Tiksliai nepamenu, pries kokias 2sav. pasinau i siltnami... Gal patarsit kokiom maisto medziagom pamaitint pomidorus? Gal konkreciai zinot ka nusipirkt? Aciu!
Jei nebūčiau čia skaičiusi, nebūčiau pirkusi, ir net žinojusi nebučiau, kad toks dalykas egzistuojoa. Čia JOS kaltos. Visos iki vienos
Mano bendradarbė Vaišvydavoj gyvena, tai IKI kažkokia pardoškė yra, kur turi tokio gėrio. Tai vis laikas nuo laiko man nuperka pagal užsakymą Šiemet jau 2l baigiu iškrapinti
Jei nebūčiau čia skaičiusi, nebūčiau pirkusi, ir net žinojusi nebučiau, kad toks dalykas egzistuojoa. Čia JOS kaltos. Visos iki vienos
Mano bendradarbė Vaišvydavoj gyvena, tai IKI kažkokia pardoškė yra, kur turi tokio gėrio. Tai vis laikas nuo laiko man nuperka pagal užsakymą Šiemet jau 2l baigiu iškrapinti
įdomiai šiaip seasolio dabar nieks neturi pardasvime , nes nebeveža sakė... O , pasirodo , kažkoks ikiukas prekiauja Gal ir Vilniuje tuomet yra kuriame nors Iki
Na, tavuoju atveju apsimoka bent 8-10 daigų tokių turėti. Juk daug vietos šiltnamy tikrai neužims. Ir cackinimosi tik tiek, kad reikia pasėti, pagal poreikį palaistyti ir sudygus išpikuoti.