Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas, 27 tema, dalin

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 05 30, 18:48)
realiai ,jei melynija,jiems truksta fosforo. ax.gif netresiau as irgi dar,bet maniskius uzteko apkaupt ir atsigavo bigsmile.gif vistu kakio raugo nenaudoju darzovem,tam turiu perpuvusio  karviu kakio.iki kopustu mulciavimo dar nedaejau,truksta man paroj kokiu10/14 valandu doh.gif

Nu bandysiu atklot juos ir apkaupt, o dėl fosforo tai žuvienės jiems išvirsiu ir sumaitinsiu biggrin.gif
Atsakyti
dariau pries savaite fotosesija, sodininkas pradziamokslis eksperimentatorius vadinas biggrin.gif

Cia gyvena paprikos lauke
user posted image
user posted image

Cia lips agurkai
user posted image

Cia nlb matos bet itaisytii braskes pertekliniai pomidorai lauke smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2014 05 30, 20:08)
o dėl fosforo tai žuvienės jiems išvirsiu ir sumaitinsiu biggrin.gif

Nerys schmoll.gif Gal drėgmės jiems trūksta?Kad ir mulčiuoju,ale dažnai papilu kopūstiniams,ypač kai karšta buvo.Ir ėdrūs jie labai,daug maisto medžiagų reikalauja.
Va čia pasiskaitymui http://www.sodasirda...ligos-kenkejai/
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 05 31, 00:31)
Nerys  schmoll.gif Gal drėgmės jiems trūksta?Kad ir mulčiuoju,ale dažnai papilu kopūstiniams,ypač kai karšta buvo.Ir ėdrūs jie labai,daug maisto medžiagų reikalauja.
Va čia pasiskaitymui http://www.sodasirda...ligos-kenkejai/

Ačiū 4u.gif Greičiausiai kad jiems drėgmės trūkumas, todėl nepasisavina maisto medžiagų verysad.gif Labai laidi dirva pas mane, o jei jų šaknys iki 1,5 eina, tai kibirais reik jiems pilt kas antą dieną... Nu bandysiu gaivint, arba paskęs arba atsigaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2014 05 31, 02:54)
Ačiū 4u.gif Greičiausiai kad jiems drėgmės trūkumas, todėl nepasisavina maisto medžiagų  verysad.gif  Labai laidi dirva pas mane, o jei jų šaknys iki 1,5 eina, tai kibirais reik jiems pilt kas antą dieną... Nu bandysiu gaivint, arba paskęs arba atsigaus  ax.gif

Pas mus dabar grynaivejapjove sienaujamos zoles apie 30 a,cia neuzstatyta niekuo; ir dar trimeriu per 50 a reikes prasieiti. Tik as su trimeriu niekaip neismokstu susitvarkyti, tai cia jau vyras strakses per lankas. O as labiau bevelyciau nusamdyti traktoriu,nes ten tiesiog ganykla. Suvalkijoj ziuriu jau sienauja, tai zymiai graziau nusipjauna zole nei su trimeriu.
Atsakyti
Sveikos ,gal kas atsakys kas darosi mano agurkam 4u.gif auginau daigais siltnamyje pries ta keliu dienu atsalima issodinau i lauka ,vakar ir sendien vis randu paleilusius ,maniau gal kurkliai pakando ,bet gerai apziurejus radau palei pat saknis minksta stieba ,tokie dideli daigai nu gaila kazkaip butu prateriot visus,kuom galeciau as jiem pagelbet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingiote @ 2014 05 30, 07:31)
Asdabar apie 30 aru pjaunu su vejapjive ir jau zagsiu, noriu traktoriaus smile.gif

jeigu noras yra, tai ir reikia pirkti biggrin.gif
Gavom iš anytos dovanų, tai aš norėjau su šeima į Egiptą išvažiuoti, o vyras sako:
-Perkam traktoriuką ir visą vasarą jausi atostogas, o ne vieną savaitę Egipte.

biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Rūta Mėta @ 2014 05 30, 15:44)
o tie kur išsodinti lauke geltonuoja visai, kai kurie lapai violetiniai darosi. Kas jiems nepatinka kažin  g.gif

kantrybės mirksiukas.gif Su maniškiais taip pat buvo, nieko nedariau, kai normaliai prigijo ir atsigavo. Dabar senąjį mulčių pritraukiau prie koto ir naujai užmulčiavau ir turėtų sparčiai pradėti augti.
Papildyta:
QUOTE(Rūta Mėta @ 2014 05 30, 19:40)
Kad mulčiuota storai šienu, tai kaip apkaupt  g.gif

jeigu storai, tai nereikia apkaupti. Aš keli metai taip auginu ir užauga puikiai.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2014 05 31, 20:24)
Gavom  iš anytos dovanų, tai aš norėjau su šeima į Egiptą išvažiuoti, o vyras sako:
-Perkam traktoriuką ir visą vasarą jausi atostogas, o ne vieną savaitę Egipte.

biggrin.gif

Čia tai geras patarimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2014 05 31, 17:48)
Sveikos ,gal kas atsakys kas darosi mano agurkam 4u.gif auginau daigais siltnamyje pries ta keliu dienu atsalima issodinau i lauka ,vakar ir sendien vis randu paleilusius ,maniau gal kurkliai pakando ,bet gerai apziurejus radau palei pat saknis minksta stieba ,tokie dideli daigai nu gaila kazkaip butu prateriot visus,kuom galeciau as jiem pagelbet  doh.gif

Previkuras nuo pašaknio ligų. Tų jau neišgelbės, bet kitus gal kažkiek apsaugos.. Palaistyti taip, kad aplieti stiebo dalį prie šaknų. Atrodo, jį parduoda ir mėgėjams g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 31 gegužės 2014 - 22:39
QUOTE(Iš Kaimo @ 2014 06 01, 00:38)
Previkuras nuo pašaknio ligų. Tų jau neišgelbės, bet kitus gal kažkiek apsaugos.. Palaistyti taip, kad aplieti stiebo dalį prie šaknų. Atrodo, jį parduoda ir mėgėjams g.gif

Aciu 4u.gif bandysiu
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2014 05 30, 14:44)
Mergaitės SOS, mano kopūstai lauke juodai vargsta, šiltnamy daigai augo žaliavo ir bujojo, ir dar keli likę gražiausi jau galvas tuoj sukt pradės, o tie kur išsodinti lauke geltonuoja visai, kai kurie lapai violetiniai darosi. Kas jiems nepatinka kažin  g.gif Metai iš metų aš jų niekaip dorai neužauginu  doh.gif

naturalu kad po persodinimo keletas lapeliu pagelto,prigis normaliai ir naujus vietoj tu nugeltusiu isleis. maniskiai ankstyvi melynuoja kai oras vesesnis buna, o kai silta vel pasidaro zali smile.gif kazkokie chameleonai biggrin.gif
Atsakyti
Ką darot kad nekirmytų ridikėliai? Pas mane pirskiai ir tie pilni jau doh.gif Ir ką galima sodinti jau po ridikėlių? 4u.gif
Atsakyti