QUOTE(Subjektyvi @ 2014 06 12, 17:44)
Kurortuose siūlau lyginti kurortines kainas, vardan to objektyvumo. Ir lyginti ne su savais miestais ar miesteliais, o su Palanga, Nida. Ir skaičiuoti, kiek kainuoja burbulas ledų Palangoje, kiek kainuoja pavalgyti šeimai kavinėje, ne snarglinėje, o normalesnėje vietoje. Ir daug kas nušvis kitom spalvom.
Subjektyvi, tau bene vienintelei kainos tokios pačios arba mažesnės. Ar tai reiškia, kad visi kiti akli, nieko nesupranta, nemato, skaičiuot nemoka? Aš sutinku, kad kainos nėra tiek skiritngos, t.y. didesnės, kad jau verkti reikėtų. Taip nėra. Tačiau aš nelyginu kainų tokių produktų, kurie kaip čia pasakius tik ,,užkandis''-ledai, persikai, kavos puodelis ir t.t. arba, tokių kaip tu linkusi minėti-midijos, žuvis ar dar kas. Mes tokių nevalgom. Bet sutinku, kad jos gali būti ir pigesnės, nes nežinau kainų. O ten visokie ledai, tai nereikšmingi jie, persikų kilas pragulėjo visas atostogas niekas nenorėjo. Aš kalbu apie kasdienį maistą-kiaušiniai, mėsa, pienas, sūris, kečiupas, faršas, grietinė (buvo apie 15 kunų) , dešra ir t.t. ir perkam PC o ne kokioje mažutėje krautuvėlėje. Beje paėmus tų produktų pagal kainų vidurkį LT, lyg ir prie geresnių eitų, pav. dešrelės apie 13-15 lt, gauni labai prastą kokybę, bent jau mums buvo labai prastos.
Bet bent jau aš jokios tragedijos nematau, man tai normaliai didesnės tos kainos, Austrijoje baisiau buvo

ir nieko.