QUOTE(saintlina @ 2014 05 06, 13:35)
O turguj nebuvai? Įdomu, kaip asortimentas.
faktiškai tokie, kaip mano sėti kovo vidury

Neapsimoka nei palangių užiminėt
Nors ne, man apsimoka. Pas mane daug šansų visai nieko neturėt, jei nuo pat pradžių šiltnamy viską augint
rimtai domina asortimentas? Dėl savęs jau nelėkiau, bet jei rimtai domina, galėčiau kokį ketvirtadienį ar penktadienį pralėkt. Žiūrint, kada čia atims ir vėl grąžins mašiną.
Na, tavuoju atveju apsimoka bent 8-10 daigų tokių turėti. Juk daug vietos šiltnamy tikrai neužims. Ir cackinimosi tik tiek, kad reikia pasėti, pagal poreikį palaistyti ir sudygus išpikuoti. Net dangstyti rytą-vakare nereikia, užtenka kelis sykius per savaitę palaistyti. Tuneliuką, jei dar nesi nusipirkus, viens du ir pasidarai net be vyro pagalbos. Tik jau
celofaninio reiktų, o ne agroplėvelės

A kalbinu bandyti vien todėl, kad ankstyvas bulves ir šiaip pomidorus balandžio vidurį taip ar taip kitais metais žadi sodinti.
Pė.eS. kelias, nehibridų sėklas tikrai
kišeniuj rasi
QUOTE(diuni @ 2014 05 06, 13:36)
Bet visgi tai kol kas eksperimento stadija...Ar visos veislės taip augtų , ir ar visada...
a kokių dar veislių reikia?

Likę daigai ( bimbam principu šiemet rinkausi ką sėti-auginti): Kmicic, Raudonkepuraitė, Pavlina, Orlinyj kliuv, Kosmonavt Volkov, Blagovest - taip pat gerai jaučiasi, tik dar be žiedinių kekių. Žodžiu
eksperimentas noriu patikrinti, kada pradės vaisius duoti. Kaip ne kaip, pusė nuo gimimo šiltnamy auga ir jokių pervežimo, naujos vietos streso kaip ir neturės.