Maniškis apskritai silpnybė jaučia visoms mašinoms, aišku didesnėms labiau, bet pvz. užmigdyti kur nors, kur važiuoja auto -neįmanoma...persisukęs visas nužiūrinėja, pirštuku mosuoja ir sako ,ooooo"
Maniškis apskritai silpnybė jaučia visoms mašinoms, aišku didesnėms labiau, bet pvz. užmigdyti kur nors, kur važiuoja auto -neįmanoma...persisukęs visas nužiūrinėja, pirštuku mosuoja ir sako ,ooooo"
ar daug vaikuciu pasiruose i darzelius? Man galvosukis nuo kada savo maziu vesti i privatu....rugseji dar nenoriu, bus daug verkianciu ir dukrai dar adaptacija.....
ar daug vaikuciu pasiruose i darzelius? Man galvosukis nuo kada savo maziu vesti i privatu....rugseji dar nenoriu, bus daug verkianciu ir dukrai dar adaptacija.....
Mes daržo negavom, tai matysim tik po Naujų metų, pagal situaciją... Ale db kai nervai paėmė...kokia neteisybė... jei išeinu į DB tai negausiu nieko nes.....esu viena iš 4 asmenų nedidelio miško ploto paveldėtojų... graušiu medieną...kol rasiu naują darbą
Mes daržo negavom, tai matysim tik po Naujų metų, pagal situaciją...
Ale db kai nervai paėmė...kokia neteisybė... jei išeinu į DB tai negausiu nieko nes.....esu viena iš 4 asmenų nedidelio miško ploto paveldėtojų... graušiu medieną...kol rasiu naują darbą
sveikos. prisiduodam ir mes. daug kalba jau mazvydas, gyvenam be pampiu ir ruosiames darzeliui. tiesa, su darzeliais tikrai bardakynas, izvelgiu didele neteisybe darzeliu strategijoj, zinau, kad daug prieme 2013 metais gimusiu vaiku, o kruva vaiku is 2012 metu nepateko. gal liksiu nesuprasta, bet man tai atrodo siaubingai neteisinga.
Labas, ruošiamės ir mes į darželį nuo rugsėjo 1d. kai buvom susirinkime, tai pvz daug 2012-2011 gimimo atsisakė eiti, tai taip per stebuklą ir mes gavom vietą. Bet laukiu jo su jauduliu, nes dar draugaujam su viskuo, ko darželį jau neturėtų būti... Na manoji ir su mašinom žaidžia