Įkraunama...
Įkraunama...

Mažieji 2012 m. pab.-2013 m. pradžios šiauliečia

QUOTE(Whagati @ 2014 08 27, 18:30)
rasiuxx, o jus ne PNV gyvenate, siauliuose esate? o tavo dicke irgi neina i darzeli?  g.gif

zadejom jau nuo rudens eiti i pnvz, bet dar neskubam nes mb nelabai ten darbo yra. tai laukiam nes pravazinejo servizus tai liudnai ten kalba, nes rusai koja kisa. tai nesubam pabegti is siauliu smile.gif tai va ir neis dicke i darzeli, nes ten jau buvo su maziuku uzrasyti nuo rudens, bet.. teks pabut su manim. kazkaip kompensuosim ta laika su mokyklelem
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raassiiuuxx: 27 rugpjūčio 2014 - 17:57
Manoji su puoduku visai nedraugauja, verkia kai reikia ant jo sesti, saukia ne, tai ir nevirkdau. Tiute reikalinga miegui. Buteliukas gerimui, nes gertuves nelb patinka.. ta prasme geria, bet nedaug, kai nori atsigerti, labiau renkasi puoduka. valgo pati su sakute graziai, tik su saukstu dar nemoka. sneka daug, daugiausia savo kalba, arba pvz is zodzio issirenka skiemeni ar raidziu jungini. pvz : pienas yra pi. Tai ji kai nori pieno, sako: Geti pi smile.gif pokaicio uzmiega pati, nueina, atsigula i lova susirinkus savo dalykelius(tiute ir merliukas), kai jau nori miego. Nakciai ir atsigula tarp musu i lova, po to perkeliu ja y lovyte, jei pirmiau pati neuzmiegu.
na, as jau i darba gryzau nuo birzelio men, tai mazoji tai su mb budavo, kol jis atostogavo, o po to su mano sese.
Galvoju veliau, kai adaptuosis prie darzelio, eiti i kokias mokykleles... bet dar nzn.. g.gif
apie antra minciu jokiu nera biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neringucius: 27 rugpjūčio 2014 - 20:15
QUOTE(Neringucius @ 2014 08 27, 20:14)
Manoji su puoduku visai nedraugauja, verkia kai reikia ant jo sesti, saukia ne, tai ir nevirkdau. Tiute reikalinga miegui. Buteliukas gerimui, nes gertuves nelb patinka.. ta prasme geria, bet nedaug, kai nori atsigerti, labiau renkasi puoduka. valgo pati su sakute graziai, tik su saukstu dar nemoka. sneka daug, daugiausia savo kalba, arba pvz is zodzio issirenka skiemeni ar raidziu jungini. pvz : pienas yra pi. Tai ji kai nori pieno, sako: Geti pi smile.gif  pokaicio uzmiega pati, nueina, atsigula i lova susirinkus savo dalykelius(tiute ir merliukas), kai jau nori miego. Nakciai ir atsigula tarp musu i lova, po to perkeliu ja y lovyte, jei pirmiau pati neuzmiegu.
na, as jau i darba gryzau nuo birzelio men, tai mazoji tai su mb budavo, kol jis atostogavo, o po to su mano sese.
Galvoju veliau, kai adaptuosis prie darzelio, eiti i kokias mokykleles... bet dar nzn.. g.gif
apie antra minciu jokiu nera biggrin.gif

Nu irgi su savo pričiūdais smile.gif

Mano ant sėdynės tos sėdasi normaliai, ant puoduko neee.. Greičiau jį ant galvos užsideda, negu pats atsisėda.
Labai aiškiai moka pareikšt savo nenorą (kai konors nenori) - klykia, rėkia, isteriškai, krenta ant grindų..
O jei ko nori - tai sako, "m m m m". Ir tiesia rankas į tą pusę..

Valgo pirštais, šakute, šaukštu. Paskutiniu metu demonstratyviai išrenka iš maisto mėsą ir jos nevalgo. Net pasiūlo man atiduoti.

Geria ir iš puoduko, ir iš buteliuko, tik iš puoduko dažniausiai prilaisto.

Nors dabar atlieku kankinimo procedūrą - buteliuką duodu tik nakčiai 21.00-9.00. Pasipykstam...

o duoda vaikai ranką lauke?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif mes taip pat gyvenam darzelio nuotaikom nors nesam visai pasiruosios iki galo su puodeliu nedraugaujam nors kai kaku padaro i pampi pasako fu 😁 labai daug kalbam savo kalba bei sakom ir samoningus zodelius mana tetis teta geta tai greta ☺ ate teip ne. Nenuo avav suniukas pauksciukas fufu . Vakar aukle buvo po mensio pertraukos tai sake kad supranta ka ji sako 😂😂 o siaip kas goda sutiko is po vasaros sake jog pasiustus paliko 😃 o taip ir yra istikro. Lauke ranka visada duoda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylima2007 @ 2014 08 28, 01:09)

o duoda vaikai ranką lauke?

kadangi mano maminis biggrin.gif tai tik su ranka lauke ir eina, kitaip šaukia doh.gif
Atsakyti
Su Rugsejo 1-aja mazylius, kurie siandien iszygiavo i darziukus 4u.gif
Atsakyti
su rugsėju smile.gif ir ne tik darželinukus ir seses, brolius-mokyklinukus smile.gif
Atsakyti
labas 4u.gif
kaip laikotes visos ir visi?
Maniskis po ligonines susirgo vejaraupiais.....inkubacinis laikotarpis tesiasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2014 10 09, 12:35)
labas  4u.gif
kaip laikotes visos ir visi?
Maniskis po ligonines susirgo vejaraupiais.....inkubacinis laikotarpis tesiasi  ax.gif

Oho ir ar labai stipriai isbertas?
Mano pastaraji menesi trecia karta serga,siandien parsiveziau su 38,8temp.is darzelio.
Atsakyti
QUOTE(wingele @ 2014 10 09, 14:28)
Oho ir ar labai stipriai isbertas?
Mano pastaraji menesi trecia karta serga,siandien parsiveziau su 38,8temp.is darzelio.

nu kaip reikiant doh.gif pirma nakti tiek verke ir kasesi, nepasake gydytojas, kad tavegil duoti puse tabletes, o sianakt daviau, tai visi issimiegojome bent..... kojos ir leckos tai baisu doh.gif o ant veido nedaug palyginus..... maniskis jau menuo kaip geria antibiotikus doh.gif ir visi stebisi, kad darzelio nelankome ax.gif
Atsakyti
[quote=wingele,2014 10 09, 15:28]
[/quote

vajei, sveikit. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2014 10 09, 14:49)
nu kaip reikiant  doh.gif  pirma nakti tiek verke ir kasesi, nepasake gydytojas, kad tavegil duoti puse tabletes, o sianakt daviau, tai visi issimiegojome bent..... kojos ir leckos tai baisu  doh.gif  o ant veido nedaug palyginus..... maniskis jau menuo kaip geria antibiotikus  doh.gif  ir visi stebisi, kad darzelio nelankome  ax.gif

O siaubeli.maniskiui stomatita nustate,bet ir kuna visa dar isbere
Atsakyti