Baik, Arvydai trizniuot, lyg kokia
mamkė. Nemaniau, kad esi toks mimozų veislės. Nepalik mūsų nors dėl erotinės stimuliacijos.

QUOTE(arvydas. @ 2014 05 18, 13:09)
Siaip tai tikrai tikejausi patarimu ir ciut, ciut pasviezint tema
Pofek.
Evoros posta uzskaitau kaip neigiama obalsi. Ir to gana. Todel ir "issisiurbiu". (O ir siaip man cia nevieta).( + senai ketinau nusiplaut, bet jus fainos tai vis nesigaudavo)
. Cia MAMU tinklapis!!!
P.S. Paskaitinesiu. Bet kadangi moku tik rasyt (o skaityt - kantrybes truksta) tai...
Jokiu pretenziju Evorai.
Didziausios SEKMES visoms!!!
P.S.(16) Ir daug vaikuciu

Pofek.
Evoros posta uzskaitau kaip neigiama obalsi. Ir to gana. Todel ir "issisiurbiu". (O ir siaip man cia nevieta).( + senai ketinau nusiplaut, bet jus fainos tai vis nesigaudavo)

P.S. Paskaitinesiu. Bet kadangi moku tik rasyt (o skaityt - kantrybes truksta) tai...
Jokiu pretenziju Evorai.
Didziausios SEKMES visoms!!!
P.S.(16) Ir daug vaikuciu

Nu jau... Kiba įsižeidei kaip kokia klimaksinė boba?
QUOTE(Egyda @ 2014 05 18, 20:20)
Cia apie chemija nuo dumbliu? Jei taip tai nieko gero ta chemija.. nuodas. Reikia ieskot priezasciu, o ne pasekmes naikint
QUOTE(tiutiute @ 2014 05 18, 16:07)
na kas turi co2 atsakinedamas ir parasytu koks litrazas bei koks balionos dydis ir kiek laiko naudojamas

Nugis prašom, 2kg baliono 100l akvui sočiai užtenka pusei metų, su geru difuzorium - ilgiau

QUOTE(V&A @ 2014 05 16, 15:29)
is kur pas mane akve atsirado sraiges???
tokios maziukes, apie 3mm dydzio, rudos. Kai filtra valiau viena radau, bet pagalvojau ai siaip kazkas, o siandien 3 radau sliauziancias
nauju augalu nepirkau artimiausius 4 menesius, nieko nauja neidejau i akva.
tokios maziukes, apie 3mm dydzio, rudos. Kai filtra valiau viena radau, bet pagalvojau ai siaip kazkas, o siandien 3 radau sliauziancias

nauju augalu nepirkau artimiausius 4 menesius, nieko nauja neidejau i akva.
Galėjo sraigės atsirasti su kažkuria augalų partija, tačiau kaip kiaušinėliai, o ne suaugėliai... Ar kaip nors "apdorojate" augalus prieš sodinant į akvariumą??
Beja, jeigu tos sraigės tik kelios, tai gali būti, kad jos ten senokai, tik moka gerai slėptis. Pati minėjot, kad ne visada jas matot.
QUOTE(Dilma @ 2014 05 18, 19:33)
Nu jau... Kiba įsižeidei kaip kokia klimaksinė boba?
Uz "klimaksine" ka tik isitaisei dar viena gerbeja MP asmenyje. 100 metu kaip klimaksas, o mane vis dar ismaitina

Sudeginau filtra i verdanti vandeni ikises. Pramazinau, bet ACIU uz patarimus!!! Tai jei dab kam reikia veikiancio kinietisko miniuko-varikliuko - prasom pasiimt. (Aba jei kas turit nebereikalinga apatine dali - prasau padovanot. Pats 10 puzliuku i 1 zuviuka neketinu nei keist, nei investuot).
Akvas jau palepej, o Zuvinas isverktas kaip maistelis afrikos ciklams. Nakti jau pasibande. Sako buvo ore ivarytas po krumu, bet dab jau plaukioja ir savo tvarka po biski ivedineja. Nu, po mano Perl Harboro Osvencimu Zuvinui jokie afrikanus-krokodilianus nebaisus. Specnazas. Juru ruonis! (Lygtais butu kokiu nors kitokiu ruoniu)

O as visa nakti ji sapnavau

PI-PILDAU. Ka tik per radiju uzgirdau, kad kazkuriam Nemuno intake lydekos pilvais i virsu plaukia. Jukneviciene itaria rusu armijos poligona. O as manau, kad zentas Zuvina nukanalizavo. Tai dab is krano vandens negerkit ir su nuoga subine nesiusiokit. OK? Uzejus ledynmeciui jis turetu uzmigt, tai vel galima bus atsipust

QUOTE(V&A @ 2014 05 19, 21:03)
as speju, kad savo akvos trimitininkus uznesiau su maistu zuvim ale "dziovintom" dafnijom is mamos "maximos"
nes iki to nebuvo ju, o siandien suskaiciavau virs 30
pyp.....

Kolonija auga

QUOTE(Nermalas @ 2014 05 19, 21:57)
Man nejuokinga.kaip juos isnaikint tiek?