QUOTE(Neringucius @ 2014 08 27, 20:14)
Manoji su puoduku visai nedraugauja, verkia kai reikia ant jo sesti, saukia ne, tai ir nevirkdau. Tiute reikalinga miegui. Buteliukas gerimui, nes gertuves nelb patinka.. ta prasme geria, bet nedaug, kai nori atsigerti, labiau renkasi puoduka. valgo pati su sakute graziai, tik su saukstu dar nemoka. sneka daug, daugiausia savo kalba, arba pvz is zodzio issirenka skiemeni ar raidziu jungini. pvz : pienas yra pi. Tai ji kai nori pieno, sako: Geti pi

pokaicio uzmiega pati, nueina, atsigula i lova susirinkus savo dalykelius(tiute ir merliukas), kai jau nori miego. Nakciai ir atsigula tarp musu i lova, po to perkeliu ja y lovyte, jei pirmiau pati neuzmiegu.
na, as jau i darba gryzau nuo birzelio men, tai mazoji tai su mb budavo, kol jis atostogavo, o po to su mano sese.
Galvoju veliau, kai adaptuosis prie darzelio, eiti i kokias mokykleles... bet dar nzn..

apie antra minciu jokiu nera
Nu irgi su savo pričiūdais
Mano ant sėdynės tos sėdasi normaliai, ant puoduko neee.. Greičiau jį ant galvos užsideda, negu pats atsisėda.
Labai aiškiai moka pareikšt savo nenorą (kai konors nenori) - klykia, rėkia, isteriškai, krenta ant grindų..
O jei ko nori - tai sako, "m m m m". Ir tiesia rankas į tą pusę..
Valgo pirštais, šakute, šaukštu. Paskutiniu metu demonstratyviai išrenka iš maisto mėsą ir jos nevalgo. Net pasiūlo man atiduoti.
Geria ir iš puoduko, ir iš buteliuko, tik iš puoduko dažniausiai prilaisto.
Nors dabar atlieku kankinimo procedūrą - buteliuką duodu tik nakčiai 21.00-9.00. Pasipykstam...
o duoda vaikai ranką lauke?