QUOTE(mylima2007 @ 2014 08 27, 13:24)
Laba diena.
Labai sutinku, mano manymu pirmiausia turėtų eiti 2012m gimę vaikai, ypač jei jie ir anksčiau pateikę prašymus.
Noors.. aš galvoju, kad absoliučiai priėmimo į darželius sistema labai neteisinga.
Bet per stebuklą Vainius iškeliaus Rugsėjo 1ąją į darželį Pasaka.
Ir jaudinuos ir laukiu. Man tai tarsi bilietas į laisvę, teisių į savo gyvenimą sugrąžinimas.
Labiausiai bijau dėl savo vaiko neatsargumo. Lipa ant karstyklių, krenta, mėlynė, bliovimas, ir vėl lipa. O lopšelyje gi tų lipančių ne vienas bus, auklytė kiekvienam po rūra rankos nepakiš.. Tai bijau dėl šito labai.
Kaip sekasi kitiems puoduko reikalai?
Mums nekaip. Kaku beveik visad pagaunu, nes pamatau pasikeitusią veido išraišką. Pats nepasiprašo.
O sysiu.. galiu sodint kas 10min.. nieko. Pasėdi, nulipa, eina žaist ir pats pajaučia, kad jau šlapia po kojom. Mano akim, jis net nejaučia, kad sysiu atbėga.
Šneka labai daug. Beeet. nesuprantu nei vieno žodžio. Na tik mama, tete, ate. Nors kalba lyg sakiniais, su intonacija, rodydamas kažką, žodžiai lyg ir kartojasi, frazės kartojasi, bet ką jos reiškia... nežinau
Vis dar reikia bonkės prieš užmiegant.
Tai vat tokie reikaliukai.

Pasipasakokit, kaip pas jus?
Mano puodelio nepripažįsta, verkė, pasodinau sesę, tai juokėsi, tada pats jau nebebijojo atsisėst, bet kas iš to, pasėdi, pasėdi, apmaunu kelnes....ir privaro
Maniškis iš viso nekalba, tik sako ,,oooooo", viskuo stebisi, jam viskas kaip stebuklas

ir jei kur užsigauna, tada šaukia ,,ma-ma"..bet ir tai retai....
Buteliukas su mišinuku pas mus tik ryte, vakare užtenka pasukų varškės.
Mano atsargus, bet kol neužsimiršta besiduodamas, tada nelieka jokio atsargumo...ir ... labai bijo vaikų gausos....jaučiasi nesaugus ir ištisai bamba, verkšlena, yra užkietėjęs mamyčiukas, tai dėl to labai širdies neskauda, kad į darželį neisim..., bet... po naujų vistiek teks galvą sukti, kaip išsisukti...

tik vis numetu, kad dar toli