Įkraunama...
Įkraunama...

Ponai pomidorai

QUOTE(Ingaja @ 2014 04 30, 07:33)
Salnu nebuvo, mano pomidorams as jau atsibodau su tais laipiojimais ir dangstymais hihihi.gif Didziaja dauguma reiktu jau parist, o tai linguoja kaip girti, bet kai parisiu problematika bus su uzdangstymu, tad teks pakentet iki kitos savaiteles  g.gif

maniškiai nelinguoja bet irgi dėl tos pačios priežasties negaliu parišti tai tik kuoliukus susmaigsčiau šalia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(somebody else @ 2014 04 29, 21:57)
Ar kas turite metalinius laikiklius pomidorams iš Thomas Philips>? Kokie atsiliepimai? Metaliniai jie, kažin ar nenudegins stiebo jei vasarą bus labai karšta?

nu nu..., kokie laikikliai ? Įdomu liko ?
Atsakyti
QUOTE(ruzilona @ 2014 04 30, 07:50)
nu nu..., kokie laikikliai ? Įdomu liko ?

va tokie. Tik investicija tai nemaža smile.gif
http://www.thomasphi...-laikiklis/1064
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 30 balandžio 2014 - 08:12
laba diena. Pomidorininkes, gal turit GREEN Zebra daigu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 04 30, 09:06)
va tokie.  Tik investicija tai nemaža  smile.gif

Ačiū
o tai jie patys taip ir laikosi? Net rišti kaži nebereikia? Gal kuri išbandėte?
Atsakyti
QUOTE(Ingerele @ 2014 04 30, 09:32)
laba diena.  Pomidorininkes, gal turit GREEN Zebra daigu? blush2.gif

Aš įsikišu dėl Green Zebra- Jums jie skanūs? pernai turėjau, VISAI nepatiko. Derlius nemenkas, viskas ok su augalais, bet jau skonis ir vaizdas..siūliau kitiem, nei viens iš ragavusių nebuvo sužavėtas. PS ne, nesu iš tų kurie pripažįsta ir valgo tik tradicinius raudonus smile.gif
Atsakyti
laba diena.Siandien buvau turguje ir pamaciau pardavinejant pomidoru daigus laabai s mulkiais lapeliais.Sake-rutiniai arba tinginiu,nes nereikia geneti.Kaip gerai auga ir kaip puikiai dera tai ciulba kaip ir visos turgaus bobutes...Gal kas girdejot ar auginot toki ciuda? schmoll.gif
Atsakyti
Mergaitės, sodinsiu pomidorus šiandien ir žadu dėti Kalio magnezijos ir Žuvų miltų smile.gif Kokiu santykiu dėti į duobutę? (kiek kurio) g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 04 30, 08:06)
va tokie.  Tik investicija tai nemaža  smile.gif

Nu jo kai pagalvoju, kad reiktu ju apie 80 blink.gif Cia nebent kiekvienais metais po koki 10 isigijus, nelabai piniginei jaustusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(ruzilona @ 2014 04 30, 09:59)
o tai jie patys taip ir laikosi? Net rišti kaži nebereikia? Gal kuri išbandėte?

na, jei pagalį įkalat į dirvą, tai ir jis juk laikosi, ar pas jus nesilaiko? g.gif Naudoju bele kiek metų.
Atsakyti
QUOTE(Kapabull @ 2014 04 30, 11:01)
Aš įsikišu dėl Green Zebra- Jums jie skanūs? pernai turėjau, VISAI nepatiko. Derlius nemenkas, viskas ok su augalais, bet jau skonis ir vaizdas..siūliau kitiem, nei viens iš ragavusių nebuvo sužavėtas. PS ne, nesu iš tų kurie pripažįsta ir valgo tik tradicinius raudonus smile.gif

na mums labai patiko. skonio reikalas. Vyrui labai patiko, todel praso ir siemet pasodinti, o ju nerandu niekur. siemet is viso eksperimentini siltnami darysiu: visokiu rusiu prisodinsiu ziuresim kas gausis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 04 30, 09:25)
na, jei pagalį įkalat į dirvą, tai ir jis juk laikosi, ar pas jus nesilaiko?  g.gif Naudoju bele kiek metų.

aš tai ir viršų pritvirtinu smile.gif Bet pas mane jų nedaug, vis gaila pinigų - mano dviem šiltnamiam daug reikia..
Papildyta:
QUOTE(AnTara @ 2014 04 30, 09:18)
Mergaitės, sodinsiu pomidorus šiandien ir žadu dėti Kalio magnezijos ir Žuvų miltų  smile.gif  Kokiu santykiu dėti į duobutę? (kiek kurio)  g.gif

kalio magnezijos kokį šaukštą.
O dėl žuvų miltų.. Gauvilė yr minėjus, kad pomidorai paskui prieskonį tokį turėjo..
Atsakyti