Įkraunama...
Įkraunama...

Mažieji 2012 m. pab.-2013 m. pradžios šiauliečia

QUOTE(Neringucius @ 2014 08 26, 18:31)
Bet laukiu jo su jauduliu, nes dar draugaujam su viskuo, ko darželį jau neturėtų būti...  blush2.gif

susidraugaus, kai pasirinkimo nelabai tures.
Atsakyti
Laba diena.

QUOTE(voveriuxus @ 2014 08 26, 16:18)
sveikos. prisiduodam ir mes. daug kalba jau mazvydas, gyvenam be pampiu ir ruosiames darzeliui.
tiesa, su darzeliais tikrai bardakynas, izvelgiu didele neteisybe darzeliu strategijoj, zinau, kad daug prieme 2013 metais gimusiu vaiku, o kruva vaiku is 2012 metu nepateko. gal liksiu nesuprasta, bet man tai atrodo siaubingai neteisinga.  verysad.gif

Labai sutinku, mano manymu pirmiausia turėtų eiti 2012m gimę vaikai, ypač jei jie ir anksčiau pateikę prašymus.
Noors.. aš galvoju, kad absoliučiai priėmimo į darželius sistema labai neteisinga.

Bet per stebuklą Vainius iškeliaus Rugsėjo 1ąją į darželį Pasaka.
Ir jaudinuos ir laukiu. Man tai tarsi bilietas į laisvę, teisių į savo gyvenimą sugrąžinimas.

Labiausiai bijau dėl savo vaiko neatsargumo. Lipa ant karstyklių, krenta, mėlynė, bliovimas, ir vėl lipa. O lopšelyje gi tų lipančių ne vienas bus, auklytė kiekvienam po rūra rankos nepakiš.. Tai bijau dėl šito labai.

Kaip sekasi kitiems puoduko reikalai?
Mums nekaip. Kaku beveik visad pagaunu, nes pamatau pasikeitusią veido išraišką. Pats nepasiprašo.
O sysiu.. galiu sodint kas 10min.. nieko. Pasėdi, nulipa, eina žaist ir pats pajaučia, kad jau šlapia po kojom. Mano akim, jis net nejaučia, kad sysiu atbėga.

Šneka labai daug. Beeet. nesuprantu nei vieno žodžio. Na tik mama, tete, ate. Nors kalba lyg sakiniais, su intonacija, rodydamas kažką, žodžiai lyg ir kartojasi, frazės kartojasi, bet ką jos reiškia... nežinau sad.gif

Vis dar reikia bonkės prieš užmiegant. sad.gif

Tai vat tokie reikaliukai. smile.gif
Pasipasakokit, kaip pas jus?

Atsakyti
QUOTE(mylima2007 @ 2014 08 27, 13:24)
Laba diena.
Labai sutinku, mano manymu pirmiausia turėtų eiti 2012m gimę vaikai, ypač jei jie ir anksčiau pateikę prašymus.
Noors.. aš galvoju, kad absoliučiai priėmimo į darželius sistema labai neteisinga.

Bet per stebuklą Vainius iškeliaus Rugsėjo 1ąją į darželį Pasaka.
Ir jaudinuos ir laukiu. Man tai tarsi bilietas į laisvę, teisių į savo gyvenimą sugrąžinimas.

Labiausiai bijau dėl savo vaiko neatsargumo. Lipa ant karstyklių, krenta, mėlynė, bliovimas, ir vėl lipa. O lopšelyje gi tų lipančių ne vienas bus, auklytė kiekvienam po rūra rankos nepakiš.. Tai bijau dėl šito labai.

Kaip sekasi kitiems puoduko reikalai?
Mums nekaip. Kaku beveik visad pagaunu, nes pamatau pasikeitusią veido išraišką. Pats nepasiprašo.
O sysiu.. galiu sodint kas 10min.. nieko. Pasėdi, nulipa, eina žaist ir pats pajaučia, kad jau šlapia po kojom. Mano akim, jis net nejaučia, kad sysiu atbėga.

Šneka labai daug. Beeet. nesuprantu nei vieno žodžio. Na tik mama, tete, ate. Nors kalba lyg sakiniais, su intonacija, rodydamas kažką, žodžiai lyg ir kartojasi, frazės kartojasi, bet ką jos reiškia... nežinau sad.gif

Vis dar reikia bonkės prieš užmiegant. sad.gif

Tai vat tokie reikaliukai. smile.gif
Pasipasakokit, kaip pas jus?

Mano puodelio nepripažįsta, verkė, pasodinau sesę, tai juokėsi, tada pats jau nebebijojo atsisėst, bet kas iš to, pasėdi, pasėdi, apmaunu kelnes....ir privaro doh.gif

Maniškis iš viso nekalba, tik sako ,,oooooo", viskuo stebisi, jam viskas kaip stebuklas biggrin.gif ir jei kur užsigauna, tada šaukia ,,ma-ma"..bet ir tai retai....

Buteliukas su mišinuku pas mus tik ryte, vakare užtenka pasukų varškės.

Mano atsargus, bet kol neužsimiršta besiduodamas, tada nelieka jokio atsargumo...ir ... labai bijo vaikų gausos....jaučiasi nesaugus ir ištisai bamba, verkšlena, yra užkietėjęs mamyčiukas, tai dėl to labai širdies neskauda, kad į darželį neisim..., bet... po naujų vistiek teks galvą sukti, kaip išsisukti... biggrin.gif tik vis numetu, kad dar toli biggrin.gif blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Flora7 @ 2014 08 27, 13:32)
Mano puodelio nepripažįsta, verkė, pasodinau sesę, tai juokėsi, tada pats jau nebebijojo atsisėst, bet kas iš to, pasėdi, pasėdi, apmaunu kelnes....ir privaro  doh.gif

Maniškis iš viso nekalba, tik sako ,,oooooo", viskuo stebisi, jam viskas kaip stebuklas biggrin.gif ir jei kur užsigauna, tada šaukia ,,ma-ma"..bet ir tai retai....

Buteliukas su mišinuku pas mus tik ryte, vakare užtenka pasukų varškės. 

Mano atsargus, bet kol neužsimiršta besiduodamas, tada nelieka jokio atsargumo...ir ... labai bijo vaikų gausos....jaučiasi nesaugus ir ištisai bamba, verkšlena, yra užkietėjęs mamyčiukas, tai dėl to labai širdies neskauda, kad į darželį neisim..., bet... po naujų vistiek teks galvą sukti, kaip išsisukti... biggrin.gif tik vis numetu, kad dar toli biggrin.gif blush2.gif

Nu mano ne ant puodelio sėdi, nes ten nulaikyt irgi buvo be šansų. Labai patiko pasėdėt ant spec sėdynės ant klozeto.

Buteliuke gali būti betkas, net paprastas vanduo...

Nu kaip išsisukti, paprastai - prasitęsti atostogas trečius metus.
Atsakyti
Sveikutes

gal jau laikas ir mums prisiduoti. laikomes puikiai, jau nemazai klbam, pampers mieguij naudojam, keliausim jau I darzeli, bet mums tai nenaujiena nes kartais nuvesdavau pas sese I grupe vasara, zinoma bus sunkiau be seses, bet kai zinau kokia tikroji situacija (puikios aukletojos,seses spentele, seses lova lieka) tai visai nebijau, su dziaugsmu laukiu sio etapo, bet kartu ir liudna nes negaliu patiketi kad mano maziukas jau didelis cry.gif vis dazniau pakankina mintys apie trecia vaika, bet tikiuos nuplauks jos kuo toliau.
Pasiilgom savo draugu, tikiuos greitai kur nors susimatysim, bijau kad kai kuriu jau ir gatvej neatpazinciau o juk kazkada buvo labai labai smagu. Sekmes visiems einantiems I darzeli!
Atsakyti
QUOTE(mylima2007 @ 2014 08 27, 13:48)
Nu mano ne ant puodelio sėdi, nes ten nulaikyt irgi buvo be šansų. Labai patiko pasėdėt ant spec sėdynės ant klozeto.

Buteliuke gali būti betkas, net paprastas vanduo...

Nu kaip išsisukti, paprastai - prasitęsti atostogas trečius metus.

na, taip negaliu ir nenoriu...., kadangi tiek finansiškai būtų blogai, tiek ir namuose nusibodo tupėti, noriu veiklos.... Pradžioj, reikia sužinoti, ar dar turiu kur grįžti, jei ne, gal kokias kompensacijas gausiu biggrin.gif tuomet toliau rami kelis mėn. sėdėsiu ir ieškosiu darbo... Buvo planuose darbo birža, bet dabar-jokios man naudos nebus iš to... Jei rasiu naują darbą, tuomet, žiūrėsiu, arba privatus darželis, arba auklė, arba gal vieta iki to laiko daržely paprastam atsiras... g.gif Va, tokios išeitys-man labiau prie širdies biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, simtas metu... biggrin.gif
mes siemet dar paliksim be darzelio, kaip as sakau dar ziopliukas jis man. nors pamperso jau atsisakem, po biski valgo pats, beeet... busim dar metelius namie. uzsirasem i puuka tai eisim su abiem, prasiblaskys vaikai.
kas liecia kalba tai maniskio zodynas labai skurdus sakyciau, na bet gal kaip nors persilausim, tuo labiau logopedes nebera mvk sad.gif lankem, labai patiko uziemimai ten.
kokios jus saunuoles kad pagalvojat apie 3, as jau neeee nebenoriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(raassiiuuxx @ 2014 08 27, 15:30)
Sveikutes, simtas metu... biggrin.gif
mes siemet dar paliksim be darzelio, kaip as sakau dar ziopliukas jis man. nors pamperso jau atsisakem, po biski valgo pats, beeet... busim dar metelius namie. uzsirasem i puuka tai eisim su abiem, prasiblaskys vaikai.
kas liecia kalba tai maniskio zodynas labai skurdus sakyciau, na bet gal kaip nors persilausim, tuo labiau logopedes nebera mvk sad.gif lankem, labai patiko uziemimai ten.
kokios jus saunuoles kad pagalvojat apie 3, as jau neeee nebenoriu blush2.gif

ir aš jau nenoriu daugiau biggrin.gif

Atsakyti
labas 4u.gif kaip smagu, kad dauguma musu visgi gavo vietas darzelyje thumbup.gif
Flora, na dar yra laiko tau kiek, atsiras dar pasiulymu manau ir t.t. As galvojau skambinsiuos spali del privataus darzelio, bet visos aplinkybes klostosi, kad reikes anksciau jauciu leisti i darzeli ax.gif Man ir sunku patiketi, kad savo dicke tokio laiko vedziau i darzeli ir atrode normalu, o dabar nesiryztu, nes visgi labai jau mazas dar ax.gif Labiausiai bijau ligu, pamenu dukra kai vedziau tai savaite darzelyje - 2-3 savaites namie doh.gif Tai dar tai labai mane stabdo startuoti ax.gif

maniskis net nesedi ant puodo, pasako ne, sakau eik ant puodo, pradzioje kiek pasedejo, o dabar sakau eik sysiu, sako ne, rodo i puoduka ir ne schmoll.gif as ir nenoriu jo nugazdinti su tuo puodu....Misinio maniskis neragaves, nesenai buvo drauge palikusi buteliuka, pasieme ta buteliuka, taip skaniai ismauke sulciu lotuliukas.gif juokas eme, kiek mokiau, nemokejo, o va tok dickis puikiai isgere lotuliukas.gif sakau saukstai po pietu jau kaip sakant biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
laba laba,

pampiu neatsisakem ir mes, nors labai tikejausi per vasara kad pavyks, valau balas ir plaunu kelnias, o kas belieka wink.gif aisku ir pati kazkiek kalta, nesodinu pastoviai, daug iseinam is namu tai kur cia priprasi be pampio.
sios vasaros pasiekimas (na jau pavasario gale) kad tiutes atsisakem, to pasekoje baigesi kelinejimaisi nakti po 6kartus. Valgo patsir kalba savo kalba jau labai daug. Na pasako ir suprantamu zodziu jau. Zodziu judam krutam wink.gif

I darza ir mes nuo antros puses rugsejo zygiuosim, dreba sirdele labai, bet reikia o ka darysi.

Nakciai dar misini geria is bonkes. Pietuku miegelio arba nemiega arba masinoj uzvezioju po Kairius rolleyes.gif

Isvykstam i kelione tad po jos ir pradesim i darziuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dala @ 2014 08 27, 14:48)
Pasiilgom savo draugu, tikiuos greitai kur nors susimatysim, bijau kad kai kuriu jau ir gatvej neatpazinciau o juk kazkada buvo labai labai  smagu. Sekmes visiems einantiems I darzeli!

butu smagu, nes daugumos vaikiukai jau turetu buti pasikeite, padraseje, padideje... ech, zavus tie musu mazyliai wub.gif
Atsakyti
rasiuxx, o jus ne PNV gyvenate, siauliuose esate? o tavo dicke irgi neina i darzeli? g.gif
Atsakyti