Įkraunama...
Įkraunama...

Mažieji 2012 m. pab.-2013 m. pradžios šiauliečia

Jurgelyte, su darbu 4u.gif

Maniškis apskritai silpnybė jaučia visoms mašinoms, aišku didesnėms labiau, bet pvz. užmigdyti kur nors, kur važiuoja auto -neįmanoma...persisukęs visas nužiūrinėja, pirštuku mosuoja ir sako ,ooooo" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Flora7 @ 2014 08 24, 12:58)
Jurgelyte, su darbu 4u.gif

Maniškis apskritai silpnybė jaučia visoms mašinoms, aišku didesnėms labiau, bet pvz. užmigdyti kur nors, kur važiuoja auto -neįmanoma...persisukęs visas nužiūrinėja, pirštuku mosuoja ir sako ,ooooo" biggrin.gif

Jutaro pagrindinis zodis-Gn gn-cia reiskia masina:)
Jurgelyte o tai darzelio negavot?
Atsakyti
labas visoms 4u.gif

ar daug vaikuciu pasiruose i darzelius? Man galvosukis nuo kada savo maziu vesti i privatu....rugseji dar nenoriu, bus daug verkianciu ir dukrai dar adaptacija.....

Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2014 08 25, 07:45)
labas visoms  4u.gif

ar daug vaikuciu pasiruose i darzelius? Man galvosukis nuo kada savo maziu vesti i privatu....rugseji dar nenoriu, bus daug verkianciu ir dukrai dar adaptacija.....

mes nuo 17d. pradesim bandyti i darzeli.
Atsakyti
Sveikos,

mes nuo 1 dienos keliaujam smile.gif abi paneles eis, rugile is po vasaros atosgotu o ieva pirma karta startuos smile.gif
Atsakyti
Mes daržo negavom, tai matysim tik po Naujų metų, pagal situaciją...
Ale db kai nervai paėmė...kokia neteisybė... jei išeinu į DB tai negausiu nieko sad.gif nes.....esu viena iš 4 asmenų nedidelio miško ploto paveldėtojų... graušiu medieną...kol rasiu naują darbą sad.gif
Atsakyti
Flora 4u.gif
Tavo berniuką su pusmečiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flora7 @ 2014 08 25, 16:15)
Mes daržo negavom, tai matysim tik po Naujų metų, pagal situaciją...
Ale db kai nervai paėmė...kokia neteisybė... jei išeinu į DB tai negausiu nieko sad.gif nes.....esu viena iš 4 asmenų nedidelio miško ploto paveldėtojų... graušiu medieną...kol rasiu naują darbą sad.gif

ai kad siais laikais tos teisybes maza kur galima rast
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2014 08 25, 16:20)
Flora  4u.gif
Tavo berniuką su pusmečiu  4u.gif

ooooo ačiū, net nežinojau pati biggrin.gif bigsmile.gif

Ilmuliux, jo.... mažai teisybės.... verysad.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif

QUOTE(wingele @ 2014 08 24, 22:31)
Jutaro pagrindinis zodis-Gn gn-cia reiskia masina:)
Jurgelyte o tai darzelio negavot?

pavasari siule darzeli, bet atsisakiau, nes neplanavau dar grizti greit i darba ax.gif o dabar kolege iseina, tai su daug daug apmastymu sugriztu...

del masinu cia turbut visu berniuku dziaugsmas, kas tik burzgia, turi vaira biggrin.gif

flora ojetau del darzelio 4u.gif

Atsakyti
sveikos. prisiduodam ir mes. daug kalba jau mazvydas, gyvenam be pampiu ir ruosiames darzeliui.
tiesa, su darzeliais tikrai bardakynas, izvelgiu didele neteisybe darzeliu strategijoj, zinau, kad daug prieme 2013 metais gimusiu vaiku, o kruva vaiku is 2012 metu nepateko. gal liksiu nesuprasta, bet man tai atrodo siaubingai neteisinga. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveriuxus: 26 rugpjūčio 2014 - 16:19
Labas, ruošiamės ir mes į darželį nuo rugsėjo 1d. kai buvom susirinkime, tai pvz daug 2012-2011 gimimo atsisakė eiti, tai taip per stebuklą ir mes gavom vietą. Bet laukiu jo su jauduliu, nes dar draugaujam su viskuo, ko darželį jau neturėtų būti... blush2.gif
Na manoji ir su mašinom žaidžia biggrin.gif
Atsakyti