Įkraunama...
Įkraunama...

Mažieji 2012 m. pab.-2013 m. pradžios šiauliečia

QUOTE(mellarin @ 2014 05 14, 14:38)
Beja Whagati ir Mona_si kai einat pro sali uzeikit 4u.gif Nes as neturiu kaip pasaukti jus darbe budama lotuliukas.gif
Žinok, turėjau momeny užeit, bet sakau, gal nedirbi, o to užvažiavimo baisumą įsidėmėjau dar nuo Grytės pusmetuko biggrin.gif
Beje, Grytei ir Agnei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif

siunciame dyyyyyyydeli glebi balioniuku Grytei 1-ojo gimtadienio proga 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
su gimimo diena Grytei dideliausi sveikinimai!Praejusiems menesiadininkams taip pat!
Kaip faina,kad ne as viena darbuojuosi:-D
Atsakyti
QUOTE(mellarin @ 2014 05 14, 13:38)
Beja Whagati ir Mona_si kai einat pro sali uzeikit 4u.gif Nes as neturiu kaip pasaukti jus darbe budama lotuliukas.gif

o kur tu dirbi, tikrai nemaciau taves g.gif g.gif

labas visoms 4u.gif
as uz meeta, bet azuolas susirgo taip, kaip dar nesirges, gerkle kaip isplikyta, temperatura jau kelios dienos, geria antibiotikus, tad savaite gera tikrai neprisijungsime schmoll.gif

visos jau gryzta i darbus, as irgi kelias dienas atidirbau, kita savaite dar leksiu padirbti..... dziaugiuosi, kad laisvu grafiku dar galiu dirbti ax.gif
Papildyta:
Grytei 4u.gif

wingele, tu jau pilnu tempu darbuojiesi?
Atsakyti
Aš irgi noriu į darbą, bet neturiu kur cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona_si @ 2014 05 14, 19:16)
Aš irgi noriu į darbą, bet neturiu kur  cray.gif

turiu pasiulyma smile.gif prasom man i kompanija, nes as irgi noreciau gal i darba bet deja deja neturiu kur.....

Sveikutes

Jubiliatams esamiems ir praejusiems smile.gif

del Grytes gimtadienio dar niekas neaisku nes kita savaite man sesija ir kaip zinia egzaminai brrrrr sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilmuliux @ 2014 05 15, 14:13)
turiu pasiulyma smile.gif prasom man i kompanija, nes as irgi noreciau gal i darba bet deja deja neturiu kur.....
Sveikutes

Jubiliatams esamiems ir praejusiems smile.gif

del Grytes gimtadienio dar niekas neaisku nes kita savaite man sesija ir kaip zinia egzaminai brrrrr sad.gif

tai, kad tu jau ,,susiorganizavai" sau darbą smile.gif smile.gif

fui, nebenoriu mokytis...kažkaip.... schmoll.gif

Labu visoms.
Atsakyti
QUOTE(Flora7 @ 2014 05 15, 19:08)
tai, kad tu jau ,,susiorganizavai" sau darbą smile.gif smile.gif

fui, nebenoriu mokytis...kažkaip....  schmoll.gif

Labu visoms.

Tai vat ir Simonai siulau tapr bendradarbe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilmuliux @ 2014 05 15, 19:17)
Tai vat ir Simonai siulau tapr bendradarbe biggrin.gif
schmoll.gif per mažas atlyginimas ir darbo sąlygos visiškai netenkina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona_si @ 2014 05 15, 20:26)
schmoll.gif per mažas atlyginimas ir darbo sąlygos visiškai netenkina  rolleyes.gif

kokio tau dar atlyginimo tau reik juk neikainojama vertybe gauni tongue.gif pasiulyk vyrui manau tikrai sutiks pabut darbdaviu biggrin.gif
Atsakyti
Labutis smile.gif

Grytutei sweikinimai pirmojo gimtadienio proga smile.gif 4u.gif 4u.gif Linkiu ir toliau augti tokiai graziai damutei,kas be ko sveikai dideliai merginai ir klausyti teveliu daug nezbitkinti bigsmile.gif tongue.gif

O as apsirgau nekaip jauciuosi,slogos gerkle galva skauda,zodziu visiskai sugriuvus :/ nekokios iseigines nusimato schmoll.gif

Iluliuks saunuole mamyte dabar brolio sesem reiketu tongue.gif As irgi junksiuosi dar padirbejusi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzuudee @ 2014 05 15, 21:27)
Labutis smile.gif

Grytutei sweikinimai pirmojo gimtadienio proga smile.gif 4u.gif  4u.gif  Linkiu ir toliau augti tokiai graziai damutei,kas be ko sveikai  dideliai merginai ir klausyti teveliu daug nezbitkinti  bigsmile.gif  tongue.gif

O as apsirgau nekaip jauciuosi,slogos gerkle galva skauda,zodziu visiskai sugriuvus :/ nekokios iseigines nusimato  schmoll.gif

Iluliuks saunuole mamyte dabar brolio sesem reiketu tongue.gif As irgi junksiuosi dar padirbejusi tongue.gif

spesim kartu pilvukus paaugint? smile.gif
Atsakyti