Įkraunama...
Įkraunama...

Ponai pomidorai

Baigėsi mėnuo, apskaita padaryta, rezultatai: nei vienas pavepęs, nei pageltęs. Iki išsodinimo grūdinau šiltnamyje gal 2 savaites. Nebeklostau agro gal 6 naktis. Žydėti ruošias tik betaluxas. Visi žali, stiprūs (mano akiai). Šiandien tokia dymka , saulės nėra per ją, o ir šalta (+12 C). Šiltnamy vos +22-23 C. Tikiuos, per dieną prišildys, kad naktis būtų smagesnė jiems.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2014 05 01, 10:05)
Baigėsi mėnuo, apskaita padaryta,

Grazus ir toliau matosi, tokie nemazi jau daigai thumbup.gif
Pas mane irgi betaliuksas pirmauja , bet jis setas kokiom 10 dienu anksciau uz visus kitus,.
Jis i siltnami netups, dabar dideliam vazone, veliau i lauka kisiu
user posted image
Atsakyti
Merginos norėjau paklausti kadangi mano "palmės"jau duso indeliuose ,vargo ,-prieš savaitę issodinau į šiltnamį ,o užvakar jau neapsikenciau ir patresiau kompleksinem trąšomis, nes svieset ir lapai raitosi ir nekrotinio demeliu atsirado -norėjau paklausti per kiek laiko turėtų sureaguoti į trasas? Ačiū
Atsakyti
Kokie grazus vaizdai is pat ryto wub.gif

QUOTE(syri @ 2014 05 01, 11:05)
Baigėsi mėnuo, apskaita padaryta, rezultatai: nei vienas pavepęs, nei pageltęs. Iki išsodinimo grūdinau šiltnamyje gal 2 savaites. Nebeklostau agro gal 6 naktis. Žydėti ruošias tik betaluxas. Visi žali, stiprūs (mano akiai). Šiandien tokia dymka , saulės nėra per ją, o ir šalta (+12 C). Šiltnamy vos +22-23 C. Tikiuos, per dieną prišildys, kad naktis būtų smagesnė jiems.

Cia maza temperatura pomidorams? As kazkodel bijojau pomidorus perkaitinti, stengiuosi palaikyti apie 25 laipsnius siltnamyje, nes kitaip toks jausmas, kad susus... Tai kaip is tikro yra? Kokia optimaliausia temperatura dienos metu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2014 05 01, 09:06)
Galvoju, jei vesene diena, gal man ju is vis nenudengt, kazin kaip jiems patiktu tokia mano ideja  g.gif

Nudenkit butinai diena, jie negaus sviesos, negerai gal g.gif As visada ryte nudengiu ir pradarau duris. Siandien vesoka, bet mano plevelinis siltnamis kazkoks priduses, tai per gera sprindi duris praveriau. Reikia vedinti butinai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(syri @ 2014 05 01, 11:05)
Baigėsi mėnuo, apskaita padaryta, rezultatai:

QUOTE(zikas1970 @ 2014 05 01, 11:22)

Pas mane irgi betaliuksas pirmauja , bet jis setas kokiom 10 dienu  anksciau uz visus kitus,.

Kokie grazus ir sveiki wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute-2002: 01 gegužės 2014 - 10:57
QUOTE(nendrik @ 2014 05 01, 11:47)
Kokie grazus vaizdai is pat ryto wub.gif
Cia maza temperatura pomidorams?

tie +22-23 pasirodo buvo tik kol pro dymką saulė švietė, dabar ir tos nebėra ir liko +19 C. Vėsoka pas mus pajūry šiandien.
Atsakyti
QUOTE(nendrik @ 2014 05 01, 10:47)

Cia maza temperatura pomidorams? As kazkodel bijojau pomidorus perkaitinti, stengiuosi palaikyti apie 25 laipsnius siltnamyje, nes kitaip toks jausmas, kad susus... Tai kaip is tikro yra? Kokia optimaliausia temperatura dienos metu? g.gif

Ir labai gerai darot, tai ir butu normali temperatura, o kai saule pasutina, tai pas mus ir netoli +40 buna, nieko gero, bet yra, kaip yra...Nors durys pradarytos, ir vejelis prapucia, bet beda ta, kad pas mus nera stoglangiu, niekaip negaliu sureguliuoti
Atsakyti
Turiu klausima, sudejau visus daigus i dezes ir ryt iskeliauja jie i siltnami jau, beda kad keliauti beveik 200 km, o i bagazine pagal dezes netilps doh.gif Viena giminaite duodavo kazkaip gudriai keliuose maiseliuose su skudurais apvyniotus daug prilietus ir daug zemiu prie saknu, cia nepakentu kazin jiems? Viena deze reiketu verkiant sumazinti. Gal kuri taip pervezinejot pasidalinkit patirtimi 4u.gif Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilku motinėlė @ 2014 05 01, 12:11)
Turiu klausima,  sudejau visus daigus i dezes ir ryt iskeliauja jie i  siltnami jau,

O nebijot salnu? As atidejau sodinima, nors maniskiam turbut butu tas pats, visvien nenesu atgal i kambari, grudinasi jau senokai
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 05 01, 13:03)
O nebijot salnu? As atidejau sodinima, nors maniskiam turbut butu tas pats, visvien nenesu atgal i kambari, grudinasi jau senokai

Mano eksperimentiniai jau nuo 18 dienos tupi siltnamyje gyvi sveiki ir grazus,be to yra kas apdangsto jei ka:-) Dabar beda kaip pervezti viska,nes 4 zmoniu ekipazas tai ir i salona nelabai ka ikisi.
Atsakyti
QUOTE(vilku motinėlė @ 2014 05 01, 13:30)
Mano eksperimentiniai jau nuo 18 dienos tupi siltnamyje gyvi sveiki ir grazus,be to yra kas apdangsto jei ka:-) Dabar beda kaip pervezti viska,nes 4 zmoniu ekipazas tai ir i salona nelabai ka ikisi.

gal bandykit iš indelių išimti, bet su visa žeme. ir ta žemė labiau pasispaustų į maišus sustačius, kompaktiškiau susištabeliuotų.
bet aš tai ekipažui ant kelių sukraučiau su visom dėžėm, tegu pakenčia, jiems tai kelias valandas kentėt, o pomidorai vieninteliai visam sezonui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Modeen @ 2014 05 01, 15:01)
gal bandykit iš indelių išimti, bet su visa žeme. ir ta žemė labiau pasispaustų į maišus sustačius, kompaktiškiau susištabeliuotų.
bet aš tai ekipažui ant kelių sukraučiau su visom dėžėm, tegu pakenčia, jiems tai kelias valandas kentėt, o pomidorai vieninteliai visam sezonui smile.gif

drinks_cheers.gif Ta pati norejau sakyt, kad ant keliu jiems isdalinkit dezutes ir palaikys smile.gif
Atsakyti