Įkraunama...
Įkraunama...

Mažieji 2012 m. pab.-2013 m. pradžios šiauliečia

QUOTE(Whagati @ 2014 05 14, 17:24)
o kur tu dirbi, tikrai nemaciau taves  g.gif  g.gif

labas visoms  4u.gif
as uz meeta, bet azuolas susirgo taip, kaip dar nesirges, gerkle kaip isplikyta, temperatura jau kelios dienos, geria antibiotikus, tad savaite gera tikrai neprisijungsime  schmoll.gif

visos jau gryzta i darbus, as irgi kelias dienas atidirbau, kita savaite dar leksiu padirbti..... dziaugiuosi, kad laisvu grafiku dar galiu dirbti  ax.gif
Papildyta:
Grytei  4u.gif

wingele, tu jau pilnu tempu darbuojiesi?

Oi dar ne,tik po diena i savaite,nuo birzelio daugiau dirbsiu.
Sveikatos Dzude!
Darbu pilna,tik kam dirbt nera.Kad akmenimis neuzmetumet,tai cia ne mano zodziai,o politiku:-D Sunku su mazais vaikais darba susirast kas neturit kur gryzti,tad rimtai didinkit seimas!
Atsakyti
QUOTE(Ilmuliux @ 2014 05 15, 21:30)
spesim kartu pilvukus paaugint? smile.gif

Turetumem gal smile.gif Nenorim su MB didelio amziaus skirtumo tarp vaiku smile.gif
Papildyta:
QUOTE(wingele @ 2014 05 15, 22:18)
Oi dar ne,tik po diena i savaite,nuo birzelio daugiau dirbsiu.
Sveikatos Dzude!
Darbu pilna,tik kam dirbt nera.Kad akmenimis neuzmetumet,tai cia ne mano zodziai,o politiku:-D Sunku su mazais vaikais darba susirast kas neturit kur gryzti,tad rimtai didinkit seimas!

Wingele aciu doh.gif dar ir Gustas atsikele su tokia pat sveikata itariu kaip mano,nosis varva ciaudo nevalgo,zodziu...nuotaika pameciau is viso kai tokios sveikatos abieju..gerai kad kol kas be temperaturu..tfu tfu tfu..ir dziaugiuosi kad i darba pirmadieni,bent biskiuka gal pasweiksiu ar bent i ta puse bus :/
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Sonnij\os Vakare su pirmuoju gimtadieniuku 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikinimai Vakarei 4u.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif

Sweikinimai Wakarei su pirmuoju gimtadieniuku wink.gif
Atsakyti
Ačiū labai, mamytės 4u.gif Net nesitiki, kad jau metukai praėjo wub.gif
Atsakyti
didziausi sveikinimai Vakarei 4u.gif
Atsakyti
Sveikinam ir mes Vakarę su pirmuoju Gimtadieniu! 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Ačiū dar kartą už sveikinimus 4u.gif
O aš šiandien po pirmos darbo dienos, jaučiuosi puikiai, ir Vakarei su aukle puikiai sekėsi ax.gif
Atsakyti
Karščiai atėjo smile.gif SM ištuštėjo smile.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif
Tikrai, orai puikūs, niekas namie nesėdi matomai ax.gif
O mūsų metukų TA: 11,500 kg ir 78 cm ax.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif

Puikus TA Vakares mirksiukas.gif

Mes ir vakar buvom pas gydytoja, tai ugis 92cm - auga krepsininkas biggrin.gif o sworis, tai truputi neaisku, nes davesi ant svartykliu tai 10.200kg. ax.gif

karsta lauke...katik kokie skvalai po tokiu karsciu neateitu...
Atsakyti