QUOTE(Subjektyvi @ 2014 06 14, 16:47)
Mes tuos tikruosius didžiuosius aštuonkojus pradžioje sušaldom kameroje arba perkam jau sušaldytus. Tam, kad po to nereikėtų ilgai virti ir nebūtų guminiai. Nes nešaldytus reikia ilgiau virti. Bloge turėtų būti receptas, lyg ir rašiau
Na ką aš jums galiu pasakyt- esu nereali aštunkojų virėja
Esam valgę ir ne taip skaniai paruoštų restoranuose
Kaip MB išsireiškė- dieviška
Receptas:išvalyti ir nulupti; 40min virti pasūdytus su česnakiuko skiltele; po to 5min paskrudinti ant sviestuko su česnaku;
Prie jų idealiai tinka virtos bulvės su mongoldais ir sviesčiuku pamaišytos
Na ir aišku balto vyno taurė
Skaičiuojant gavosi kokios 7-8 porcijos restoraninės porcijos už niekingas 70 kunų

; kas restorane ar konoboj būtų atsistoję į kokias 500 kunų (net nežinau tiksliai -Juodkalnijoj mačiau 15eurų porcija- o ten pigiau viskas)