jei nebijot trasu superfosfatu palieti

QUOTE(Nitrozilas @ 2014 04 30, 22:00)
nu nebijau

įdomiausia, kad jie polietileniniam šiltnamy jau kokios 2 savaitės + dar tuneliukas padarytas, tai nemanau, kad jiems šalta buvo

QUOTE(vaidastep @ 2014 04 30, 20:51)
oho. Nu cia gal atsakymas i mano klausima. As ziedus laukau nenormaliu reiskiniu, bet pasirodo, kad net pomidorai normalus reiskinys....

[/quote][/size]a čia šiemetiniai

[/quote]

QUOTE(2Ditute @ 2014 04 30, 17:54)
Sveikos pomidorininkės, labai prašau pagalbos , kas mano pomidorams
apatiniai lapai gelsta, o dar gražiau, kad tapo violetiniai apatinė pusė
kažkaip nepritaikau jokios ligos, gal trąšų trūkumas
apatiniai lapai gelsta, o dar gražiau, kad tapo violetiniai apatinė pusė
kažkaip nepritaikau jokios ligos, gal trąšų trūkumas
QUOTE(Nitrozilas @ 2014 04 30, 21:00)
Ar ką nors dėjote į duobes sodindama ? Jei ne, tai gal geriau patrešti kompleksinėm trąšom, skirtom pomidorams. Vien tik superfosfatas problemos neišspręs,gal jo dirvoje ir yra, bet nepasisavina dėl žemos temperatūros. Be to, juo palieti nelabai pavyks, jis granuliuotas, sunkiai tirpsta vandenyje. Mano nuomone, čia trūksta ir azoto.
QUOTE(ginaja @ 2014 04 30, 20:30)
O jus isisvaizduojat, kiek laiko turi praeiti kol zuvis supus
Tai cia to fosforo tik kiteims (geriausiai) metams bus 

eik jau, eik

QUOTE(Modeen @ 2014 05 01, 00:21)
Cia tai tikrai

Nu ka buvo loznaja trevoga, salnos ner
Nu pomidoriukai siltai ir romantiskai permiegojo uztat

QUOTE(Nitrozilas @ 2014 04 30, 20:46)
kada daigas jau prisitaikys prie aplinkos-prigis? isvaziavau daigai nuvyte stovejo.
kada jau galima bus risti juos, dabar kolkas nieko nedariau.
kada sekantis laistymas turetu buti? uzmulciuoti dabar ir dar prie kozno po bambali ikasiau(ismeginsiu toki laistyma)
Dabar ant daigu uzdejau plona agro be atramu, jin lengvute, pamaniau nenulinks daigai...kazi ar nesuklydau.? tokia agro ridikeliai kuo puikiausiai iskele aukdami.
Mano is kart lyg prigijo, nebuvo nuleipe nei vienas
Risti pradedu, kai jie jau paauge, gal jums ir reikia, man dar iki to toli, pazeme visi kol kas
Nezinau, ar gerai darau, pasodinus, palieju taip normaliai ir pamirstu maziausiai 2 sav. Bet nuo zemes priklauso, pas mane priemolis
Agro ant daigu deti negerai, ikiskit kokius kuoliukus ir ant ju klokit agro

QUOTE(zydinti_gele @ 2014 04 30, 20:51)
Ir dar klausimas. Mano kai kurie pomidorai su ziedais. Bet tik tie, kuriu daigai buvo prastesni ir labiau paliege. Jie visi nuo balandzio 19 auga siltnamyje, bet man tie ziedai tokiu laiku atrodo nesamone. Negi dabar jau laikas zydet ir megzt vaisius? Turiu dar ir "normaliu" daigu puodeliuose. Gal tuos, kur paliege ir su ziedais ismest lauk ir pasodint geriau atrodancius is puodeliu??? Isaiskinkite kaip ten viskas yra. Pomidorus auginu pirmi metai tik, tai nieko tame nesuprantu. Is forumo paskaitau ir darau

Nu jau nu jau, kam juos mesti, ne viena jau zieduotus pomidorus turi
QUOTE(vaidastep @ 2014 04 30, 20:51)

Nebuvo ir pas mus salnos, bet as taip ir tikejausi, neklosciau, zvakiu nedegiau, bambaliu nemeciau, palikau kaip yra, 6val. ryto siltnamy +10
Paziurejau siandien prognoze, jau ateinanti naktis vel ne tokia baisi, nors vakar kitaip rode, bet sestadienio nakti pas mus rodo saltuka kaip reikiant. Be peciuko neprasisuksiu
pas mus +5 ryte

QUOTE(2Ditute @ 2014 04 30, 17:54)
Sveikos pomidorininkės, labai prašau pagalbos , kas mano pomidorams
dar kartą prašau pagalbos, čia vakar dienos foto, o šiandien dar baisiau atrodo
ką daryt
, kažkaip nepritaikau jokios ligos, gal trąšų trūkumas
dar kartą prašau pagalbos, čia vakar dienos foto, o šiandien dar baisiau atrodo

ką daryt

Jei pomidorai taip atrodo, tai nebūtinai jiems turėtų ko nors trūkti. Galbūt kaip tik kažko per daug, gali būti, kad šaknys nudegintos. Kuo tręšėte, ko pylėte į duobutes sodindama?