Su praejusiais menesiadieniais
nu ir vel mirtis alyvose cia 
Labas
Na ką, atėjau pasigrti, teorija Regitroje taip pat išlaikyta
Liko, paskutinis, sunkiausias žingsnelis
Visus su praėjusiais mėnesiukais
QUOTE(sonnija @ 2014 05 10, 19:18)
Labas
Liko, paskutinis, sunkiausias žingsnelis
sveikinu
Labutis 
Sveikinimai Sonia, pavydžiu tau, aš dar tik pravažiavimus darau
O aš noriu pasigirti, kad pirmą kartą panelė išmaudžiau be ašarų, t.y. verkė, kai reikėjo nebesimaudyti.. nes taip tai katastrofa būdavo ją maudyti.. ištisai verkdavo ir net bėgdavo nuo manęs..
tai vat, jau paaugo panelė
ir pasinaudojus Arnos patarimus, lengvai nagučius nukarpiau
O aš noriu pasigirti, kad pirmą kartą panelė išmaudžiau be ašarų, t.y. verkė, kai reikėjo nebesimaudyti.. nes taip tai katastrofa būdavo ją maudyti.. ištisai verkdavo ir net bėgdavo nuo manęs..
QUOTE(Neringucius @ 2014 05 10, 22:12)
Labutis 
tai vat, jau paaugo panelė
ir pasinaudojus Arnos patarimus, lengvai nagučius nukarpiau 
Ačiū
Ačiū Flora7
Labas
sveikinimai Sonnija
Neringucius, joooo paaugo musu zvirbliai, vienoj vietoj pasikeicia i gera,kitoj i bloga, bent as jau pagal saviski sprendziu
Neringucius, joooo paaugo musu zvirbliai, vienoj vietoj pasikeicia i gera,kitoj i bloga, bent as jau pagal saviski sprendziu
Sweikutes
Ilma kuo nuosirdziausi sweikinimai
saunuole mamyte
sonjna smagu kad juda teisiu reikalai
visus menesiadininkus jubiljatus sveikinu o tai nebeuzsuku daznai cia ir nebezinau kada kur kas :/ a siaip meeto nenorite kokia diena jei lietutis nelis?iseiginiu turesiu tai smagu butu visus gerokai paaugusius pamatyti
mellarin smagu kad ir tu isijungei i darbus
kas mergaite ziuri?
neringuci irgi saunuole kad teises laikaisi,man tai pvz teises geras ir reikalingas dalykas ir vairuoti patinka
QUOTE(Dzuudee @ 2014 05 13, 23:02)
Sweikutes
Ilma kuo nuosirdziausi sweikinimai
saunuole mamyte
sonjna smagu kad juda teisiu reikalai
visus menesiadininkus jubiljatus sveikinu o tai nebeuzsuku daznai cia ir nebezinau kada kur kas :/ a siaip meeto nenorite kokia diena jei lietutis nelis?iseiginiu turesiu tai smagu butu visus gerokai paaugusius pamatyti
mellarin smagu kad ir tu isijungei i darbus
kas mergaite ziuri?
neringuci irgi saunuole kad teises laikaisi,man tai pvz teises geras ir reikalingas dalykas ir vairuoti patinka 
Sveikos
Dzuudee, aš irgi galvojau apie meetą, bet dabar kitą antradienį bus gimtadienis, tai jau nebeskalbiau, nors į lauką, galima bet kada pasiderint
QUOTE(Flora7 @ 2014 05 14, 08:17)
Sveikos
Dzuudee, aš irgi galvojau apie meetą, bet dabar kitą antradienį bus gimtadienis, tai jau nebeskalbiau, nors į lauką, galima bet kada pasiderint
jei tik noro yra, gal ir daugiau prisijungtų merginų. Ir šiaip, fainiai būtų kur prie kokio vandens telkinuko pasisedėt, kai geresnis oriukas, na, kad su auto važiuot nereiktų, ar yra kur aplink? Pietiniam?
Pietiniam itariu nelabai kur vandenuka rastume,noors astunke budavo kazkada bet kazin kaip ten dabar
laba visoms
Papildyta:
zodziu rasiau nerode kad atrasyta vel rasiau per naujo,bet ziuriu buvo issisiuntus,tai be reikalo perrasiau nes dabar neina istrinti
labukas
Mano katino dienos irgi baigiasi po truputį, kitą sav ir pati grįžtu į darbelį
QUOTE(Dzuudee @ 2014 05 13, 23:02)
jop darbuojuos pilnu tempu
QUOTE(sonnija @ 2014 05 14, 13:20)
labukas
oho kokios naujienos
Papildyta:
Beja Whagati ir Mona_si kai einat pro sali uzeikit
QUOTE(mellarin @ 2014 05 14, 14:38)
oho kokios naujienos
kaip taip greitai tu cia?
Ai, tai jau planavau aš grįžti po metų, tik vis svarsčiau ilgai...Ir dėl Vakarės bėdų buvo daug svarstymų. Na bet, priėjau išvados, kad reikia. Ir finansine prasme bus geriau ir atitrūkt jau reikia nuo kasdienybės