Įkraunama...
Įkraunama...

Mažieji 2012 m. pab.-2013 m. pradžios šiauliečia

QUOTE(wingele @ 2014 10 09, 20:38)
O siaubeli.maniskiui stomatita nustate,bet ir kuna visa dar isbere

siaip isberia ir liezuvi..... na maniskiui antradieni dar ir nenustate tiksliai, kad vejaraupiai, sake dar gali buti alergija po ligonines...o ketvirtadieni jau tiksliai nustate....

labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Kaip seniai cia bebuvau...
Vis paskendusi darbuose, Vakarės sveikatos bėdose...Po beveik ramių pusės metų turėjom vėl priepuolių...Gulėjom ligoninėj, keičiam vaistukus ir vėl viskas iš naujo, tikimės, kad padės...Nes vis dar nevaikštom, darom viską lėčiau, nei turėtume...Esu sunerimusi ir vis galvoju, už ką gi man...Vis viliuosi, kad išaugsim, kad viskas pasibaigs, bet iš kur tos stiprybės gaut? g.gif Kol namie esam, atrodo viską įveiksim, tik į ligoninę atsigulėm antrą kart, vėl paveikia aplinka, sunkesni ligoniukai, gydytojos komentarai, kad visko tikėtis reikia...Tokia išmušta iš vėžių vėl jaučiuosi...
Na, bet nereikia čia jum turbūt tų blogų emocijų ax.gif Gerai mb sako, nėra to blogo, mums viskas bus gerai...
Tai tiek žinių iš mūsų fronto...
Gero vakariuko visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sonnija @ 2014 10 10, 20:50)
Vis paskendusi darbuose, Vakarės sveikatos bėdose...Po beveik ramių pusės metų turėjom vėl priepuolių...Gulėjom ligoninėj, keičiam vaistukus ir vėl viskas iš naujo, tikimės, kad padės...Nes vis dar nevaikštom, darom viską lėčiau, nei turėtume...Esu sunerimusi ir vis galvoju, už ką gi man...Vis viliuosi, kad išaugsim, kad viskas pasibaigs, bet iš kur tos stiprybės gaut?  g.gif Kol namie esam, atrodo viską įveiksim, tik į ligoninę atsigulėm antrą kart, vėl paveikia aplinka, sunkesni ligoniukai,  gydytojos komentarai, kad visko tikėtis reikia...Tokia išmušta iš vėžių vėl jaučiuosi...
Na, bet nereikia čia jum turbūt tų blogų emocijų ax.gif Gerai mb sako, nėra to blogo, mums viskas bus gerai...

stiprybes ir darkart stiprybes.
sveikatos mazylei, o jums begalines kantrybes ir stiprybes.
Atsakyti
QUOTE(sonnija @ 2014 10 10, 19:50)
Vis paskendusi darbuose, Vakarės sveikatos bėdose...Po beveik ramių pusės metų turėjom vėl priepuolių...Gulėjom ligoninėj, keičiam vaistukus ir vėl viskas iš naujo, tikimės, kad padės...Nes vis dar nevaikštom, darom viską lėčiau, nei turėtume...Esu sunerimusi ir vis galvoju, už ką gi man...Vis viliuosi, kad išaugsim, kad viskas pasibaigs, bet iš kur tos stiprybės gaut?  g.gif Kol namie esam, atrodo viską įveiksim, tik į ligoninę atsigulėm antrą kart, vėl paveikia aplinka, sunkesni ligoniukai,  gydytojos komentarai, kad visko tikėtis reikia...Tokia išmušta iš vėžių vėl jaučiuosi...
Tai tiek žinių iš mūsų fronto...
Gero vakariuko visoms 4u.gif

raida ne visiems vaikams vienoda, o del priepuoliuku uzjauciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wingele @ 2014 10 11, 11:39)
raida ne visiems vaikams vienoda, o del priepuoliuku uzjauciu. 4u.gif

Taip, ne visiems vienoda...bet gydytojai vertina tai, kaip atsilikima...nors pati matau, kad vaikas tobuleja...kiek imanoma dirbam su ja...zodziu tikimes geriausio. Aciu uz palaikyma mamytes 4u.gif
Atsakyti
ahoi smile.gif yra gyvų?
Atsakyti
QUOTE(Flora7 @ 2014 10 22, 23:32)
ahoi smile.gif yra gyvų?

yra yra.
Atsakyti
yra biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi esu, bet savijauta kaip musės - apspangusi ir zyziu be perstojo dry.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Niu mamasitas kaip gyvenat? Davai pakalbam gal apie koki meeta? Halovyno nesvenciam su savo moliugeliais? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilmuliux @ 2014 10 29, 08:09)
Sveikutes smile.gif

Niu mamasitas kaip gyvenat? Davai pakalbam gal apie koki meeta? Halovyno nesvenciam su savo moliugeliais? smile.gif

galim meetintis,tik kad dauguma be vaiku bus jei diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wingele @ 2014 10 29, 09:58)
galim meetintis,tik kad dauguma be vaiku bus jei diena smile.gif

Tai galim po darbu valandelei ar dviem susitikt wink.gif
Atsakyti