Įkraunama...
Įkraunama...

Geoterminis šildymas - 10 tema

QUOTE(vaikis_ @ 2014 09 08, 19:45)

tiesa ten varis visgi su darbais kaip suprantu wink.gif
Atsakyti
Sveiki,

šiame forume domiuosi kol kas išskirtinai geoterminiu šildymu, perskaičiau paskutines 5-6 temas, bet kol kas nesu pasireikšęs smile.gif. Kažkurioje iš temų vyko diskusiją apie lauko kontūro įmetimą į Šiaulių jūrą. Tai čia galimos tokio poelgio pasekmės smile.gif
http://www.15min.lt/...56-453362?cf=df
Atsakyti
QUOTE(ADLAS @ 2014 09 16, 08:47)
Sveiki,

šiame forume domiuosi kol kas išskirtinai geoterminiu šildymu, perskaičiau paskutines 5-6 temas, bet kol kas nesu pasireikšęs smile.gif.  Kažkurioje iš temų vyko diskusiją apie lauko kontūro įmetimą į Šiaulių jūrą. Tai čia galimos tokio poelgio pasekmės smile.gif
http://www.15min.lt/...56-453362?cf=df

negiliai paklotas vamzdis.
gaus bauda ir teks ziema su malkomis sildyt smile.gif
Atsakyti
Ir pas mane pagaliau dziaugsmas, po ilgo laukimo ir daug baimes pagaliau atsirado name stai kas:

user posted image

viskas pavyko puikiai, vyrai dirbo gerai, jokiu priekaistu neturiu, tesinys bus kai pajungs SS smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2014 09 16, 22:07)
Ir pas mane pagaliau dziaugsmas, po ilgo laukimo ir daug baimes pagaliau atsirado name stai kas:

user posted image

viskas pavyko puikiai, vyrai dirbo gerai, jokiu priekaistu neturiu, tesinys bus kai pajungs SS smile.gif

dziugu thumbup.gif
o koks SS g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2014 09 16, 21:07)

user posted image

Nuosirdus sveikinimai 4u.gif Tai prasom pasipasakoti smulkiau smile.gif - Kiek rausetes I gili,koki plota sildysit, kiek dienu vyrukai dirbo ir t.t
Atsakyti
QUOTE(saaba @ 2014 09 17, 22:14)
Nuosirdus sveikinimai 4u.gif  Tai prasom pasipasakoti smulkiau smile.gif - Kiek rausetes I gili,koki plota sildysit, kiek dienu vyrukai dirbo ir t.t

Rausemes i gyli 100m, ivadai dar + 12m
Sildysim 95m2
Viena diena greze, sudejo zondus uzpyle, kita diena apie 3val ivadus i nama padare, uzpilde glikoliu ir tikrinom sandaruma sistemos..
SS 6kW E/S
Atsakyti
Kas dare gezinuka ?
Atsakyti
Man įdomu vamzdžių storiai. Negi čia matau 32mm vamzdį, įkištą į techninį 50mm? Paprastai kiek girdėjęs 40mm vamzdžiai geoterminiam naudojami.
Atsakyti
Ten ikista i izoliacine medziaga tipo kaiflex smile.gif ,kiek matau tai ten 40-tukas
Atsakyti
QUOTE(Milao @ 2014 09 18, 13:37)
Man įdomu vamzdžių storiai. Negi čia matau 32mm vamzdį, įkištą į techninį 50mm? Paprastai kiek girdėjęs 40mm vamzdžiai geoterminiam naudojami.

as kaip tik siandien atsikraciau vamzdziu likuciais (80m 40lt smile.gif), gerus du metus pragulejo lauke.
Kaip tik dar pasiziurejau ismatavimus 40x2.4.
Lauko cirkuliacinis dirba ant minimaliu apsuku ir delta T nesieka 3C.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo honda15i: 18 rugsėjo 2014 - 12:53
QUOTE(korida @ 2014 09 18, 12:19)
Kas dare gezinuka  ?

Kauno greziniai smile.gif
Atsakyti