Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas, 27 tema, dalin

QUOTE(adija5 @ 2014 06 05, 14:14)
Nu bet koks grožis ,kai žydės visa lysvė tokių wub.gif Nufotkink  bigsmile.gif  Tik va,kur šitiek derliaus dėt ...

visgi taip ir nutiko doh.gif lotuliukas.gif siandien jau apziurejau- vijoklines ten wub.gif del derliaus pertekliaus nepergyvenu- apvardu, susaldau- saldiklis stovi pas mane katilinej tokioms reikmems. labiau nerimauju is kur as gausiu tiek atramu unsure.gif ir kaip atrodys ta tvora vidury darzo. gi sviesa uzstos ir saulute...
va ir pamoka, kad reikia uzsirasineti...
Atsakyti
Mano irgi gelsta cesnakai sad.gif
Kokiu santykiu su ta druska liet? Eiciau jau ir as...
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2014 06 05, 17:01)
Mano irgi gelsta cesnakai sad.gif
Kokiu santykiu su ta druska liet? Eiciau jau ir as...

200 g/10 l vandens
Atsakyti
[quote=rim,2014 06 06, 09:55]
200 g/10 l vandens
[/qu
druska su jodu tinka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rionka @ 2014 06 06, 12:10)
druska su jodu tinka? g.gif

Manau taip, aš nežiūriu - kokią turiu tuo tarpu, tokią ir naudoju
Atsakyti
Labai įdomiai ir man pupelės sudygo - vienoje vaoje tik kokios 5 pupelės.Labai gerai sudygo sojos pupelės - kaip kareivukai biggrin.gif .
Burokai ir kažkokiais tarpais, svogūnai iš sėklų tokie mizerijos, kad vos ne vos įžiūrėjau ar iš viso yra biggrin.gif
Labai gražūs savojos kopūstai ir tie pailgi kopūstai.
Agurkai ir jau visi išlindo.
O , gražiausios šiltnamyje salotos, lapai tokio dydžio, kad dar nesu tokių turėjusi thumbup.gif , tik imk suk lavašus ir mėgaukis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rim @ 2014 06 05, 09:54)
Su terpentinu tai tikrai nesirįžčiau, juk jau greit valgomi bus schmoll.gif šeip su druska laistomi nuo geltonavimo, bent svogūnams tai tikrai padeda

as kalio permanganatu laisciau kai pradejo gelst ir atsigavo. ir svogunams nuo kirmeliuku jis tinka.
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2014 06 06, 23:04)
O , gražiausios šiltnamyje salotos, lapai tokio dydžio, kad dar nesu tokių turėjusi  thumbup.gif , tik imk suk lavašus ir mėgaukis  biggrin.gif

čia gūžinės Ledo tipo salotos... jos susuks galvas.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2014 06 07, 12:38)
čia gūžinės Ledo tipo salotos... jos susuks galvas..  mirksiukas.gif

Ir pačios skaniausios,ypač,traškiais lapais.Visokias kitas aš tik dėl grožio sėju.Ir sraigėms biggrin.gif .
Atsakyti
Kadangi siais metais salotos su manim nedraugauja schmoll.gif tai pasigirsiu kopustais smile.gif
dar tokiais graziais lapais nei vienais metais neturejau

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2014 06 07, 12:38)
čia gūžinės Ledo tipo salotos... jos susuks galvas..  mirksiukas.gif

Nežinau kokios tos salotos, kaimynė davė kelis daigus, išsodinau , o jos varo tokio dydžio lapais thumbup.gif , aš juos nuskinu atvažiavus, o jie ir vėl kitą kartą milžiniški - galvų net nežada sukti g.gif . Gal nereik skint, bet tada tie lapai supūna ant žemės, nes labai dideli g.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 06 07, 12:59)
Ir pačios skaniausios,ypač,traškiais lapais.Visokias kitas aš tik dėl grožio sėju.Ir sraigėms  biggrin.gif  .

taip, labai skanios... drinks_cheers.gif
Šiemet man pavyko pekino kopūstų šiltnamyje užauginti, jau visai nemažų yra. Tik va pastebėjau, kad skylučių pradėjo atsirasti, pažiūrėjau, ogi mini šliužai puotauja... doh.gif mad.gif

QUOTE(Juračiuks @ 2014 06 07, 22:24)
Nežinau kokios tos salotos, kaimynė davė kelis daigus, išsodinau , o jos varo tokio dydžio lapais thumbup.gif , aš juos nuskinu atvažiavus, o jie ir vėl kitą kartą milžiniški - galvų net nežada sukti g.gif . Gal nereik skint, bet tada tie lapai supūna ant žemės, nes labai dideli  g.gif

tai kaip jos susuks, jeigu lapus nuskinat... biggrin.gif Susuktų, tikrai. Aš tokias pat auginu, dabar tik pradeda galvas sukti... mirksiukas.gif
Atsakyti