Įkraunama...
Įkraunama...

Ponai pomidorai

QUOTE(Ingaja @ 2014 05 03, 05:48)
Ka tik ziurejau -1, siltnamy +11  ax.gif Galima sakyt pernakvojom  ax.gif

drinks_cheers.gif beveik tas pats, kiek lauke- neziurejau, bet masinos gerokai apsalusios, ir zole balta, siltnamy +12 thumbup.gif Visi kaip kareiviukai stovi.
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 05 03, 06:04)
drinks_cheers.gif  beveik tas pats, kiek lauke- neziurejau, bet masinos gerokai apsalusios, ir zole balta, siltnamy +12  thumbup.gif  Visi kaip kareiviukai stovi.

Pas mus 5 val.buvo lauke -2,o dabar +2,pleveliniame siltnamyje tik +3.Ramiai miegojau,nes pomidorai namuose buvo sunesti.Lauke kas neuzdengta,palinke,issigande.Pekino kopustus kelis buvau neuzdengus,jauciu bus amen,kazkokie geltoni. blush2.gif
Atsakyti
O pas mane liudesys: siltnamyje, po 2-3 sluoksniais agro dangos, plius ant virsaus dar tuneliukas is celofano- kas trecias salnos nukastas. idienojus pasimatys ar ne daugiau... dar dvi ateinancios tokiso naktys- teks viska is naujo atsodint, ir ne savais po kelis vienetus ivairiausiu veisliu kolekcija, o bet kokiais bobutinias is turgaus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2014 05 03, 08:00)
O pas mane liudesys: siltnamyje, po 2-3 sluoksniais agro dangos, plius ant virsaus dar tuneliukas is celofano-  kas trecias salnos nukastas. idienojus pasimatys ar ne daugiau... dar dvi ateinancios tokiso naktys- teks viska is naujo atsodint, ir ne savais po kelis vienetus ivairiausiu veisliu kolekcija, o bet kokiais bobutinias is turgaus doh.gif

oi,negasdink, greit eisiu savu patikrint
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2014 05 03, 07:00)
O pas mane liudesys: siltnamyje, po 2-3 sluoksniais agro dangos, plius ant virsaus dar tuneliukas is celofano-  kas trecias salnos nukastas. idienojus pasimatys ar ne daugiau... dar dvi ateinancios tokiso naktys- teks viska is naujo atsodint, ir ne savais po kelis vienetus ivairiausiu veisliu kolekcija, o bet kokiais bobutinias is turgaus doh.gif

verysad.gif Tai kiek pas jus salcio buvo, mano siltnamy, kur paprikos tik viena danga agro, ir bambaliu pamecius buvau, silta, is pacio ankstaus ryto lekiau ziureti, tai virs 10 pliuso rode. Bet lauke iki siol ledai stovi, masinos apsalusios. nors saule jau plieskia kaip reikalas.
Nulekiau iki masinos, siuo metu -1 unsure.gif
Nu tikekimes, kad nebus daugiau nuostoliu, gal bandyti kokiu delfanu palieti? Vakar nusipirkau, tai raso, tinka apsalusius augalus laistyti g.gif
Atsakyti
Aš tai saviškius vakar parbobinau namo, gaila paskui bus smile.gif Vakar vakare apie 21val. pas mane šiltnamyje buvo +3 tik, tai ir nerizikavau.
Šian reiks kelis išsodinti, nes dar nei vienas mano nepasodintas ax.gif O gal dar palaukt g.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 05 03, 07:10)
verysad.gif  Tai kiek pas jus salcio buvo, mano siltnamy, kur paprikos tik viena danga agro, ir bambaliu pamecius buvau, silta, is pacio ankstaus ryto lekiau ziureti, tai virs 10 pliuso rode. Bet lauke iki siol ledai stovi, masinos apsalusios. nors saule jau plieskia kaip reikalas.
Nulekiau iki masinos, siuo metu -1  unsure.gif
Nu tikekimes, kad nebus daugiau nuostoliu, gal bandyti kokiu delfanu palieti? Vakar nusipirkau, tai raso, tinka apsalusius augalus laistyti  g.gif

nezinau kiek buvo. masinos apsalusios g.gif
o ateinancia nakti zada dar salciau doh.gif
siltnamis atsiduoda silosu verysad.gif
kazkaip supratau, kad visi tie dengimai tik placebas. jei nebuna salnos- valio- padejo, jei jau ji buna- nieks nepadeda, nebent tik sildytuvas...
nes su tie sluoksniu agro dangos, plius ant virsaus tuneliukas is celofano,plius dar siltnamis ant visraus ir vis tiek isisuko. ir nesuprasi kaip. vienas daigas salia stovi gyvas sveikutelis- kitas salia po tuo paciu apklotu- su visom pazastelem nukastas doh.gif
plius dar trys dideli kibirai uzraugto sviezio meslo- nei tai nepasilde... manau nors kiek prisides...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vobla: 03 gegužės 2014 - 07:31
Salna ir pas mus buvo. Dar ir pavesyje zole balta stovi. Issigandus nulekiau ziureti siltnamio plevelinio, nes ten vakar niekas nedengta buvo. Taciau visi graziai auga. Del papriku labiausiai baiminausi, bet vakar jas vakare priliejau gerai, tai dar tas silde ir kibiras 20 litru su vandeniu stovi, tai gal dar tas padejo. Vienzo-viskas gerai.
Vobla, bet ten pas tave tikrai anomalijos unsure.gif Turbut kokie vel -6 buvo, jei taip persalo g.gif
Atsakyti
nu košmaras, kookios šalnos... doh.gif cool.gif Lauke dar ir dabar žolė balta, tulpės nulinkusios, bulvės nušalusios... Gerai, kad šiltnamyje pečiuką turiu, kitaip būtų amen viskam... verysad.gif
Atsakyti
Balta ir pajūry, seniai taip bebuvo, atpratusi jau buvau. Nuo 4 ryto stiprus 0 C. Savo kvietkas gerai, kad buvau sutempusi į rūsy ir šiltnamį. Pomidorai stovi kaip kareivukai, viskas gerai. Šiltnamis didelis, stiklinis, bet rėtis g.gif Statinė 200 l su vandeniu stovi, pamulčiuoti kelios dienos.
Pas kaimynę, žiūriu, pelargonijom amen lauke. Tai kas paeksperimentavo pasodindami lauke pomidorus (skaičiau, kad yra jau ir tokių), tyrimas turėtų būt su šia diena pasibaigęs.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 05 03, 07:32)

Vobla, bet ten pas tave tikrai anomalijos  unsure.gif  Turbut kokie vel -6 buvo, jei taip persalo  g.gif

tai jau jo verysad.gif vienais metais moliugai per Jonines nusalo, nors diena apie +30 buvo, nakti zemiau 5 pakrito...ateinu, o ten tik juodi drebuciai vietoj moliugu... doh.gif
gerai, kad vakar pradygusius moliugus/arbuzus/melionus namo parsiboginau, dabar jau nebenesiosiu ju- tegul gyvena ant palangiu, kol tos salnos baigis.
Atsakyti
Apejau ir as savo kiema. Siltnamyje viskas gerai, +7 bet jau saule pasilde. Pavesyje +4.
Vobla, manau kad tie dangstymai efektyvus prie -1-2 salcio, bet nuo-4-5 netikiu ir as kad padetu ,ypac pleveliniam.
Apgailestauju del nuostoliu.Kelia daigus galiu duoti, bet Vilnius
Atsakyti