Įkraunama...
Įkraunama...

Next

Kelis kartus deveti skinny Next dzinsai su elastanu.
Minksti, tamprus, puikios bukles.
uk12 R, EU 40, tinkami ugiui nuo 160-167 cm
18 EU, Kaunas

user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Idealios būklės NEXT firmos pilką lininį sijoną keičiu į šokoladą. Sijonas 12 dydžio, A silueto, apačioje siuvinėtas rudu siūlu. Nuotraukos atsiųst negaliu, nes sutriko mano telefone nuotraukų perkėlimo funkcija. mirksiukas.gif
Atsakyti
Next pac-a-mac plonytis lietpaltukas, UK 12, EU 40, Nedaug devetas,tik viena sezona. dabar jau man didokas lietpaltukas. kapisone yra tarsi kisenele, i kuria susilanksto visas lietpaltukas. ir pasidaro maza tasyte. rankoves galima uzlenkti ir uzsegti, pasidaro 3/4. Bukle ideali, tinka pavasariui/vasarai. 22.00
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Superine nauja madinga Next striukyte pavasariui/vasarai UK8 musu 36 dydzio, gaila nepataikiau su dydziu, moketa 60 Eur, atiduosiu uz 50 Eur

user posted image

Naujas seksualus Next sijonukas su uztrauktuku UK8 musu 36 dydzio, moketa 38 Eur, atiduosiu uz 35 Eur

user posted image
Atsakyti

Next juodi bootcut džinsai. Dydfis rašo 14L. Manau atitinka 44. Vieną kartą užsidėti ir išplauti, nes visgi man perplatūs... Ismatavimai
Liemuo 44 cm
Klubai 50 cm
Visas ilgis 108 cm
Vidine siule 82 cm
Sudetis 99% medvilne, 1% elastanas
Kaina 16 eur

user posted image

Naujos NEXT kelnės. Pirkau per sale, bet man plačios. Dydis 14L, bet pagal mane atitinka 44. Ismatavimai: liemuo 44 cm, klubai 55 cm, visas ilgis 110 cm, vidinė siūlė 84 cm
Kaina 16 eur

user posted image
Labai faina, NAUJA pavasarinė H&M striukytė. Deja, man per maža verysad.gif Dydis UK 14, europinis 40. Kaina 30 eur.
Išmatavimai
Pečiai 39 cm, tarp pažastų 51 cm, liemuo (viduj reguliuojasi) 45 cm, ilgis nuo pečių / kaklo 62 cm, rankovė nuo pažasties 45 cm

Labai fainutės pilkos kelnės. Deja, man per plačios.... Kelnės tik matuotos. Dydį rašo 14L, bet atitinka 44.
Išmatavimai:
Liemuo 45 cm
Klubai 55,5 cm
Vidinė siūlė 83 cm
Visas ilgis 108 cm
Kaina 16 eur

user posted image
Atsakyti
NEXT puikios būklės suknelė, liemuo įliemenuotas, gale užsisega užtrauktuku, puikiai nešiojasi, nesiglamžo, sudėtis: 100% pure new wool, yra pamušaliukas, nugaroje skeltukas, medžiaga nestora, dydis 38 (nors rašo 42), žiūrėkite išmatavimus -----> 8 EUR
user posted image
user posted image

IŠMATAVIMAI
Visas ilgis iš nugaros 91,5 cm
Tarp pažastukų 47,5 cm
Per klubus 50 cm

Į až smile.gif
Atsakyti
NEXT kaip nauji dydis M kaina 4,50EUR
user posted imageuser posted image
NEXT palaidinukė dydis 42(14). Kaina 3EUR.. Deja man didoka. Realiai ji neblizga, bet nesigauna foto. Švelnutė medžiagytė tokia kaip plonas zomšiukas, šone yra užtrauktukas user posted image
user posted imageParduodu tokią next suknutę vilkėta vienai progai, kaina 23EUR
Nauja next suknutė tvirta su pamušaliuku 24EUR.. dydis 38 / 10 / S/M
user posted image
Atsakyti
Nauja Next tunika- suknele, 8 uk dydis, atitinka S, 28€

user posted image

user posted image

Naujas Next Popcorn kardiganas, uk8 dydis (s), 35€

user posted image
Atsakyti
Nauja Next suknelė, 12 Tall dydžio. Nugara vienspalvė, tamsiai mėlyna. 39€
user posted image
user posted image
Nauja Next suknelė, 12 tall dydžio, 49€
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Naujas next. bikinio virsus, 36 A su mazom papugelem...
kaina 10eu
user posted image

next nauja bliuskute 10d m/l kaina 14eu
user posted image

Atsakyti
Next nauja suknyte,
plonyte, paprasta ir puosni,
graziai krentanti
UK 12 dydis, atitinka 40 europini
Visas ilgis nuo petuko 92 cm
25 eur, Kaunas

user posted image