gif
Kaip oilatum kremas? kokia jūsų oda? ilgai jau naudojate? nekemša porų? (mačius jį pas youtuberes, bet kažkada vaistinėje paskaičiau aprašymą ir suabejojau)
Ar esate patenkinta clarins įdegio lašiukais? kartotumėte?
Kur perkate gelly nagų lakus? ilgai laikosi? kokia kaina? g.gif
Atsakyti
Kas ten iš Isana kur kojos papaišytos?
Kur Kaaral perkat?
Kaip Uoga uoga aliejukas akim valyt? neaptraukia akių riebia plėvele nusivalius?
smile.gif
Atsakyti