Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas, 27 tema, dalin

QUOTE(sbo @ 2014 06 04, 22:57)
O aš daugiau nebesėsiu ridikų, nebent jei šiltnamį pasistatysim iki kitos vasaros. Neauga ridikai pas mus, nžn kas jiems nepatinka...

ar bandei Rover,esu isbandzius daug veisliu ir s---- budavo,o sitie net pas mane molyje auga wub.gif
Atsakyti
mano česnakai dar labiau nugelto unsure.gif Išrovus viršutinis galvutės sluoksnis toks minkštokas. Pelenais pribarstėm, bet ar jie šiuo atveju kuo nors padės?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 06 05, 09:20)
mano česnakai dar labiau nugelto  unsure.gif  Išrovus viršutinis galvutės sluoksnis toks minkštokas. Pelenais pribarstėm, bet ar jie šiuo atveju kuo nors padės?

Mano tai vieni labai gražūs nors būvo pradžioj pageltę po tų šalnų tai aš jiems arvi firmos trašų pabėriau. O turiu dar kitoj vietoj prastesnių tai mano jorkšyras žiūriu kotus jų nešioja ir ant manęs loja, kad nepaimčiau thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 06 05, 09:20)
mano česnakai dar labiau nugelto  unsure.gif  Išrovus viršutinis galvutės sluoksnis toks minkštokas. Pelenais pribarstėm, bet ar jie šiuo atveju kuo nors padės?

Išraukit vieną galvutę visą... daug metų auginu česnakus bet pernai pirmą kartą juos buvo užpuolę musytės kažkokios, dėjo kiaušinius tarp lukštų ir labai stipriai gelto... jei nieko nerasit, gal tiesiog per daug ar per mažai drėgmės. Šiaip jie tikrai nereiklūs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laima.g @ 2014 06 05, 09:16)
Išraukit vieną galvutę visą... daug metų auginu česnakus bet pernai pirmą kartą juos buvo užpuolę musytės kažkokios, dėjo kiaušinius tarp lukštų ir labai stipriai gelto... jei nieko nerasit, gal tiesiog per daug ar per mažai drėgmės. Šiaip jie tikrai nereiklūs 4u.gif

išroviau kelis. Kenkėjų nepastebėjau, bet pamenu, lyg Ex pernai minėjo, kad kaimynka su terpentino tirpalu lieja nuo to reikalo. Gal reik pabandyt?..
Kad drėgmės daugoka, aš irgi buvau pagalvojus, bet paskui kaip ir atmečiau šitą mintį.. vanduo pas mus nestovi, o ir lietaus tiek daug tikrai nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 06 05, 07:38)
ar bandei Rover,esu isbandzius daug veisliu ir s---- budavo,o sitie net pas mane molyje auga wub.gif

Nebandžiau smile.gif OK, reikės dar tada šiuos išbandyti, ačiū biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 06 05, 10:39)
išroviau kelis. Kenkėjų nepastebėjau, bet pamenu, lyg Ex pernai minėjo, kad kaimynka su terpentino tirpalu lieja nuo to reikalo. Gal reik pabandyt?..

Su terpentinu tai tikrai nesirįžčiau, juk jau greit valgomi bus schmoll.gif šeip su druska laistomi nuo geltonavimo, bent svogūnams tai tikrai padeda
Atsakyti
QUOTE(rim @ 2014 06 05, 09:54)
šeip su druska laistomi nuo geltonavimo, bent svogūnams tai tikrai padeda

ai, gi tiksliai - visai buvau druską pamiršus bigsmile.gif
Atsakyti
kokiu santykiu?
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2014 06 04, 14:45)
tai dabar drebu, kad nebuciau 12 metru lysve vijoklinem pavarius doh.gif 

Nu bet koks grožis ,kai žydės visa lysvė tokių wub.gif Nufotkink bigsmile.gif Tik va,kur šitiek derliaus dėt ...

Dėl tų pupelių,tai pernai iš kaimo kažką rašė,tik nepamenu ką.Ar tai liga,ar tai parazitas kažkokis.Aš irgi manyčiau,kad dėl drėgmės,bet...pas mani ir mulčiuota,ir šlapia buvo,o yr tokių begalvėlių.Beje,ir iš savų,ne tik pirktinių.Šliužo nei vieno ant šparaginių nemačiau,nors ir kažin kiek naktų anuos rankiojau darže g.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 06 05, 15:14)
Nu bet koks grožis ,kai žydės visa lysvė tokių wub.gif Nufotkink  bigsmile.gif  Tik va,kur šitiek derliaus dėt ...

Dėl tų pupelių,tai pernai iš kaimo kažką rašė,tik nepamenu ką.Ar tai liga,ar tai parazitas kažkokis.Aš irgi manyčiau,kad dėl drėgmės,bet...pas mani ir mulčiuota,ir šlapia buvo,o yr tokių begalvėlių.Beje,ir iš savų,ne tik pirktinių.Šliužo nei vieno ant šparaginių nemačiau,nors ir kažin kiek naktų anuos rankiojau darže g.gif

Aš klausiau , sakė liga . Ir vaistų nėra.... jei neklystu vadinasi : Pupelių askochitoze.
Atsakyti
Kadangi neturėjau laiko tų sergančių pupelių apeiti anksčiau, tai vakar pažiūrėjau jūsų pasiskaičius - atželia jos gražiausiai g.gif
Atsakyti