Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas. Dabar tai jau tikrai. Metam svorį su visam

verseckiukai, paveluotas sveikinimas prisijungus smile.gif ilgiau neuzsukau tai praleidau tavo prisijungima. sekmes ir tau 4u.gif
beja gera ideja pabegiot iseit 5 ryto biggrin.gif as seniau bandziau begiot parkely, tai eidavau atvirksciai jau i vakara, kai beveik temti pradedavo, tai irgi zmoniu tik keli bebudavo biggrin.gif
...facebuka turbut visos turi smile.gif bet as ten savo pacios foto nededu, siaip tik is kelioniu vaizdeliu ir pan. tik profilio mano, bet ir tas metu senumo biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai jau seniai nekėliau foto į fb, nes neturiu dabar naujų... blush2.gif
Na tai kur ta vasara? Nors gal ir gerai, čia mums davė šansą, kad mestume lašinius ir prie vandens telkinių galėtume gulėt be lašinukų biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

siandienos meniu:
Smoothy, ketvirtis ananaso, sauja riesutu, salotos su vistiena, 4 gliukozes tableciu (saldumynu priepuolis blush2.gif ) vakare bus pasukos.

Bet zinot psukas geriu per triubele ( nesijuokit tik 4u.gif ) bet psichologiskai tai padeda jausti sociai ax.gif

Kas liecia facebook, tai galima sukurti atskira puslapy, ten deti nuotraukas su patiekalais, vesti pokalbius ir diskusijas ( nors mes turim supermama).... bet ne tik apie maista bet ir apie viska kas yra idomu. Bet jau reiketu atsakingo zmogaus (labai labai atsakingo).

arba

photo albuma,tik su passwordu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Verseckiukai: 17 birželio 2014 - 16:05
Na,va,kokia pagyvejusi temuke:) 4u.gif
Verseckiukai,o tai tau ananasas nepadeda numalsint to saldumynu potraukio?Man tai gerai padeda bananas smile.gif
Siandiena pusryciai 4 krabu lazdeles su pomidoru ir dziov,jores duona
paskui sportas salej
paskui braskiu 200g su saukstu grudetos varskes
pietus troskinta vistienos krutinele su miezinemis kruopomis ir salotos su aliejumi
dabar bananas,nes mieste buvau
vakare kepsiu zuvies pirstelius 4 su svz.darzovem
Kaip sukurti ta albumeli,tai as tikrai nezinau:)bet butu idomu:)
Kikavaida,ar keliavai su lazdomis?Siandiena ryte,ziuriu,400 gr neber:)va,ka reiskia arti 10valandu darze:)))
Atsakyti
Keliavau keliavau thumbup.gif daug šiandien nuėjom smile.gif
Šiandienos meniu:
Sumuštinis : juoda duona, dešra, pomidoras
Bananas
Du maži balandėliai + viena bulvė
Ryžiai su kiaušiniu ir šparaginėmis pupomis.

Facebook'e aš galiu sukurti grupę, jei reikia. Mėgstu tokius dalykus daryt ax.gif
Ir galiu ją prižiūrėt smile.gif Bet jei susikursime ten, ar lankysimės čia? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vivilma @ 2014 06 17, 17:30)
Na,va,kokia pagyvejusi temuke:) 4u.gif
Verseckiukai,o tai tau ananasas nepadeda numalsint to saldumynu potraukio?Man tai gerai padeda bananas smile.gif

as stengiuosi laikytis taisykles, kad vaisiai iki 12 val. ir is tikruju jauciuosi daug geriau, nei vaisius po piete priemimo.

o man butent tas saldumo apsedimas ir buna po pietu. ax.gif

QUOTE(Kikavaida @ 2014 06 17, 17:37)

Facebook'e aš galiu sukurti grupę, jei reikia. Mėgstu tokius dalykus daryt  ax.gif
Ir galiu ją prižiūrėt  smile.gif Bet jei susikursime ten, ar lankysimės čia? smile.gif

tai tada reikia cia bendrai nuspresti ka daryt. g.gif Facebooke galetume savo nuotraukomis dalintis, galima privatuma uzdeti. Vistiek pokalbiai ir prisidavimai butu supermamoje. gossip.gif
Atsakyti
Man tinka thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes, facebook grupe butu fainiai. pasidarytume privacia ir daugiau privatumo butu nuotraukoms. liuks ideja smile.gif inestu gyvumo.. sukurk kikavaida thumbup.gif
Atsakyti
Kas norit į tą grupelę, rašykit man į a.ž. facebookus savo tongue.gif O kas iš naujokių bus, manau taip greit neįsileidžiam, padarom kokį nors limitą, kad čia prabūtų. g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kaip skaniai čia jūs valgot bigsmile.gif Mano meniu niekuo neypatingas, ryte sumustinis, pietums - virta mėsyte su daržovėm ir pavakariam sriuba. Vakare kefyro stiklinę išgersiu.

Šiandien balkona tvarkiau, langus ploviau, žodžiu vėl tvarkiausi. Dėl vaisių, tai dietologai juos rekomenduoja valgyti pirmoje dienos pusėje bei tarpuose tarp valgymų. Mūsų gydytoja net kūdikiui obuoliuką pataria duoti pirmoje dienos pusėje.
Man jeigu jau saldumo priepolis užeina, suvalgau juodo šokolado gabaliuką.

Svoris šiandien nudžiugino - minuse 700 gr. Nuo rytojaus bandau laikytis vivilmos recepto, skatinančio medžiagų apykaitą. Gaila tik, kad kavos negalima gerti. Bandysiu pakeisti žalia arbata g.gif

Vivilma, ar tu tikrai 10 val. pradirbai darže blink.gif ? Nu nieko sau, turbo motera :4u Aišku jau esi turbut pripratus prie panašaus krūvio. Man šiaip irgi patinka kuistis, ravėti, ypač gėlyną. Kai nuvažiuoju pas mama, nepraleidžiu progos paravėti, bet kitą dieną jaučiu tokio darbo pasekmes biggrin.gif

Dėl facebook'o man irgi tinka smile.gif. Galėsime dalintis visomis aktualijomis. Dėkui Kikavaida 4u.gif

Atsakyti
turim jau grupe! rasykit kikavaidai smile.gif
bus dabar taip keistai, visu vardai kitokie nei cia , sunku atskirt kuri kuri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikavaida @ 2014 06 17, 18:39)
Kas norit į tą grupelę, rašykit man į a.ž. facebookus savo  tongue.gif  O kas iš naujokių bus, manau taip greit neįsileidžiam, padarom kokį nors limitą, kad čia prabūtų.  g.gif

galvoju, kad bandomasis laikotarpis turetu buti iki menesio, kaip galvojat g.gif

o mane i naujokus priskirsit, ar galesiu iskart i Facebook jungtis ax.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti