Įkraunama...
Įkraunama...

Ponai pomidorai

QUOTE(Irikira @ 2014 05 03, 08:17)
Pomidorai sitnamyje isgyveno nedengti,  siltnamis is vidaus dar agro plevele apdengtas,  didrle backa vandens ir 4zvakes. Sianakt reiks nesti sildytuva, prisiminiau, kad turiu tepalini kazkur sandeliuke, o vat del papriku bijau, issodintos tuneliuke, net tikrinti baisu...

Vobla, kaip supratau, netoli manes kazkur gyveni, tai jei pavyks isgyventi iki savaites vidurio be nuostoliu, galesiu pasidalinti kovo men sejos daigais, nakvoja namie sitie mazuliukai 4u.gif

dar kol kas ansti nuostuolius skaiciuot, nes dar 4 naktys salnu doh.gif per sianakt 15 daigu netekau. visgi nesuprantu salnos veikimo principo taip rotacijos budu nukirto- vienas po tais paciais uzklotais nusales, kitas uz 50 cm. stovi sveikas, kitas vel pasales...
mano irgi buvo kova seti (21d), bet pas mane visi langai i pietus, tai labai greit isstypo. kitamet gal balandzio pradzioj sesiu savo siltnaminius ir sodinsiu geguzes vidury, kad nereiktu va taip vargti g.gif
Atsakyti
Salnu buvimo principas visai neaiskus.ziuriu zikas is panevezio ir pas ja buvo salnos.mes taip pat is panevezio.jokiu salnu nebuvo,keliaus 5 valanda ziuret,rode lauke plius 2:-) musu siltnamis nedidelis,tai dengiau agro pora sluoksniu ir 4 zvakes uzdegiau:-)vis ramiau buvo,butu lb gaila jei nusaltu...
Kaip manot nuimti agro diena?siltnamis tai plevelinis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2014 05 03, 09:42)
dar kol kas ansti nuostuolius skaiciuot, nes dar 4 naktys salnu doh.gif  per sianakt 15 daigu netekau. visgi nesuprantu salnos veikimo principo taip rotacijos budu  nukirto- vienas po tais paciais uzklotais nusales, kitas uz 50 cm. stovi sveikas, kitas vel pasales...
mano irgi buvo kova seti (21d), bet pas mane visi langai i pietus, tai labai greit isstypo. kitamet gal balandzio pradzioj sesiu savo siltnaminius ir sodinsiu geguzes vidury, kad nereiktu va taip vargti g.gif

Oi nesėsi nesėsi ax.gif Vistiek niežės nagai,ir neatlaikysi darbštuolyte tu.(gal negražu tujintis ax.gif O nuostoliu turėsim dar ne viena,aš nudeginau,kita nušaldė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(astiti @ 2014 05 03, 09:57)
Salnu buvimo principas visai neaiskus.ziuriu zikas is panevezio ir pas ja buvo salnos.mes taip pat is panevezio.jokiu salnu nebuvo,keliaus 5 valanda ziuret,rode lauke plius 2:-) musu siltnamis nedidelis,tai dengiau agro pora sluoksniu ir 4 zvakes uzdegiau:-)vis ramiau buvo,butu lb gaila jei nusaltu...
Kaip manot nuimti agro diena?siltnamis tai plevelinis 4u.gif

Nezinau, kaip 5 ryto, as nesikeliau ziureti, bet galejo nuo 5 mazdaug ir pradeti salti, kiek ziurejau prognoze, panasiai tokiu metu saltukas atejo, gal ir pramiegojot salnas biggrin.gif
As ir duris pradariau, saule prikaitins, manau nuimkit. Pas mane termometras ant zemes padetas, pagal tai ir orientuojuos, jau siltnamy karsta
Atsakyti
Laba diena, maniškiai po 2-3 sluoksniais agro gyvi, atrodo sveiki. Lauke augantys du daigeliai kaip ir pelargonijos nepaliesti šalnos blush2.gif Tikėkimės kitos naktys nebūs piktesnės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2014 05 03, 09:42)
dar kol kas ansti nuostuolius skaiciuot, nes dar 4 naktys salnu doh.gif  per sianakt 15 daigu netekau. visgi nesuprantu salnos veikimo principo taip rotacijos budu  nukirto- vienas po tais paciais uzklotais nusales, kitas uz 50 cm. stovi sveikas, kitas vel pasales...

O nebuvo taip,kad tie nušalę labiausiai buvo prispausti užkloto,nes gal ir aukštesni buvo?
Atsakyti
Tikejaus, kad sianakt sildytuvo nebereiks g.gif Nu nors pasilengvinau dengima, nudengiu tik is vienos puses, vis greiciau ir paprasciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(danidau @ 2014 05 02, 15:40)
Sveiki, jau seniai skaitineju jusu skyreli ir kaskart mane nustebinat savo ismanymu apie raudonskruoscius ir ne tik. Tik dabar noriu zemai pries jus lenkti savo galvele, nes noriu kreiptis i jus pagalbos. Gal jus padesit nustatyti, kas atsitiko mano pomidorams. Lapu apacioje ir ant stiebo atsiranda sviesios demes, kurios puciasi, dideja, po to lapai pradeda raitytis ir vysti. Jau apdorojau juos du kartus su iskra ir karta su previkiuru, niekas nesikeicia. Ar juos sveisti i siuksline? Butu gaila, nes tai corason, giuljeta, rally ir polfast  pomikai. Busiu visoms dekinga uz atsakymus.

user posted image[/URL][/IMG]

Tai negi niekas taip ir napasaskys, kas atsitiko mano pomidoreliams unsure.gif .Man svarbios butu bet kokios jusu mintys.
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2014 05 03, 10:22)
O nebuvo taip,kad tie nušalę labiausiai buvo prispausti užkloto,nes gal ir aukštesni buvo?

gali but, mastau ir toki varianta...
gelynuose daugiametes geles irgi lyg verdanciu vandeniu nulietos verysad.gif
Atsakyti
Gal kas is kauno galetu padovanoti uz sokolada 4 pomidoru daigus kas turi atliekamu?
Atsakyti
QUOTE(danidau @ 2014 05 03, 10:54)
Tai negi niekas taip ir napasaskys, kas atsitiko mano pomidoreliams unsure.gif .Man svarbios butu bet kokios jusu mintys.

Reikia laukti labiau patyrusiu, nes jei atsakymo nesulaukiat, nezino moterytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2014 05 03, 12:02)
gali but, mastau ir  toki varianta...
gelynuose daugiametes geles irgi lyg verdanciu vandeniu nulietos verysad.gif

Ir as mastau toki varianta, kad tik del to mano magnolija lauke nusalo, kad labai ja myledama, nakciai apsukau agro plevele verysad.gif . Ji lietesi su medeliu ir todel galejo nusalti unsure.gif . Tas pats ir pomidoriukams turbut nutiko. As siltnamyje sukaliau kuoliukus aukstesnius nei pomidorai, kad plevele nesiliestu su virsunemis. Kolkas nieko, salnas tikrai labai stiprias istverem jau pora naktu smile.gif
Atsakyti