Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas. Dabar tai jau tikrai. Metam svorį su visam

As pagal ta puslapi Ghi sviesta darausi:)geras dalykelis:)o tos reklamos,tai siaubas,bet,gal is to gyvena tas puslapiukas?
Atsakyti
QUOTE(vivilma @ 2014 06 18, 18:16)
As pagal ta puslapi Ghi sviesta darausi:)geras dalykelis:)o tos reklamos,tai siaubas,bet,gal is to gyvena tas puslapiukas?

ten da daug informacijos yra kokie produktai kokim kuno tipui tinka. reikia atlikti testa, kad teisingai nustatyti.
Dariausi ir parode dau atitikimu: butent tokie produktai kuriuos man atmete, labia sunkino virskinima smile.gif

Kas liecia reklamu, kai ju tokia gausa, tai net neziuri kas parasyta, tokia ten ir nauda, tik kad web puslapis is jo gyvena. 4u.gif
Atsakyti
labas rytas

Kas kavos sokiai.gif

mano dienos meniu:

Smoothy,
greifrutas
avizinis batonelis
salotos su obuoliu
vistiena
pasukos

vakar teko sugriesinti su zeles ir kremo desertu, drauge atejo i svecius o issiduoti kad prisiziuriu nenoriu, nes labai kai pradeda sakyti ''kam tau reikia, tu ir taip gerai atrodai' doh.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Verseckiukai: 19 birželio 2014 - 10:13
O kur visos dingusios, ne jau FAcebook sedit ? lens.gif
Atsakyti
Sveikos sveikos sunglasses2.gif
aš tai šiandien reikalais apsikrovus, lakstau visur, ryte net nėjau su lazdom, eisiu vakare. ax.gif
Kažko pasilpus jaučiuos... unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Aš tai be nuotaikos... Mirė bendradarbės vyras, labai gerai su ja sutarėm. Liūdna, jau metuose žmogelis buvo, bet vistiek... verysad.gif

O taip tai dar lauke su mažium važinėju, tai tik paskaitau, ką rašote. Meniu neypatingas, tos vivilmos dietos dar nesilaikiau. Svoris krenta po truputy.

Atsakyti
QUOTE(Verseckiukai @ 2014 06 18, 19:55)
ten da daug informacijos yra kokie produktai kokim kuno tipui tinka. reikia atlikti testa, kad teisingai nustatyti.
Dariausi ir parode dau atitikimu: butent tokie produktai kuriuos man atmete, labia sunkino virskinima smile.gif

Kas liecia reklamu, kai ju tokia gausa, tai net neziuri kas parasyta, tokia ten ir nauda, tik kad web puslapis is jo gyvena. 4u.gif

Nu va,aciu uz toki gera patarima,issinagrinejau ir as vakar savo tipa:)tai dabar zinau,ka valgyt,ko vengti:)
Papildyta:
QUOTE(SUPUOKLĖ @ 2014 06 19, 19:54)
Sveikutės 4u.gif

Aš tai be nuotaikos... Mirė bendradarbės vyras, labai gerai su ja sutarėm. Liūdna, jau metuose žmogelis buvo, bet vistiek...   verysad.gif

O taip tai dar lauke su mažium važinėju, tai tik paskaitau, ką rašote. Meniu neypatingas, tos vivilmos dietos dar nesilaikiau. Svoris krenta po truputy.

uzjauciu..mirtis visada blogai...bet taip jau suredytas tas gyvenimas..o tu susiimk,ir pasilaikyk tos mano dietos smile.gif juk tik 3 dieneles,ka jos cia reiskia? smile.gif pamatysi,kaip bus faina..
Papildyta:
QUOTE(Kikavaida @ 2014 06 19, 14:52)
Sveikos sveikos  sunglasses2.gif
aš tai šiandien reikalais apsikrovus, lakstau visur, ryte net nėjau su lazdom, eisiu vakare.  ax.gif
Kažko pasilpus jaučiuos...  unsure.gif

as tai ne tiek,kad pasilpus,bet kaip man salta darosi..rankos ir kojos tai ,kaip ledoksniai...lovoj kol susylu,tai kosmaras kazkoks,vyras tai ,kaip kleckas siltas,o as kelias valandas negaliu susilt,nepadeda nei siltas vanduo,nei siltas vyras doh.gif Tiesa,rugpjucio pradzioj einam i baliu,tai nusipirkau suknele 40 ismiera thumbup.gif o dar kovo men 44 nesiojau,ji nesitampo,tai truputi krutine priploja,bet dar iki to laiko siek tiek numesiu,bus kaip tik,tikiuosi:)
Atsakyti
QUOTE(SUPUOKLĖ @ 2014 06 19, 20:54)
Aš tai be nuotaikos... Mirė bendradarbės vyras, labai gerai su ja sutarėm. Liūdna, jau metuose žmogelis buvo, bet vistiek...   verysad.gif

Uzuojauta del netekties. laikas gydo visas netektis.

QUOTE(vivilma @ 2014 06 19, 21:45)
Nu va,aciu uz toki gera patarima,issinagrinejau ir as vakar savo tipa:)tai dabar zinau,ka valgyt,ko vengti:)
Papildyta:
Smagu kad patiko  4u.gif

Papildyta:

as tai ne tiek,kad pasilpus,bet kaip man salta darosi..rankos ir kojos tai ,kaip ledoksniai...lovoj kol susylu,tai kosmaras kazkoks,vyras tai ,kaip kleckas siltas,o as kelias valandas negaliu susilt,nepadeda nei siltas vanduo,nei siltas vyras doh.gif Tiesa,rugpjucio pradzioj einam i baliu,tai nusipirkau suknele 40 ismiera thumbup.gif o dar kovo men 44 nesiojau,ji nesitampo,tai truputi krutine priploja,bet dar iki to laiko siek tiek numesiu,bus kaip tik,tikiuosi:)

Cia tas pasilpimas yra del to kad organizmas pratinamas prie kitos mitybos. Reikia laiko kad susireguliuotu. taip pat gali pabandyt pagerti rytais silto vandens, su medum, aloja vera ir citrinos sulciu ant tuscio skrandzio, subalansuoja cukraus kieki organizme, nes buna kad nukrites cukraus kiekis ir skatina organizmo salima 4u.gif

Sios dienos meniu:
Smoothy
obuolys
puse bagetes su kepta desrele (kiekviena penktadieni musu ofica virtuve vaisina - kaip ritualas jau gainasi doh.gif )
poto bus vistiena vistiena ir dar karta vistienos. bigsmile.gif

Vivilma, apie kokia dieta cia kalba mergaites? Sorry jei kartojuos, bet perziurejau puslapius neradau. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Verseckiukai: 20 birželio 2014 - 10:51
QUOTE(vivilma @ 2014 05 11, 19:47)
Sveikutes
Na,ka,siandiena ryte vel -200g..taip norisi greiciau is to 80 iskrist:)
Smagu,kad jungiates:)
Norit pasakysiu viena receptuka,kaip uzvesti savo medziagu apykaita?Jei pasiruosusios 3 dienas valgyt ka as parasysiu jums:)
Pusryciai-200 g grudetos varskes
pietus-250 g virtos ar keptos vistos krutineles be druskos
pavakariai-250 g zuvies keptos ar troskintos be druskos
vakariene-2  virti kiausiniai
I tarpus galite gerti vandeni,nesaldyta arbata.JOKIOS KAVOS 3 DIENAS.JOKIOS DRUSKOS.Nieko,ko neparasiau valgyti negalima.Sverti maista pries kepant.Taip valgyti 3 dienas is eiles.Taip uzvesite savo medziagu apykaita.4 diena valgyti tik darzoves-virtas ir zalias.Toliau,kaip jau sugalvojate,ar sveikiau,ar dar kaip:)pabandykit,bet kavos negerkite:)

Va,tas receptukas,tik cia ne dieta,cia suaktyvinti medziagu apykaita:)
as irgi taip isivaizduoju,kad cia mano kunui pereinamasis laikotarpis,tas saltis:)kol pripras,kad riebaliukumazai gauna:)))kaip jums sekasi,kazko kitos visai tyli,arba dingo???nu susiimam,susiimam...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vivilma: 20 birželio 2014 - 11:43
Mane tas šaltis, tai tikrai pribaigs... Galūnės šąla, vasara su vilnonėm kojinėm ir adialu po namus vaikštau doh.gif Su svoriu, tai neblogai, jaučiuos lengvesnė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vivilma @ 2014 06 20, 12:40)
Va,tas receptukas,tik cia ne dieta,cia suaktyvinti medziagu apykaita:)

Sis dienos meniu, labai primena Dukano Dieta, kurios laikiausi pries maetus.
Jei sekant jo metodu, tai tokio meniu galima daugiausia laikytis iki 10 dienu, nes organizmas negali ilgai but be angliavandeniu ir kitu priedu.
Ir butinai reikia daug vandens gerti, nes jei ne, tai pradeda skaudeti inkstai nuo baltymu susikaupimo, o jie iseina tik su slapimu.

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, tai kur jūs savaitgalį dingusios buvot? g.gif Aš tai vestuves atšvenčiau, super smagios buvo thumbup.gif
Atsakyti