QUOTE(adija5 @ 2014 06 09, 01:18)
Žinok,tokie visai
minimini šliuželiai ir sraigių proanūkiai smulkučiai su vos vos matomais namukais sulenda į gūžės vidų ir ten šika rydami

Gal nupuršk kokiu čiliu ar ...net nežinau.Kuo tik anyta nekrapino,bet vis tiek rijo ir kakojo.Kažkaip pekinus labai anie mėgsta,net ir peraugusius ar žydinčius,nors normalius kopūstus palieka ramybėj . Nu,beveik
Sveika įstojus į sraigių mylėtojų klubą

Kaip dėl indijos bėgikių?Pergalvojai kur laikysi ? Vežam pas
Saintliną žiemai
davai 
Sostinėn.
aha, taigi natūralu, kas ėda tas šika...

Nugi neis jie kur nors ant žemės pašikt...

Joks purškimas čia nepadės, jie sulindę į gūžės vidų, kaip ten įpurkšti...
Ape bėgikes pasvajoju, bet vėlgi daug niuanasų... Neturiu kur žiemą laikyti, o iki Saintlinos man toooli...

Anksčiau jokių problemų su sraigėm ir šliužais neturėjau, bet, matau, kad jau turėsiu...

Kitą met reikės rimtai tą ančių klausimą apsvarstyti.
QUOTE(matuke @ 2014 06 09, 08:19)
Praejusiaismetais taip buvo, o uzpraejusiais tik pasodintas avietynas, tai uogu nebuvima nurasiau tada jauniem krumeliam
Ir nesuprantu kodel pas kaimynus uz kokiu 300-400metru uogynai graziausi ir derlius pasakiskas. Klausiau,sako niekuom niekad nepurske ...
Adija, ten kur radau sias foto buvo blog'as, ir sie vabalai pavadinti karkvabaliais, tik ar jie buna tokie maziukai
http://avietele.blog...s-avietyne.html
čia karkvabaliai. Maži. Išsivystę iš tų baltų storų lervų ir išlindę iš žemės. Graužia viską....
QUOTE(Alekto @ 2014 06 09, 08:51)
Mano visuose česnakuose kažkokios kirmėlės įsimetė ir visų žiedai nugraužti. Pas mano mamą jau kabo išleisti žiedynai, o pas mane tik siūliukai teišlindę, nes viskas nuėsta. Dar taip nebuvo tiesą sakant niekad.
jau pernai tokius vaizdus mačiau..
Tiesą sakant, man baisu darosi, kas gi bus toliau...