Įkraunama...
Įkraunama...

Next

Nauja Next suknele 12 dydzio, 9 eur.
Vilnius smile.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Next elegantiska rankine. Viduje 3 skyriai vienas uztraukiamas uztrauktuku. Kampai tvakingi, rankenos taip pat. Jokiu defektu. Ismatavimai 23*32cm plotis dugno 7.5cm. Kaina 13€
Atsakyti
Kaip nauji vyriški NEXT marškinėliai,M dydis.Ilgis-69cm.,per paž.-50cm.Ilgis-68cm.,plotis-49cm.,pečių plotis-40,5cm.KAINA-6 € +p.i.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Odinės Next basutės, abiejų dydis 37, vitpadis 24 cm. Juodas vieną kart avėjau iki parduotuvės ir supratau, kad man mažokos, todėl baltų net neavėjau. Juodos 13 eurų (nes kartą avėjau), baltos 15 eurų.
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Nauja next suknutė tvirta su pamušaliuku 24EUR.. dydis 38 / 10 / S/M
user posted image
user posted imageParduodu tokią next suknutę vilkėta vienai progai, kaina 23EUR
NEXT kaip nauji dydis M kaina 4,50EUR
user posted imageuser posted image
NEXT palaidinukė dydis 42(14). Kaina 3EUR.. Deja man didoka. Realiai ji neblizga, bet nesigauna foto. Švelnutė medžiagytė tokia kaip plonas zomšiukas, šone yra užtrauktukas user posted image

Atsakyti
Next pac-a-mac plonytis lietpaltukas, UK 12, EU 40, Nedaug devetas,tik viena sezona. dabar jau man didokas lietpaltukas. kapisone yra tarsi kisenele, i kuria susilanksto visas lietpaltukas. ir pasidaro maza tasyte. rankoves galima uzlenkti ir uzsegti, pasidaro 3/4. Bukle ideali, tinka pavasariui/vasarai. 22.00 20.00
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Nauja 8 (36) dydžio Next suknelė. 71 viskozės, 29 poliesterio.
user posted image
Kaina - 20 Eur.
Atsakyti
Nauja Next suknelė, 12 tall dydžio, labai graži, tiktų 38/40 dydžiui - 45€
user posted image
user posted image
user posted image

per az 4u.gif
Atsakyti
Nauja striukė, L dydis. 43 EUR. Vilnius. Az, galiu siusti.
user posted image
Atsakyti
Nauja Next suknele 12 dydzio, 9 eur.
Vilnius smile.gif

user posted image.
Atsakyti
NEXT firmos naujas sijonukas. Labai taikliai suderintos stilingos spalvytės wub.gif Platus juosmenukas - 10.5 cm. Nuo jo dailiai paklostuotas audinukas - skater tipo modeliukas wub.gif mirksiukas.gif Sijonukas susisega didelėmis sagomis - madinga wub.gif Audinuko sudėtis:100% - COTTON. Per juosmenuką - 39 cm. Gali būti ir pažemintas mirksiukas.gif Ilgis - 45 cm. Dydis - S/M. Kaina tik 8 €.

user posted image

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
NEXT firmos nauja palaidinė - tunika VIENAME wub.gif Man deja didoka. Nuostabios spalvytės bei raštai. wub.gif Stilingas rūbelis priekyje prie kakliuko padailintas karoliukais wub.gif Nugarytė vienspalvė - bordo spalvytės wub.gif Labai dailiai klostelėmis krenta lengvutis audinukas wub.gif Audinuko sudėtis: JERSEY - 100% - VISCOSE- PRABANGI MEDVILNĖ. WOVEN - 100% - POLYESTER. Ilgis nuo pažastuko žemyn - 50 cm. Ilgis nuo petuko - 77 cm. Dydis - 12/40. Kaina tik 8 €.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti