Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas, 27 tema, dalin

QUOTE(diasaja @ 2014 05 31, 19:24)

. Dabar senąjį mulčių pritraukiau prie koto ir naujai užmulčiavau ir turėtų sparčiai pradėti augti.
Papildyta:

pasakyk man durnai-pernai mulciavau siltnami ir darzus ka tik nupjauta zole,ir neziurejau liecias prie daigu ar ne,bet tikrai lietesi.ne viena darzove nepasimiriojo schmoll.gif ax.gif o siemet visur skaitau,kad sviezia zole reik toliau nuo daigo traukt g.gif
Atsakyti
QUOTE(reina2710 @ 2014 06 01, 16:00)
naturalu kad po persodinimo keletas lapeliu pagelto,prigis normaliai ir naujus vietoj tu nugeltusiu isleis. maniskiai ankstyvi melynuoja kai oras vesesnis buna, o kai silta vel pasidaro zali smile.gif kazkokie chameleonai biggrin.gif

Aš persodinu ir apdengiu agro. O prie jų įkišu kelis burokų ir salierų daigus. Nudengiu kai gerokai paauga.
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2014 06 01, 16:34)
Ką darot kad nekirmytų ridikėliai? Pas mane pirskiai ir tie pilni jau doh.gif Ir ką galima sodinti jau po ridikėlių? 4u.gif

auginu pavėsyje ir gausiai lieju lediniu vandeniu. Ir jau tokiu metu nesėju, per ilga jiems diena.
Papildyta:
QUOTE(Juračiuks @ 2014 06 01, 20:58)
Aš persodinu ir apdengiu agro. O prie jų įkišu kelis burokų ir salierų daigus. Nudengiu kai gerokai paauga.

Sodinau prieš pat karščius tuos, tai kur jau ten dar dengsi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2014 06 01, 17:34)
Ką darot kad nekirmytų ridikėliai? Pas mane pirskiai ir tie pilni jau doh.gif

sėju anksti ir nederlingoje žemėje.
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 06 01, 20:24)
*pernai mulciavau siltnami ir darzus ka tik nupjauta zole,ir neziurejau liecias prie daigu ar ne,bet tikrai lietesi.ne viena darzove nepasimiriojo schmoll.gif  ax.gif
** o siemet visur skaitau,kad sviezia zole reik toliau nuo daigo traukt g.gif

*vadinasi mulčiavai gerai mirksiukas.gif taip ir toliau biggrin.gif
**šis patarimas mulčiavimo pirmokams, nes jeigu užklosi storu sluoksniu prie augalo, tai gali nudeginti.
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 06 01, 19:24)
pasakyk man durnai-pernai mulciavau siltnami ir darzus ka tik nupjauta zole,ir neziurejau liecias prie daigu ar ne,bet tikrai lietesi.ne viena darzove nepasimiriojo schmoll.gif  ax.gif o siemet visur skaitau,kad sviezia zole reik toliau nuo daigo traukt g.gif

netiesa. netraukiau toliau ir nematau prasmės. pomidorams ypač patinka mulčas aplink kotą. tik šilumamėgėms didesnį ratą aplink šaknis palieku, kad saulė žemę šildytų. daigai visai nebijo ką tik nupjautos žolės.
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2014 06 02, 00:46)

Sodinau prieš pat karščius tuos, tai kur jau ten dar dengsi  ax.gif

Aš ir, bet daug priliejau ir liuks po ta agro. Vakar nudengiau tik, tai viskas sudygę ir paaugę, tik svogūnams, matyt, drėgmės mažoka buvo. O viskas puikiai po agro -jokia sausra nebaisi buvo ir žolės nedaug.
Juk kažkuri rašė, kad visą sezoną kopūstinius laiko po agro, svarbu laistyti. biggrin.gif

O va su žole - problema. Apmulčiavau šiltnamį, o daržui nebėra, labai išdžiūvusi žemė ir žolė balta, vietomis net išplikusi. Praneša šiandien naktį lietų - net nebesitiki smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juračiuks: 02 birželio 2014 - 08:53
QUOTE(Paladė @ 2014 06 02, 07:56)
netiesa. netraukiau toliau ir nematau prasmės. pomidorams ypač patinka mulčas aplink kotą. tik šilumamėgėms didesnį ratą aplink šaknis palieku, kad saulė žemę šildytų. daigai visai nebijo ką tik nupjautos žolės.

dekui DIASAJAI IR TAU ,NES GALVOJAU ,KAD VISAI TUPA ESU doh.gif ax.gif
Atsakyti
Gal kuri turite šitą gėrį biggrin.gif na taip gundo kad lengva,tik įdomu kai vandens srovė nėra labai didelė ar pakaktų kad išsitemtų max? g.gif
http://www.topshop.l...dens_zarna.html
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2014 06 02, 19:36)
Gal kuri turite šitą gėrį biggrin.gif na taip gundo kad lengva,tik įdomu kai vandens srovė nėra labai didelė ar pakaktų kad išsitemtų max? g.gif
http://www.topshop.l...dens_zarna.html

pernai buvau labi susizavejus ja,bet taip ir nenusipirkau-labai man topshop'e kainos palankstytos schmoll.gif
Atsakyti
Cia mano sparagines tokios islindo, ar joms jau amen? seklos tos kazkokios rudais israizymais...

user posted image
Atsakyti
[quote=Nitrozilas,2014 06 03, 21:16]
Cia mano sparagines tokios islindo, ar joms jau amen? seklos tos kazkokios rudais israizymais...

Va va ir su mano šparaginėmis tas pats g.gif . Ir ta bėda jau antri metai. doh.gif Ir vėl liksiu be šparagu
blink.gif
Atsakyti
[quote=varsa,2014 06 03, 20:12]
[quote=Nitrozilas,2014 06 03, 21:16]

Va va ir su mano šparaginėmis tas pats g.gif . Ir ta bėda jau antri metai. doh.gif Ir vėl liksiu be šparagu
blink.gif
[/quote]
Kartais atzelia, bet jau gero derliaus tiketis neverta. Geriausia pasiseti nauju, dar tikrai nepervelu ir agroplevele uzdengti, kazkaip po plevele maziau tu serganciu, issigimusiu dygsta. Kad lysve tuscia nestovetu, ismetu tas sergancias ir tarp normaliai sudydusiu nauju seklu ikisu, auga ir derliu duoda nevienodai, bet duoda.
Atsakyti